Отговори
# 660
Казах ви, че Ешреф ще разбере, че това не е Рюя, видял е и , че ги следят . Но Нисан не знае това, дано не пострада.
И сега до следващата сряда ли ще гадаем какво ще се случи и кой ще пострада. Anguished
Нисан е потресена от гледката, не може да повярва, че Ешреф я лъже и продължава да мисли за Рюя.

# 661
Аууу, след вечеря с Нисан отива при фалшивата Руя...😳
Мале, как ще се ядосвам значи утре.😀
Еххх, ех бе, Ешреф Аби... Нисан ще откачи горката, с право де.
Феми, вълната от недоволство обаче нараства и заради разтяганките на Етем, да не стане да има спад в рейтинга...
Сега съм под другите клипове качени от продукцията, следя отзивите там... И там не е особено розово положението.🫣
Хората се лутат от едната крайност до другата.
Едните са: Уау, какъв страхотен епизод.
Другите обаче чак казват,че ще видят нисък рейтинг благодарение на сценариста им "идиот", Това било празен епизод, загуба на зрителите ги очаквало,и разни други негативни коментари.
Хората са различни, факт е.
Силно се надявам, почитателите на Демет и Чаатай да не зарязват сериала.

# 662
Не бих казала че епизода е бил " празен". Напротив хареса ми имаше доста добри неща и силно емоционални моменти и екшън.   Доста задълбаха и вкараха още неща, които не знам как ще оправят с Ешреф и Нисан и Гюрдал и Фарук.  

Успокоих се че Ешреф не го правят на балък че бая му бях набрала на този прехвален сценарист.  Още от начало е разбрал истината и че го лъжат но това Нисан не го знае и ще си мисли лоши неща и няма да се довери повече на Ешреф и ще ревнува. Това криене и несподеляне отново ще изложи и двамата на опасност най вече Нисан. Ако го напусне и замине ще има право.  

# 663
Има ли фрагман?

# 664
На мен по това което разказвате, епизода ми изглежда интересен.
Радвам се,че все пак Ешреф не е показан като балък.🤭 И нямам търпение да го гледам, въпреки че според мен тази фалшива Руя беше излишна, а Динчер трябваше отдавна да го свитнат.
Но ми се иска да имат висок рейтинг, именно заради труда на нашите хора и целия екип. Етем да му мисли, да влиза в релси вече.🫣

# 665

Още няма. Сега сме в поредните реклами и след края на епизода може би ще ни пуснат да успокоят народа и да я разкарат тая фалшива Рюя.

# 666
Да, съгласна съм с феновете, че сериалът се разтяга и сякаш тъпчем на едно място.
Обаче Етем успя да задържи вниманието ни, вкарвайки в действие и останалите герои с техните истории.
На мене ми бяха интересни.
Имаше много силни сцени и смислени диалози.
Доволна съм.

"Не, аз не играя, аз ръководя този спектакъл" - цитирам по памет думите на Ешреф, когато Нисан му каза, че появата на момичето може да е капан.
С нетърпение ще чакам превода утре сутрин.

Диди, няма да има фраг. Така поне рускините казаха, но ще видим.

# 667
Да, съгласна съм с феновете, че сериалът се разтяга и сякаш тъпчем на едно място.
Обаче Етем успя да задържи вниманието ни, вкарвайки в действие и останалите герои с техните истории.
На мене ми бяха интересни.
Имаше много силни сцени и смислени диалози.
Доволна съм.

"Не, аз не играя, аз ръководя този спектакъл" - цитирам по памет думите на Ешреф, когато Нисан му каза, че появата на момичето може да е капан.
С нетърпение ще чакам превода утре сутрин.

Диди, няма да има фраг. Така поне рускините казаха, но ще видим.

Аз също съм доволна от епизода. Имаше дълбоки диалози и моменти. Не може да не признаем че двамата сценаристи умеят да държат интереса и винаги да завършва загадъчно и под напрежение и дори взривоопасно.  Ето сега в този епизод направиха същото и иди та гадай. Затова мисля че няма да има голям отлив от сериала колкото и недоволни да има. Няма спор че бавно се случват нещата и това изпитва търпението на публиката но от друга страна явно така трябва да бъде и си следват хода на историята. 

Също така е любопитно, какво ще се случи и с останалите. Динчер вече трябва да му видят сметката. И тоя прословут "Старец" да се покаже най после. Стига е стоял в нелегалност и командвал и всички да треперят.  

От думите му Нисан трябва да се досети, че Ешреф  има план и да не вярва на това, което ще види и да потърпи и всичко ще се нареди. Но ако избяга и го напусне сам ще си е виновен, защото мълчи и не се доверява на никого.

Няма Фраг за 33 епизод. Сгрешиха, като не го пуснаха сега още повече ще има хейт след този неочакван край.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 23:34 от femmi2

# 668
Може да откриваме много пропуски в сценария и да негодуваме срещу Етем, но актьорите с тяхната игра успяват да владеят зрителите.
Всички горят в образите си. Няма слабо звено. Страхотен екип.
И ако рейтингът се задържи, Етем трябва да благодари на тях.
Но аз съм доста песимистично настроена след коментарите, които прочетох.
Дано ме опровергаят турските зрители. Hands Pray

# 669
Така е няма слабо звено и много пъти сме казвали и писали че успеха се дължи единствено на кастинг актьорите и екипа зад камера. Така че Етем е голям късметлия.

Ешреф е усетил че го наблюдават още от чифлика и че така изведнъж да срещне Рюя след 20 години след толкова търсене и мъки и да му я поднесат е много малко вероятно и той не вярва в такива чудеса и съвпадения. Сърцето не лъже. ❤️💟💘💗🔥❤️‍🔥💯
То не му подсказва нищо ,нито изгаря отвътре, нито се вълнува. Като я гледа в очите не вижда очите на Рюя и погледът и. Така че тази бенка на врата й  няма да помогне и това не значи че е ТЯ.

Приятно ми беше отново тази вечер. Благодаря за компанията.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 00:05 от femmi2

# 670

От Галия Карахан
📖: ❝Брат Ешреф, с въпроси в главата си, се отправи към самото място, където раната на сърцето му не беше зараснала – онази селска къща, където се беше проляла първата кръв…
Жената, която беше обичал преди толкова години, все още беше там, в най-дълбокия ъгъл на сънищата му.
Той я търсеше. Дълго време. Понякога в светлината на улична лампа, понякога в силует в тълпа, а понякога в онова чувство, което прекъсваше съня му в тъмната нощ…
Но той не знаеше едно: тази, която търсеше, никога не беше отишла никъде. Тя беше точно до него.
Дишаха един и същ въздух, споделяха тишина в един и същи град, гледаха се право в очите, но все още не можеха да разпознаят съдбата си.
Сега пътищата им отново се пресякоха.

Всички отговори бяха скрити точно тук – на земята, където се раждаше болката, където тишината се вкорени...❞

Благодаря за приятната компания, момичета!
Спокойна нощ и сладки сънища ви пожелавам!

# 671

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 00:57 от femmi2

# 672

Добро утро и хубав ден!

# 673
Добро утроооо. Нека пийнем кафенце и закусим и насладим на деня да е хубав и усмихнат и успешен.

Рейтинга... Доста е спаднал но като си правят експерименти и не залагат на това, което зрителите искаме и пишем и критикуваме и то не без причина така ще е. Дано сега се усетят и не продължават с тия глупости и да си върнем позициите. След 33 епизод ще се нормализират нещата и като пуснат фрагмана. Нисан най вероятно ще пострада и Ешреф ще хукне към нея да я спасява и ще забрави за фалшивата Рюя. Сам си е виновен, щото не сподели нищо . То само с любовни признания и погледи доверие не се гради.  Любовта им е велика и истинска и изпепеляваща и всичко може да преодолее и прости но все пак при такава ситуация трябва да споделиш за плановете си. Той и каза при скандала че чрез нея иска да стигне до тези, които ги правят на луди и дърпат конците и застрашават живота на всички. Нисан беше ядосана и под афект и не искаше да слуша оправдания и доводи и да го разбере. Нисан беше в Будур и видя всичко, но той не знае това. Дори се притесни за него да не пострада  и му звънна по телефона.

В категорията с рекламодателите има спад но няма да се откажат заради един епизод с ниски цифри. То си има и подписани договори. Продукцията благодари за подкрепата на всички зрители.

Конкуренцията ни мина. Изненада е че толкоз бързо но жанра е еднакъв с нашия мафиотски. Сценария не е кой знае колко добър по това, което се информирам но имат силен пиар и като добавиш и някой измислен скандал да се шуми и ето ти....  

Ще имаме конкуренция по - малко. "Бездомните" приключват на 51 ЕП. поради ниски рейтинги. Те два сезона достатъчно.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 11:06 от femmi2

# 674
Здравейте, дами!

Кафето днес доста ни нагарча.
Eşref Rüya загуби първото си място след месеци. Сгромоляса се по вина на Етем, който реши да си играе с търпението на зрителите и да протака действието до безкрай. Зрителите заслужено го наказаха. Жалко само за невероятния актьорски състав, който се раздава на макс.
Dizilah все още мълчи за рейтингите 🤷‍♀Каналът също не се обажда. Липсва статията с хвалебствия.
Бясна съм и аз, защото в епизод 32 имаше мисъл и много добри сцени, имаше раздвижване на действието и интересни обрати. Но Етем изпусна от контрол основната сюжетна линия. С фалшивата Рюя преля чашата на търпението.
Чакам с нетърпение превода на епизода и веднага ще го кача и тук.

"Животът става по-красив, ако му подариш любов и усмивка."
Пожелавам ви топличък, уютен и много, много щастлив ден!

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 10:54 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт