Отговори
# 180
🌀Görkem Sevindik на корицата на списание L'OFFICIEL HOMME

🎙💭МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ💭🎙

Бюшра Девели 💥 сподели различни снимки

# 181

Найс ,а SmileWink Нашите герои  са един до друг събрани. Heart Eyes

Адба и тук сме наййййс  

# 182
📸 От снимачната площадка на сериала #EshrefRüya от актьорския състав 🎬

# 183
Хайде и аз допълвам с още от снимачната площадка. Малките са много активни и се радват и кефят максимално. Мини Нисан добре се е научила на селфита има от кого да се учи на трикове.   

# 184
И още от сета:

Çağatay Ulusoy и актьорът Gökçer Özcan
Gökçer Özcan е известен с Feriha (2011), Arka Sokaklar (2006) и др. Cagatay го срещна в Adini Feriha Koydum под името Kaan.

# 185
# 186
# 187
# 188
Диди , Еми , мерсаж за линка и гифчетата. Heart Eyes и за снимковия любопитен материал също.

# 189
Ефектът на Чаатай Улусой
#HakanMuhafız преди 8 години
#Terzi беше издаден през 2023 г. и все още са в списъка за гледане през 2025 г. 🧿 #ЧаатайУлусой

Филмът на Чаатай Улусой #TamBirCentilmen (Истински джентълмен), излязъл в Netflix през 2024 г., се класира на 4-то място сред най-гледаните турски филми през 2025 г. 👏🏼

# 190
Супер ! Това си е постижение и повод за гордост и говори много за работата му и това че няма случайности в проф. му биография. 

# 191
Супер! Това си е постижение и повод за гордост и говори много за работата му и това че няма случайности в проф. му биография.  
Чаатай има невероятен усет при избор на проектите, в които участва.
Стреми се към артистично предизвикателство, а не просто гонене на популярност. Всеки един от героите му е разпознаваем, съвършен и незабравим.  

„Уверявам се, че героите ми са уникални – единствени по рода си. Персонажът трябва да ме впечатли, да бъде искрен, човек от живота, истински. Трябва да се вълнувам, докато го 'декодирам' и изследвам в ръцете си.
Приятно е да играя образи, които карат сърцето ми да трепне.“
© Çağatay Ulusoy

„До днес не съм забравил нито един от героите, които съм пресъздал. Всеки от тях е някъде в мен.“
© Çağatay Ulusoy

„С всеки нов герой е сякаш започвам да актьорствам отначало.“
© Çağatay Ulusoy

„В ежедневието си съм обикновен и искрен човек... Не нося маски. Вече превъплъщавам достатъчно различни характери в работата си, затова да бъда себе си ми стига.“
© Çağatay Ulusoy

# 192
Цитатите са много хубави. Чаатай е от тези, които изживяват и се сливат истински с геройте, който играе затова вълнува и си печели нови последователи и с усета си също. Най важното е че  съумя да запази себе си през годините въпреки славата , възможностите и изкушенията в живота и шоубизнеса.  

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 11:07 от femmi2

# 193

Новата стилистка сподели детайли от облеклото на Нисан в своята история 💥💥

# 194
Добро утро!💐
 Момичета, опитвам се да ви догоня,тези дни ми беше малко лудница...🫣
Благодаря ви за всичко споделено!🫶
Страхотен беше епизода, голям рев му дръпнах. Браво на целия екип за свършената работа!👏
Демет и Чаатай са прекрасни актьори, оставаш без думи от играта им!❤️‍🔥
Единственото което не ми хареса беше, че Динчер уби майка си.
Това ми дойде в повече, беше изключително жестоко и отвратително за гледане.
Очакванията които имах се покриха изцяло. Беше хубав епизод, доста по интензивен от обикновено. Имаше си от всичко.🙃 Рейтинг няма да коментирам, че комшиите ме напрягат в това отношение.🙄 Не оценяват и това е, както тук, така и други качествени проекти...

Общи условия

Активация на акаунт