Отговори
# 255
Мерси за спойлерите . Няма да се срещнат във фермата  двамата . Има още време . Вярваме и сме убедени че всичко е  премислено и  когато дойде този момент ще е в точното време на правилното място  и ще е чок емоционално . Силен и незабравим момент форевър . Heart Exl

Детайли - перфектен костюм и стилен , чаовник , броеница и пръстен . церемония по стъпване в длъжност  ''Баща на Сираците'' - Ешреф Тек Hands Clap

Илкнур Шереф  - Илка  се е похвалила в ИГ профила си че костюма е на нейната модна марка и колекция Maxillaria“  и това си е вид реклама .

# 256
Много заплетено се получава:
Ешреф и Нисан няма да се срещнат във фермата. Добре, но не мога да си представя, че Нисан ще се прибере вкъщи, ще знае, че е Рюя и спокойно ще продължи да манипулира Ешреф, без да му казва нищо. И Ешреф няма да забележи промяната в поведението ѝ.
Нее, не е възможно проницателният мафиот да е такъв балък по отношение на Нисан и чувствата ѝ.
Дано да греша, но Етем сериозно се оплита в собствената си история. И колко време Нисан ще крие, че е Рюя, за да дойде "този момент в точното време на правилното място"?!

Лори, аз от епизод 30 не можах да се ориентирам в сцените с отвличането на пратеника на Стареца от Кадир и Кенан.
Ешреф и приятели бяха подготвени за този момент, очакваха го и позволиха на Кадир да вземе човека. Ешреф се обади и на Хъдър.
Не ми стана ясно обаче дали Ешреф заподозря, че Хъдър укрива Кадир, или Хъдър сам е предал на Ешреф това инфо.
Хъдър е доста обигран и  не вярвам да се хвана на милите и състрадателни думи на Кадир, който изкусно го лъжеше, че единственото му желание е да има семейство, да отмъсти за майка си и баща му да се погрижи за него.

# 257
Еми, той Хадър все пак е на страната на Ешреф.
Но на мен не ми харесва това,че продължава да крие от Ешреф че Кадир е негов син.
Не се съмнявам,че Хадър до последния си дъх ще подкрепя Ешреф, но не знам колко още ще протака това нещо и няма ли да бъде възприето като предателство...
На Нисан ще й отнеме време първо сама да асимилира коя всъщност е.
Мисля,че е нормално да има нужда от време.
Освен че е научила,че тя е Руя, тя си е припомнила че е жертва на насилие, а това не е никак лесно да го преживееш отново и то вече като възрастен човек.
Явно Етем обича героите му да крият постоянно нещо един от друг...Като очаква да предизвика фурор, когато се разкрива това което си премълчават.
То вместо да има вълнение, ами получава се напрежение...
На мен ми се искаше Ешреф сам да разбере,че Нисан е Руя.
Дори по тази снимка ↘️

В крайна сметка Етем поставя нещата така,че Ешреф както казваш, като проницателен мафиот с остър ум -
  не разпознава любимата си жена и поведението й.
Така половината от зрителите се ядосват на Нисан,че крие, а другата половина на Ешреф, че не свързва две и две...

# 258
12-та позиция за Чаатай

# 259
12 - та позиция не е никак зле даже е чок добре в топ 50 на мъжката красота . Heart Eyes

Мен ако питат правилното място да се разплете тайната и мистерията е фермата в Бурдум . Няма да е в еп 31 .

Нисан опипва почвата  и  за нея също е шок да разбере това и трябва да го осъзнае и асимилира.  Разкатават всичко правят Ешреф на балък, щото всичко върви по план и договорки , рейта е висок и го позволява . То ако не беше така да наблъскат и претупат  всичко още в началото за 13 епизода и Край -  Довиждане !

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 17:13 от femmi2

# 260
Феми, аз не съм писала, че искам да наблъскат всичко в няколко епизода, просто се нервя на неточностите и нелогичните моменти.
Мога да чакам още 20 епизода, за да се разкрие истината за Рюя, но не мога да се съглася и с начина, по който Етем се опитва да ни изкара глупаци, оплитайки ни в някакъв "водевил", от който няма измъкване.

# 261
Разбирам те Еми Kissing Heart много добре и всички се ядосваме на това, щото  никой не е толкова глупав и наистина има неточности но никой сериал не е идеален нали така ?! Wink Ще си почакаме още и ще си заслужава търпението. Важното е да имаме хъс и ентусиазъм , защото изгубим ли го тогава вече ще е неприятно. Единствено краят на сериала ни притеснява какво ще напишат и измъдрят.

Що се отнася до Хъдър няма да предаде Ешреф дори и заради сина си Кадир. Той ще иска да го промени , но едва ли ще успее.  Плюс това ще е доста нелогично и изсмукано от пръстите  , както и на всеки друг такъв образ особено пък на змията  Чийдем. Абсурд просто!

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 19:23 от femmi2

# 262
Искам Айтенката да си намери майстора. Или приятелите му да ѝ видят сметката. Защото Фарук или се прави  на "дръж ми шапката"/той е интуитивен/, или наистина е заблудена овца.

# 263
Искам Айтенката да си намери майстора. Или приятелите му да ѝ видят сметката. Защото Фарук или се прави  на "дръж ми шапката"/той е интуитивен/, или наистина е заблудена овца.
С две ръце съм за сурово наказание за Айтен. Точно какви ги върти, не знаем, но имам чувството, че тази жена работи за Стареца.
Покрай нея образът на Фарук съвсем ми избледня. Обезличи се. Професорът забрави да философства, не прави онези забавни забележки за правоговор, не остана нищо от него – само сляпата му любов по Айтен.
Да се надяваме, че ще прогледне и бързо ще разпознае лицемера и предател в лицето на Айтен.

# 264
Айтен наистина е доста подмолна.
Не заслужава грам от значението и вниманието, което й отдава Фарук.
И да, покрай нея той става друг, но този другия не пасва на живота който води в момента.
Така сляпо се е вкопчил в тази любов...
Иска ми се той да се преструва, за да провери докъде може да стигне Айтен.
И в един момент да я отреже категорично.
Чак да я убиват не, но тя задължително трябва да излезе от живота му.
Достатъчно е страдал заради нея.

# 265
Дано си права, Лори. Дано поне Фарук излезе по-прозорлив от Ешреф.
Аз пак се връщам на него, но не мога да забравя думите на Нисан, която е категорична, че ако тя е Рюя, Ешреф би разбрал, би усетил, че тя е момичето от сънищата му.
А наш Ешреф упорито търси бенката, за да разпознае Рюя само по нея.
Неее, много ми е плитко, посредствено и бозаво...

Скрит текст:

# 266
Момичета, ние сега си говорим с мъжо и той ми вика: Аз си мисля,че щом задълбаха толкова на този стареца, той ще е някой важен и май ще е бащата на Ешреф.
Не се бях замисляла за това, какво мислите, дали е възможно?🫣
Ако и в тази ситуация го постави Етем, вече ще призная че е пълно психо...
Кадир уби бащата, който го е отгледал, Динчер уби майката която го е родила, сега да изправят Ешреф срещу истинския му баща би било доста прекалено...

# 267
Момичета, ние сега си говорим с мъжо и той ми вика: Аз си мисля,че щом задълбаха толкова на този стареца, той ще е някой важен и май ще е бащата на Ешреф.
Не се бях замисляла за това, какво мислите, дали е възможно?🫣
Ако и в тази ситуация го постави Етем, вече ще призная че е пълно психо...
Кадир уби бащата, който го е отгледал, Динчер уби майката която го е родила, сега да изправят Ешреф срещу истинския му баща би било доста прекалено...
Лори, не бях се замисляла, но мъжът ти може да се окаже прав.
Няма да се изненадам, ако Етем залитне и в тази посока. При него се очертава някакво извратено чувство за мъст и отношение към родителите. (Сякаш в живота си Етем не е видял нищо добро от родители)
Много брутални бяха сцените на убийствата, които си цитирала. Още ми е пред очите Динчер и начина, по който удуши майка си, за да запази собствения си живот.

# 268
Еми, тези двете сцени, никога няма да ги забравя. Тази с Динчер даже не я изгледах... Беше отвратително.
Дано не изправя Ешреф пред такова изпитание.Но и аз се замислих в тази посока, именно заради случилото се до сега.

# 269
Етьо е луд нищо още не сте видяли
Лоре като Адил Топал в Пойраз 🤭 + брат откачалка

Общи условия

Активация на акаунт