Отговори
# 345

Прясна класация -  Социален рейтинг.  Първенци сме. 🙂👏Голяма сила сме. Как да не се кефиш на Кралят и Кралицата и успеха на сериала. Радваме се че комшиите проявиха вкус и оцениха качеството и труда на всички в тази продукция пред и зад камера. 

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 15:51 от femmi2

# 346
Представители на Produ, новинарски портал за латиноамерикански сериали, посетиха снимачната площадка на сериала. В репортажа си актьорите поздравяват латиноамериканската публика и разказват за процеса на разработване на проекта.

Чаатай Улусой изпраща поздрави към своята латиноамериканска и Produ публика. #EşrefRüya

# 347
Благодаря за гифчето и инфото. В Латинска Америка Чаатай има много вярна и подкрепяща публика и почитатели. Доста е известен там и обичан.

Ама да долетят само главните  актьори  да кажат Здравей на испански нещо не е добре това и си за яд и ядосване. Angry Не могат ли да направят кратко интервю с Чаатай и Демет и няколко снимки. Все ще намерят време затова. Така ще рекламират и популизират още повече сериала и ще е добре и за продажбите. В клипчето отделят повече внимание на другите актьори. Не че има лошо ама като  са толкова сигурни да ги оставят да играят главни роли да видим колко ще се гледа и какви продажби ще има. От Интер Медия бяха писали че е продаден в голям брой държави но нищо повече от това. Искаме подробности как върви там , какъв е успеха и в кои точно държави се излъчва в момента. Знам за арабската и руската платформа. Мисля че и в Израел и Албания също и Румъния.

Ох ама нашите полиглоти колко са красиви и сладки. 😊😘 Чаго е чок елегантен в Ешреф стайл 😍🖤Sunglasses ПУ , ПУ да не им е уроки.  Въпреки всичко се радваме и на това и сме доволни, щото е голяма рядкост да рекламират за чуждия пазар особено главната ни звезда с темерутският характер. Sunglasses

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 17:25 от femmi2

# 348
Сега ми попадна и поздрава на Демет.

Нямах време да изгледам цялото видео и много съм изненадана, че се набляга на останалите герои, а главните ни са отново в сянка.
Не зная какво си мислят продуцентите, но ако не бяха Чачо и Демет, едва ли някой щеше да обърне внимание на сериала заради  другите актьори.

# 349
# 350
Охооо , имаме си откъс . Тигаса благодаря. Много е болезнено Ешреф да се върна на това място и там за първи път се влюби от пръв поглед. 💘❣️❤️‍🔥💕

Срещна се и видя с хората. Там се учи на монтьорство и съкровището му което не заменя за никое друго или продава. 💚🤩 Грижи се много добре за своя "Фъстък" и това се забелязва  от всички.  

Иначе продуцентите много добре знаят кой продава сериала и не случайно ги избраха и събраха  главните актьори и звезди  за партньори. И въпреки това не е приемливо да се набляга толкова на другите.  Ама който е монтирал видеото той да му мисли.... Възможно е да има отделно видео само с Чаатай и Демет. Хайде дано е така и няма да мрънкаме повече.

Това си го откраднат от Градинката. Blush Продуцента Бурак Саяшар е активен и подканя да се гледа довечера. "Ще бъде различен епизод" е написал. Преди това също бяха писали че ще има изненади в ЕП 31. Малко остана да се разгадае какво имат предвид. Хайде искаме нещо свежо и хубаво , романтично не само трупове и отвличания.  

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 19:22 от femmi2

# 351
Не ни оставят да скучаем от канала и продукцията.

Преглед на 31-ви епизод на Eşref Rüya|

„ЕДИНСТВЕНОТО“ нещо, което се променя, е времето...

С автоматичните субтитри се разбила много добре диалога, но в следващия пост ще го преразкажа.
Ето и още едно видео:

Зад кулисите на най-специалните моменти от #EşSan 📸 |  Eşref Rüya (4K)

# 352
Ухааа.... От продукцията доста се активираха. Обичам такива задкулисни видеа. Полезни са. Създават настроение и усмивки и е истинско удоволствие особено ДемЧа, както им викат общите фенове са истинско удоволствие. Не е лесна работа да създадеш и снимаш всеки път як и качествен екшън. Иска се подготовка , умения и  добър екип, който знае какво прави.  Да се внимава и за безопасността също е важно на снимачната площадка.

Добре се забавляват и репетират. Още едно доказателство че всичко върви гладко , няма проблеми в екипа и атмосферата е прекрасна. Демет и Чачо се сработват и разбират уникално и си личи. Химията и енергията и професионализма са Факт и са видими.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:09 от femmi2

# 353

Цитат
🌉Дори мостът се предаде!

🤯Фразата „Siz hepiniz Eşref Tek“ се разнесе през Босфора снощи. Шефът е в пламъци! 🔥

Преводът е чиста сила: „Всички вие срещу Eşref Tek.“

✨Кой друг настръхна?

Пипи, на линия ли си за онлайн гледането? Чакаме линк с озвучка и се настройваме за нещо различно и интригуващо.

# 354
Тук, тук съм ето https://turoktv.com/16214-mechta-eshrefa-seria-31.html Heart Приятно гледане!

# 355

Започна .... Приятно гледане на всички и да си пожелаем страхотен епизод.

Ешреф показа снимката на приятелите. Нисан е още в шок от откритието че е Рюя.

# 356
Въйй, аз се заплеснах да превеждам откъса и изпуснах началото.
Приятно гледане!

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:12 от Emiliya

# 357
Ха ха ха и Нисан се смее, че досега е ревнувала от самата себе си. Joy

# 358
То и аз се поразсеях в началото.

Нисан се смее че е ревнувала от себе си. Това че тя е Рюя го приема доста добре и си е вид облекчение че отключи спомените и загадката се разгадае колкото и ужасно да е било миналото й с насилника.

Сега Динчер застреля едни пред Чийдем

# 359
Нисан е в шок не може да си представи как това е възможно. Как съдбата си играе с нея. Аз съм ревнувала от самата себе си.
- Едно сърце може да обича само веднъж - Ешреф е бил прав. Той винаги е обичал само мен..
- Но как ще му кажа? Аз съм виновна. Заради мен той е попаднал в затвора.
- Аз трябва да разкажа всичко на Ешреф.

Общи условия

Активация на акаунт