Отговори
# 435
Музиката е в кръвта му. И барабаните са неговата страст.

Абсолютно. Многостранен талант е. Ще се радваме отново да ни посвири и изпее нещо с  топлият си красив глас. 

# 436
Да приключим днешния ден с красивите колажи от руските и сръбски фенове:

Спокойна нощ и сладки сънища ви пожелавам!

# 437
Заспала съм най- безсрамно но ви нося рейтинга
Ще ви изчета на спокойствие довечера
Хубав ден!

# 438
Привееет , започваме денят по традиция с кафенце и доза красота и настроение.

Дидко , мерси за хубавите цифрички, които си ни донесла.
Мачът не е повлиял много и продължаваме да сме Лидер в Сряда вечер. Hands Clap Конкуренцията с Подземието ни диша във врата. Публиката харесва мафиотски истории и екшън жанрове. Явно и младите колеги актьори се харесват на турската  публика.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:54 от femmi2

# 439
Здравейте, дами!

Днес пием кафе с удоволствие. Епизодът снощи ни впечатли, а рейтингите днес потвърждават нашето положително отношение.
Дано тази тенденция продължи. Hands Pray
Eşref Rüya

Ние сме номер едно във всички категории за рейтинг! ♥️

Благодарим на нашите зрители.

Ешреф е разкъсан между съня и реалността!

5 февруари 2026 г., четвъртък 11:21 ч.
 Kanal D
Феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ отново плени зрителите със спиращ дъха епизод. В епизод, изпълнен с екшън, напрежение и конфронтации, Нисан научава, че е Руя, докато преследването на Руя от страна на Ешреф променя баланса на силите.

„ИСКА МИ СЕ ДА СЪМ РУЯ“
В емоционално зареден епизод Нисан, след като научава, че е Руя, преживява опустошителен шок, докато се сблъсква с минали травми. Въпреки че решава да говори с Ешреф, тя променя решението си, когато научава, че снимка на Руя е попаднала в ръцете на Ешреф. На Нисан, която казва: „Иска ми се да бях Руя“, Ешреф отговаря: „Ти си повече от това.“

ГОЛЯМАТА КОНФРОНТАЦИЯ
Старецът дава на Кадир и Динчер последен шанс, но в замяна иска смъртта на всички сираци, с изключение на Ешреф. В операцията Кадир е натоварен със задачата да елиминира всички, които подкрепят Ешреф. Старецът започва операцията по време на погребение, на което присъстват сираци. Осъзнавайки, че нещо не е наред, Ешреф и екипът му осуетяват атаката със собствена маневра.

ЕШРЕФ ОБЪРКА НЯКОЙ ДРУГ ЗА РУЯ
След терапевтичния си сеанс, Нисан, все по-разстроена, отива в Бурдур, за да си проясни ума. Докато Нисан е вкъщи, Ешреф пристига във фермата, но е спрян от хората на Стареца, точно когато се кани да влезе. Виждайки бенката на момичето, докато я издърпват от колата, Ешреф я обърква с Руя. Нисан, наблюдавайки от разстояние, започва да вярва, че Руя не е тя.

РЕЙТИНГИТЕ КАЗВАТ „ЕШРЕФ РУЯ“
Сериалът оглави класациите за гледаемост с рейтинг от 7,11 и дял от 17,98 в категорията „Всички хора“. „Ешреф Руя“ постигна рейтинг от 6,91 и дял от 19,78 в демографската група AB (Всички хора) и оглави класациите в демографската група 20+ABC1 с рейтинг от 8,29 и дял от 20,57.

Продуциран от TİMSBİ, „Ешреф Руя“ излъчва нови епизоди всяка сряда вечер по Kanal D…

"Единственото реално нещо е настоящият момент. Не го пропускай, защото в него е животът."
Нека всяка минута от днешния ден бъде изпълнена с вдъхновение, лекота и ярки цветове!

# 440
# 441
Мечтата на Ешреф - Епизод 31 (БГ Субтитри)

# 442
Охооо имаме си вече и бърз превод. Благодарим на групите. Flowers Hibiscus

От Нерон дали има  превод или по късно ще излезе.

След 20 години за пръв път  в Бордур

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 14:16 от femmi2

# 443
Благодаря ви, за всичко споделено!❤️
Довечера ще изгледам епизода с бг превод, виждам че ви е харесал.🥰
На мен много ми хареса видеото зад кадър.Страхотен екип, личи си колко се забавляват по време на работа.😊

Феми , този навик на Чаатай.🙃

Линк към видеото: https://www.instagram.com/reel/DUWK6AOEajU/?igsh=MWtzeHg1eWExaDQ2eQ==

Героят на Чаатай Улусой, Ешреф Тек се връща в Бурдур, за да търси истината за миналото си и изчезването на Рюя.
Ето как стоят нещата с локациите за тези нови кадри:
След като в началото на сериала Бурдур присъстваше само чрез спомени, заснети предимно чрез декори в Истанбул, в последните епизоди продукцията разшири обхвата си. Поради огромния успех на сериала, екипът действително засне ключови сцени на открито в района на Бурдур, включително кадри с характерни пътни табели и пейзажи, за да придаде автентичност на завръщането на героя към корените му.
 Сцените, свързани с детството на Ешреф и търсенето му в настоящето, включват кадри от историческия път към Испарта и Бурдур.

Логистика на екипа: Основните актьори и снимачният състав обикновено пътуват за далечни локации в Турция със самолет от Истанбул до летище Испарта-Сюлейман Демирел (най-близкото до Бурдур), което отнема около 1 час.

Снимачна техника: Цялото тежко оборудване, декори и гардероб се транспортират с камиони и микробуси по земя. Пътят от Истанбул до Бурдур е около 575 – 600 км и отнема близо 7 часа.
Локации в епизод 31: За сцените в Бурдур са използвани автентични кадри от региона, включително пътя към града и специфични природни пейзажи, за да се подчертае сюжетната линия за „завръщането.

Заместващи локации: Важно е да се отбележи, че за някои от сцените, които изглеждат като провинциални, екипът често използва и района на Ялова (по-близо до Истанбул), заради сходната природа и по-лесната логистика. В социалните мрежи дори се появиха коментари от жители на Ялова, които разпознаха свои места, представени в сериала като Бурдур.

Продукцията на Tims&B е една от най-скъпите в Турция (23 милиона лири на епизод), което им позволява да изпращат екипи за заснемане на специфични „екстериорни“ кадри (като табелата и общите планове на града), докато интериорните сцени често се довършват в студиата в Истанбул.

Ялова играе ключова роля в продукцията на „Мечтата на Ешреф“, тъй като предлага природа и спокойствие, които трудно се откриват в пренаселения Истанбул. Екипът използва провинцията основно за сцени, които изискват „провинциален“ облик или уединение.

Ето най-важните факти за снимките в Ялова:
Официално потвърждение: Провинция Ялова е официално спомената в секцията с благодарности на сериала, което потвърждава, че голяма част от външните снимки извън Истанбул са правени именно там.
Локации за „Бурдур“: Някои от горските масиви и пътища в Ялова са използвани като дубльори за пътуването на Ешреф към Бурдур, поради сходната растителност и по-лесната логистика за екипа (Ялова е само на около 1-2 часа от Истанбул с ферибот или през моста Osmangazi Bridge).
Крайбрежни сцени: Районът около Армутлу и Чинарджък в Ялова често се използва за кадри, в които героите са близо до вода, но далеч от градския шум на Истанбул.
Термални извори: Тъй като Ялова е известна със своите термални курорти (Termal), в сериала има сцени, които се възползват от архитектурата и спокойната атмосфера на тези комплекси.

Как пътува екипът до Ялова?
За разлика от Бурдур, докъдето се лети, до Ялова екипът се придвижва изключително бързо:
С ферибот (IDO): От пристанищата в Йеникапъ или Пендик директно до Ялова.
По земя: През моста „Осман Гази“, което отнема около час от азиатската част на Истанбул.
Това прави Ялова перфектното място за заснемане на сцени, които трябва да изглеждат като далечна провинция, без всъщност екипът да напуска района на Мраморно море.

# 444
Лори, много интересни факти около локациите си споделила с нас.
Благодаря ти!

„Дори и да ми дадат целия свят, няма да си струва и чифт очи...“ 🎶

# 445
Еми ❤️

Малко спойлери от журналиста Нурлан↘️

📌Ешреф ще се измъкне от капана, който му беше поставен.

📌Ешреф няма да види Нисан в къщата, където е попаднал в капана.

📌Кадир няма да застреля Хъдър.

📌Хъдър ще умре в по-късни епизоди, докато се опитва да защити Кадир.

📌 Динчер ще умре (в епизод 32 или 33) (сцената на смъртта е заснета)

Ще има още спойлери, докато не приключи обратното броене в историята.

Малко по-различни са спойлерите от някаква случайна фен страница↘️

Кадир ще стреля по Хъдър.

Когато Динчер умира, Нисан ще бъде до него и ще види смъртта му.

Нисан ще разбере нещо, свързано с убийството на Афра.

Чийдем ще бъде отстранена от полицейската служба ( в някои от следващите епизоди).

# 446
Лори , 🫶много полезна и любопитна информация си споделила и донесла в темичката ни. Тенкю Flowers Bouquet

Ще се върна да я прочета отново по внимателно за локацийте на снимките. Хубаво е че снимат и извън Истанбул макар да е по уморително. Будур не е близо но не и толкова далече. Доколкото разбрах не може да се стигне със самолет и да използвали служебния транспорт или лични автомобили. За ден ,  два са снимали и са се върнали. Колажите и творчеството са Супер , както и гифките от видеото зад кадър. 😍

Емка Kissing Heart и твойте гифки от снощния епизод са страхотни с хубаво качество.😍

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:32 от femmi2

# 447
Феми, аз очаквах да коментираш навика на Чаатай Бей с устните.🤭😋
Радвам се,че ви харесва инфото за локациите, на мен също ми беше любопитно да прочета как и къде се случват нещата.😊

# 448
Аааа, няма да пропуснем тези сладко палави греховно изваяни  устнииии, 🫦🫦🫦😻😽които се усмихват и облизват. 😃😊😛😋😋😋 Навик му е отдавна. Смее се забавлява се. Земен човек , добродушен и се работи много добре с него. Никой досега лоша дума не е казал за професионализма на Чаатай и личността му.

После пак ще пиша някой неща че ми пада батерията на телефона и ще го слагам за зареждане.

# 449

Eşref Tek & Hızır Çakırbeyli

Eşref Tek & Oktay Kaynarca 😎

От Нерон дали има  превод или по късно ще излезе.

Феми, в предишния си пост забравих да напиша, че преводите на Нерон от месец януари са достъпни само срещу заплащане. Аз нямам намерение да му изпращам пари, защото преводите в Рlaytube.tv все още са достъпни свободно, не са по-различни от това, което превежда Нерон и никой не ни задължава да платим, за да гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт