Отговори
# 225
Тенкю Лори за превода на песента . Позволох си да я сложа и в Градинката , защото наистина е много чувствена и дълбока песен и текст заедно с изпълнението на певицата и сцената с главните актьори , които умеят да пресъздават всичко толкова истинско и да ти въздействат.  Hands Clap

Ще счупим бясно прозореца и после тихо и кротко ще пием турско кафе приготвено Joy
https://x.com/t_kalbi/status/2016602020661154044

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 16:13 от femmi2

# 226
Ще счупим бясно прозореца и после тихо и кротко ще пием турско кафе приготвено Joy
https://x.com/t_kalbi/status/2016602020661154044

# 227
https://x.com/DTural/status/2017560681956925530?s=20

Привет Фъстък е в клипа на Линет.

# 228
Колата на Ешреф, Фъстик, от телевизионния сериал „Ешреф Руя“, се появи в музикалния видеоклип към новата песен на Линет. 👇

❥ Сценаристката Сема Ергенекон:

📍„Написах поредица, наречена „Без корени“. Тя също имаше темата за информаторите. Когато поредицата #EsrefRüya започна, видях същия проблем с информаторите в нея, затова я спрях.“

# 229
Супер ! Не е изненада че са вкарали в клип  звездата в сериала Ретро Кадилака. 🤩💚 Съкровището на Ешреф.  Дори и ще има още последвали такива. Ето още един пример как се печели и върти търговия. 🤑

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 19:29 от femmi2

# 230
Sezen Aksu'nun Kaleminden "Eşref Saati" ⌛🎤

EşSan Heart

# 231
Йееее , прекрасни гифчета и подбрани моменти от клипа. 🥰

# 232
# 233
tigasa, страхотна си! Във въздуха улавяш новите фрагове.
Сега ще направя и гифки, а превода ще чакам от Катя или Диди.

# 234
Ухааа , благодаря за експресния фрагмант на ЕП 31.
От всичко имааааа. Любов , 🥰романтика , шепот и екшън на нивоооо , бууум , бууум  💥 🔥 🔥 Накрая къде бяха в селото ли и Ешреф видя Нисан или пак ни заблуждават нещо и са го монтирали да е загадъчно. Rolling Eyes

# 235
Въобще ли не се опитахте да се изправите лице в лице с г-н Ешреф?
Страхувах се.
Страхувахте се от това да се превърнете в Рюя на Ешреф ли?
Колко обичаше Рюя?
Още ли тази тема?
20 години я търси.
А теб ще търся 100 години Нисан.Не съм мислил ,че мога да обичам някоя жена преди теб.Когато те обикнах  след това и светът за мен стана място на което мога да поема въздух.
Много те обичам!
И аз много те обичам.
Старецът се отказа от мен ясно е ,че си е поставил за цел всичките сираци.
Сираците се опитат да всеят страх.
Ние убихме смърта батко Хъдър.
Кажи на този който те изпрати тук ,че ще му бъда краят.
Къде е онова момиче?
В чифлика. Твоята Рюя е там на мястото където започна всичко.
tigasa, страхотна си! Във въздуха улавяш новите фрагове.
Сега ще направя и гифки, а превода ще чакам от Катя или Диди.

И уникалната песен Wink

# 236
Eşref Rüya

Епизод 31, Трейлър 1 

„Когато започнах да те обичам, светът стана място, където може да се диша“

- Въобще ли не се опитахте да се изправите лице в лице с г-н Ешреф?
- Страхувах се.
- Страхувахте се от това да се превърнете в Рюя на Ешреф ли?
- Колко обичаше Рюя?
- Още ли тази тема?
- 20 години я търси.
- А теб ще търся 100 години, Нисан. Не съм мислил, че мога да обичам някоя жена преди теб. Когато те обикнах  след това и светът за мен стана място, на което мога да поема въздух.
- Много те обичам!
- И аз много те обичам.

- Старецът се отказа от мен ясно е, че си е поставил за цел всичките сираци.
- Сираците се опитат да всеят страх.
- Ние убихме смъртта, батко Хъдър.
- Кажи на този, който те изпрати тук, че ще му бъда краят.
- Къде е онова момиче?
- В чифлика. Твоята Рюя е там на мястото, където започна всичко.

Диди, благодаря много за превода и песента!
Доста интересен се очертава и 31-ви епизод. Вече изгарям от любопитство за подробности около срещата между Рюя/Нисан и Ешреф. Но изглежда тази сцена ще бъде последна за епизода, та още дълго ще си пиша сценарии сама.

# 237
Дидиии, чок мерси за превода и на Емито за гифчетата.

Песента от момента в 31 еп е готина и сте я издирили.

Тоя Фраг направо ме зашеметииии....🤯 Нисан опипва почвата и почва да подготвя Ешреф.  Той така романтично и искрено си изля сърцето и душата  с тези красиви думи и признание. Heart Пратеника на Ихтияр изпрати Ешреф на мястото, където ще намери Рюя и той не се въздържа и отиде.  Цял живот я е сънувал и мечтал , търсил и рисувал измислен образ.  Накрая отново ще завърши така че да гадаеш. Винаги има изненада и шок в епизодите. Динамика и напрежение.  Каквито и кусури да има , което е нормално сериала си е от най добрите и ще остане в дизи историята, като качество и голям  успех независимо какъв ще бъде краят трагичен или добър. Тук допринасят и невероятният актьорски състав , като талант и сработване , енергия и атмосфера  и също екипа зад камера и то не само техническата част , защото още много народ работи.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 22:16 от femmi2

# 238
„Бих те търсил 100 години, Нисан. Преди теб никога не съм си мислил, че мога да обичам която и да е жена. След като се влюбих в теб... светът се превърна в място, където можех да дишам.“
©️Ешреф Тек

# 239

Общи условия

Активация на акаунт