Отговори
# 210

Ех , какви готини гифчетаааа Heart Eyes и напрегнат момент и сцена заедно с репликите.  

Умее да мълчи и да наблюдава. Умен е не е лукова глава ,но въпреки това ако знаеше истината и имаше доказателства , щеше ли да продължи с тази игра или какъвто е Огън и Барут щеше да избухне и да потърси сметка. Ще има жестока конфрутация между Ешреф и Селма прокурорката, като разследва защо Нисан е постъпила така. Ще предпочете да иде в затвора отколкото да използват близките му и любимата му.Heart

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:10 от femmi2

# 211

💥 Демет Йоздемир оглави класациите на дигиталните платформи с песни, изпълнени за #EşrefRüya

В допълнение към вирусната популярност на песните си, тя зае първо място и в класациите на ANGHAMI, една от най-важните музикални платформи в Близкия изток.

# 212
Поздравления за муз. успех на Демет в "Ешреф Рюя". Песните са тематично подбрани и много добре обмислени.

Видео от сета
https://x.com/m1naruya/status/2017234405035556976

Първата и последна дигитална творба на Чаатай Улусой, както и общо три от шестте му дигитални проекта, са в списъка по Нетфликс за най гледани продукции .✨ Хакан Мухафиз - Протектор , Истински Джентълмен и Терзи.  

Топ 10 на най-гледаните сериали в Netflix Турция! (Часове гледане)
1. Маслиновото Дърво
2. Шивачът
3. Полетът на птицата
4. Кой доде , Кой си Отиде
5. Хакан Пазителят
6. Шахмаран
7. От Кого Бягаме Мамо?
8. Изящна Вечер (НОВО)
9. Гробище
10. Полунощ в Пера Палас

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 21:33 от femmi2

# 213
Eşref Tek Heart🔥🔥🔥

Бюшра Девели сподели нови снимки в социалните си мрежи

# 214
# 215

#Uykucu, с участието на Чаатай Улусой в ролята на агент Ферман, спечели наградата „Най-добър филм на годината“ на наградите Marmara Business Club Crystal Marmara. 🕶️

"Церемония по връчване на наградите "Kristal Marmara"
#ElçinSangu #CagatayUlusoy #Uykucu

#Uykucu продължава да печели награди, докато ние все още чакаме да видим този шедьовър.

# 216
Браво и поздравления за наградата на филма. Джан Улкай си отходи на събития от името на екипа да приема награди. Добре че е той да отсрамва всички че иначе никой не се сеща... Винаги е бил общителен и социален и следи нещата и се радва искрено на успехите.

# 217
Ново фото 🙃

Поздравления за успехите на Uykucu!👏🏆🥳😍 Убедена съм,че всяка награда е заслужена.🫶
Да се надяваме скоро и ние да имаме възможност да го гледаме.🙃

Демет си е работна машинка, справя се прекрасно и с пеенето.🥰
Песните които изпълнява във сериала, наистина докосват. Слушам ги, харесват ми и не мога да си ги представя изпълнени от друг освен от нея.♥️

# 218
За лека и спокойна нощ - от руските и сръбски групи:

# 219
Добро съботно утро в последният ден на януари. Nature Snowflake Последният ден и живот на левчето ни. Тъжно ми е и не само аз съм така...😔 Нали сме европейци вече модерни в евро...💶 Изглежда по евтино ама изобщо не е цените са си същите.  

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 14:03 от femmi2

# 220
Здравейте, дами!

Да изпратим с усмивка и в настроение последния ден от януари. И да се надяваме, че февруари ще бъде още по-богат на емоции и приятни преживявания.
За разнообразие... ИИ е на ход:

"Ако трябва, ще се случи ... най -важното е да не бързаш. Нищо хубаво не се измъква."
Красив, спокоен и усмихнат почивен ден ви желая!

# 221

Дано скоро обявят коя платформа е закупила филма и са се договорили и да може да му се насладим и изгледаме извън Турция. Мисля че сроковете в кината вече са минали и може да се продава.

# 222
🌀Нисан познава ли добре Ешреф?
Съдейки по писъците и заплахите ѝ, не...
Наистина ли може да направи нещо на едно момиче, дори и да е предателка?
В най-добрия случай ще ѝ даде урок и ще го изгони... Но Ешреф ѝ даде работа... Щедростта на Ешреф към жените и децата е безгранична... Но не винаги е оценена... ❤♦

Мисля си, че Нисан се бореше за Салиха не само под давлението на Прокурорката. Тя виждаше в лицето на Салиха и себе си в момента, в който разберат за доносничеството ѝ.
Нисан се страхува, че може да бъде разкрита. Страхува се, но не за живота си, а за разочарованието, което би предизвикала у Ешреф. Страхува се да не изгуби него, затова беше и този нападателен тон, и думата убиец, излязла неволно от устата ѝ. Не мога да я виня за това. В гнева си човек е способен да каже всичко, но нарани много Ешреф. Обаче завиждам на самообладанието му. Заболя го, засегна се, отдръпна се, усещайки  гнева на Нисан и пожела да изпият по кафе. А след това я заведе в столовата за сираците. Даде ѝ наистина много добър урок.
Аз продължавам да твърдя, че Ешреф знае, че Нисан е Рюя.

# 223

Sezen Aksu'nun Kaleminden "Eşref Saati" ⌛🎤    - ''Часът на Ешреф''  от Сезен Аксу

# 224
Песента е страхотна! Много ми харесва.😍

Търсих текста, но момичета, преводача нали го знаете... Поствам оригинала и превода.
↘️

Назлъ Билгинер - Ешреф Саати

Текст: Сезен Аксу

Състав: Айтуг Яргъч

Като луд, с липсваща част от мен, се скитам безцелно из спомени. Чие е това сърце, което бие в ръцете ни? Глас отеква в ушите ми.

Ще го намеря ли, или не? Загадка... Огън в гърдите ми, тлеещ въглен над него. Само тези две срички в ума ми, настъпването на благоприятния момент е толкова трудно.

Разрив, толкова дълбок, че остава безспорен, това, което ни е сполетяло, се нарича живот. Не можеш да го напишеш, не можеш да го изтриеш, ние сме пленници на мечта, хей хей!

Ще го намеря ли, или не? Загадка... Огън в гърдите ми, тлеещ въглен над него. Само тези две срички в ума ми, настъпването на благоприятния момент е толкова

Общи условия

Активация на акаунт