Отговори
# 330
Лори, не мога да се откъсна от тази красота, която си сътворила, но трябва да изчезвам. Предстои ми ново вълнение, чакано от дълго време.
Най-после ще се потопя на живо в магията, сътворена от Андре Рийо в зала „Арена 8888 София”.
Нощес може и да споделя впечатления за „Кралят на валса“, а ако успея да снимам - ще кача и видео.

# 331
Емка Hug приятни емоции ти желая на спектакъла и като снимаш ще ни споделиш. Ех и аз искам но в момента ми е невъзможно да пътувам и се иска и Организация предварителна.

Уаууу, наистина голяма красота си сътворила Лори. Като картина на изкуството е. 😍😍💌👏👌👌👌 Искам всичките да ги споделя в заглавната стр. но не може че има лимит. Ще видя и как ще я наглася и събера и юбилейната 30 тема че има доста актуални неща.

Да ви питам... Какво мислите и предполагате за тия пари, които Чийдем получава. За какво са и Защо ?? Rolling Eyes Доста загадъчно е всичко и объркващо отново особено в чифлика срещата в Бурдум. Нещо ще се случи там и някой ще умре или ще го наранят. Нисан може отново да отключи спомените си. Тя преди да говори с Ешреф иска да се увери и убеди че тя е Рюя и не е лесно да приеме и осъзнае това и е шокиращо и изненадващо.

Чийдем дали ще умре ще видим дали ще познаят от спойлерите. Ще има възмездие дали така или по друг начин, щото тя си е психопат. Опасна и обсебена от една несподелена любов и лично отмъщение.  

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:19 от femmi2

# 332
Еми, подготвяй се да събираш емоции ии ще чакаме да споделиш обезателно.Ако не снимки, то поне впечатления и отзиви.❤️

Феми , за теб 👇🫶

Когато Чийдем му показа снимките на Нисан с прокурорката, каза  че работят заедно, Динчер каза нещо от сорта,че се е доказала и заслужава да направи нещо за нея. Поне така ми е останало в главата.
Мисля,че точно тогава стана въпрос как един вид да й се отблагодари за това,че му е снесла такава информация.
А е много възможно комисарката вече да каже на Ешреф, че Нисан работи с прокурорката, нали го имаше като спойлер (даже го срещнах на няколко места).
При всички положения - парите са й дадени за поредното й мръсно дело.
Тя си е пълно психо. Както и да се опитвах да я разбера, ами не успях.
Ако обичаш някого истински, не би могъл да го нараниш по какъвто и да е начин.
Тя колко пъти върши неща във вреда на Ешреф...Даже имам някакво предчувствие,че ако сериала е с финала който ни показаха в началото, Чийдем може да има пръст в смъртта на Ешреф.

От Бирсен ↘️

# 333
Лори 🫶 много е хубав шефа и с тази секси ризка....🫦😻🔥🔥🔥 Ех ако може да ми го доведеш пред мен като с магическа пръчка... Ще го поглезим и забавляваме че е уморен  от това натоварено темпо.  

Щом Бирсен го пише значи скоро ще се сбогуваме с Левент - Динчер. Засега нищо не пише за Хъдър и този прословут " Старец" кой е и кога ще се появи. До една , две серии вече ще се яви на хоризонта този загадъчен мафиот пред който козируват и кланят.
Дали има нещо повече от това ... в смисъл щом толкова настоява и се доближи до "Сираците" дали не влага нещо лично ?

Чийдем няма да е изненадана за никого като първа каже на Ешреф кой е доносника още от началото и го изопачи по нейн начин нарочно да удари Ешреф по слабото място и сърцето и заболи от това.  Защото той е с твърди принципи и разбирания че не прощава на предатели и наказва.
Но с жените и близките  е различно той не посяга на тях и ги предпазва. Ето и случаят със Салиха , която е още малка абсурд да и направи нещо и затова много го заболя и нараниха думите и действията на Нисан. Няма да се хване на въдицата й и ще разследва и разбере че Нисан нищо лошо не е направила и издала и мълчала и е била принудена заради Афра от Чийдем и това че сега го прави за да го спаси заради записа с телефона. Въпреки това ще се ядоса и е нормално и разбираемо. Много пъти сме коментирали и писали че при двамата липсва комуникация и споделяне и доверие въпреки доводите че всеки иска да не намесва и предпази другия от любов и си мисли че го прави за негово добро. Това криене си е вид лъжа.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 18:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт