Отговори
# 690
Не остана.... Утре сме 13 - ти така че ще чуем музиката на филма.
Надяваме се и до края на годината да го излъчат и дигитално за чуждестранната публика. Ако ли не ще си почакаме още но то ще дойде време да снима и другия филм по договор.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 21:10 от femmi2

# 691

Цитат
Тазгодишният носител на наградата за най-добър филм: Наистина успешен и впечатляващ филм, не съм изненадан.
#CağatayUlusoy Всичко, до което се докосне, се превръща в диамант.

# 692

Така е Истинско бижу е от най - добрите  и луксозни .  ДИАМАНД ! И много ни е яд че блести само в Турция , а не и в чужбина да снима. Просто той като не желае и не предприема нищо сам си е виновен. И тази асоциалност също. Може да засенчи и холивудските звезди. По нищо не им отстъпва.... Такава Красота и Харизма, талант и истински Хамелеон са рядкост. Също така е Земен и Скромен и още се зачервява на комплименти. Blush Въпреки това няма да спрем да му го пожелаваме и мечтаем. Flowers Four Leaf Clover Може и да ни изненада , той си пада по това. Планира си нещата и работи без много шум и хвалби.

Тази вечер ще Спиш на дивана Скъпи мой Smile  и недей да протестираш . Приятни сънища .
https://x.com/mycapella01/status/2021665348312084678

Цитат
Начинът, по който Ешреф гледа Нисан, е сякаш не може да повярва, че някой като нея е възможно да съществува. В очите му има страхопочитание. Гледа я сякаш е нещо рядко срещано и интензивността на това гледане кара Нисан да се срамува. 🥹😍🫠
https://x.com/RoseInEire/status/2021966954681274875

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 22:19 от femmi2

# 693
Тази вечер ще Спиш на дивана Скъпи мой Smile  и недей да протестираш . Приятни сънища .
https://x.com/mycapella01/status/2021665348312084678

Цитат
Начинът, по който Ешреф гледа Нисан, е сякаш не може да повярва, че някой като нея е възможно да съществува. В очите му има страхопочитание. Гледа я сякаш е нещо рядко срещано и интензивността на това гледане кара Нисан да се срамува. 🥹😍🫠
https://x.com/RoseInEire/status/2021966954681274875

# 694
Ехаааа ....  Тенкю Flowers Tulip Страхотни гифки от  този момент . Heart Eyes Един най хубавите и добрите и въздестващи  от епизода след скандала в къщата .

Цитат
Нуждаем се от повече сцени като тази, в които усещаме, че малките детайли от естествената и двойствена природа на ЕшСан се увеличават.
https://x.com/bourjourr/status/2021967505116496092

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 23:12 от femmi2

# 695
Цитат
Нуждаем се от повече сцени като тази, в които усещаме, че малките детайли от естествената и двойствена природа на ЕшСан се увеличават.
https://x.com/bourjourr/status/2021967505116496092

Да разходим малко ИИ за настроение:

# 696
Добро утро!🥰
Феми, както ти обещах↘️

Скрит текст:
Ако не е това видео, ще потърся отново.🙂

И още.🥰

Ново 😍↘️

Спойлери за Ешреф Руя:

Ешреф ще разбере за Динчер скоро.

Мелек ще каже името на Динчер.

Динчер ще умре в епизод 33, или най-късно в следващия.

Нищо няма да се случи с Гюрдал.

Фарук ще разбере, че Айтен е излъгала и че тя си има приятел.

Фарук ще бъде съсипан от лъжата на Айтен.

Фарук ще намери Айтен, а в по-късни епизоди героинята на Айтен ще напусне сериала.

Няма да има разделение между Нисан и Ешреф.

Нисан ще научи, че Мелек не е истинската Руя.

Нисан ще осъзнае за пореден път, че самата тя е истинската Руя.

Скрит текст:
Момичета, на мен много ми хареса епизода. Въпреки темата с фалшивата Руя, имаше от всичко.
Моментите на ЕшСан са ми фаворит, естествено.❤️
Романтик Ешреф беше страхотен, уж не знае как да си показва чувствата, а винаги го прави по много докосващ и истински начин.
После сцената с Мелек, охх, разплаках се с Нисан. Не искам да си представям да ставам свидетел на подобна гледка.
Нисан никога не е давала повод за ревност на Ешреф, а той сега го прави...
Ние знаем защо и каква е целта му, но Нисан отвън,гледайки как държи Мелек за ръце, няма идея какво се случва.
Тя просто вижда "центъра на светът си" с друга жена...Дано директно да отиде при тях, да не си тръгва настройвайки се,че  Ешо я мами. Да му потърси сметка, той ще си каже.
Скандала им беше страшен.🤭
Много се смеем с мъжо, как Нисан нарежда на Ешреф и как той реагира на това. Кой си е позволявал да го командва така, да го кара да се обяснява, да му крещи... И въпреки това, той изпълнява всичко, което каже Нисан, а погледите му са безценни.🤭😍
Викам на мъж ми: Виждаш ли,че всички мъже сте си чехльовчета?😃
И той вика, Горкия Ешреф и той като мен
- навън имат респект от него, вкъщи го респектира жената.🤣

Много се ядосвам на Фарук, никакъв разум не вкара, грам не помисли...
Не успяха да изкарат Ешреф глупак, но Фарук даже го оклепаха повече.
Тази Айтен е страшна гадина.
Гюрдал пък всички го нареждат, но в крайна сметка той на пияна глава каза нещата, които трезвен не можа.
Той наистина е престъпник и убиец, като прибавим и слабостта му към жените до степен зависимост...🙄
Гонджа много добре знаеше с какъв човек си има работа.
Аз помня,че той опита доста пъти да я остави, тя беше тази която постоянно тичаше след него и го следеше дали е с друга.През цялото време знаеше,че той не е само с нея.
Виждаше колко е токсично да има отношения с него и всеки път му се връзваше. Не й отива, интелигентна и сериозна жена, да се унижава толкова.

Кадир, аххх, глупав и алчен Кадир, дето си мисли, че е голям стратег.
Много му се ядосах, заради него убиха толкова много сираци... После Хадър пак да се пробва да обяснява на Ешреф как Кадир може да се покае.🤦‍♀️
Много съжалявам Хадър, че му се падна такъв син. Чувства се виновен,че крие от Ешреф и е разкъсан между бащинството и честта си.
Не ме изненада,че спаси Хадър, но пак не е напълно искрен.
Спаси го, защото сам каза,че ще има полза от него, а и не иска още един баща да му тежи на съвестта и да го преследва в сънищата му мисълта.
Кенан все повече ме напряга, той е по-голяма гад от Кадир. Доста е злобен.
Стана ми интересно за историята около братът на Мюслюм.
Ърмак пък както винаги беше огън.😍
Стана ми жал за прокурорката, защото чак сега разбра истината с очите си и осъзна,че щерка й е ченге на повикване на мафията.Доста кофти ситуация за една майка, която е и човек на закона...

# 697

Лори Hug
  Тешекюлер , скъпа . Това е  видеото . Търсих го и не го намерих , а подготвям новата тема .  Колажите са страхотни,  ама що си ги скрила .  Утре ще има още за празника . Може и нашият романтичен темерут да направи изненада на  гаджето си  и тя да се похвали   , макар че не е задължително да се споделя .  Мисля че той по такива празници и неща не си пада . То човек може всеки ден да покаже  такиве жестове и уважение . Да си купи и направи подарък . Gift Heart

Мерси за  мнението на епизода . И аз го изгледах и ми хареса . Хубав епизод , наситен  с емоции . Скандала им беше уауууу мога да ги гледам и слушам безкрай .  Когато се караха тя му каза че знае че е бил в Будур заради Рюя и  да не я лъже и затова е ядосана .  Той я попита от къде знае това и Нисан му отговори че просто знае птиците са и го казали . Тогава Ешреф не задълба и не настоя за по достоверен отговор, защото беше уморен и без това е на ръба да полудее от всичко .  Но ако беше продължил щеше да разбре, че Нисан е била там .  Ако не го бяха разсеяли онези и тръгна след тях , той влезна в къщата и щеше да намери и види Нисан .  Накрая след бурния любовен скандал и действия заключението на ЗВЯРА беше  '' Лъвът си има своята Лъвица'' . Wink

Какво мислите по въпроса , защото се усеща и забелязва вълнението му като видя Фалшивата Рюя и я погледна и се прадстави с треперещ глас . Тази сцена и изпълнение ми въздейства , значи добре го е пресъздал и си е свършил работата .  Дали наистина не му е минало през ум че може да е тя въпреки, че много добре знааеше че е клопка и защо отива в Будур . Нататък в епизода Ешреф казва, че когато е видял това момиче и е погледнал в Очите Не е изпитал нищо и Сърцето му не е трепнало, като при срещата с Нисан затова е сигурен, че не е Рюя въпреки бенката . Тя добре си беше научила урока Динчер и е разказал някои неща .

Той нали трябва да го играе достоверно, че е повярвал че това е Рюя за да ги заблуди и стигне до големите си врагове. Затова може да е показал и повече вълнение. Въпреки това трябваше да се убеди за себе си че е фалшива и я гледаше повече в очите. Той не иска тя да пострада заради него и затова я спаси. Динчер се ядоса и каза, че не е искал да се срещат и виждат двамата не бил такъв плана. Искаше да се отърве и ликвидира Ешреф.

Когато Нисан видя Ешреф с фалшивата Рюя на среща и как и държи ръката и прилага красотата и чарът си в действие и най вече този негов убийствен поглед там също играеше театър, но тя не го знае и е нормално да се почувства обидена и засегната и да изревнува .  Той й каза, че знае че не е Рюя и че нищо няма да и направи само иска да стигне до Фърат Корал и Стареца.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 14:58 от femmi2

# 698
Здравейте, дами!

Благодаря ви за споделените емоции около епизод 32 на сериала.
Аз също будувах нощес с него. Но кафето не ми е достатъчно, за да коментирам видяното.
Доволна съм! Силното негодувание на феновете след излъчването на фрага е стреснало Етем. Личи как в последния момент са преработили някои сцени и съкратили историята с фалшивата Рюя.
Надявам се и този спад в рейтингите да ги амбицира, за да мислят повече, преди да пишат и снимат.

🌀Обновление от каста 💥

Демет Йоздемир сподели снимки на страницата си. 🆕🫶

"Не търси това, което е добро за света, а търси това, което прави света ти красив.”
Радвайте се от сърце, забавлявайте в компанията на близките и любими хора, обичайте се и бъдете щастливи!

# 699

Ешреф -  '' Няма ли за мен добре дошъл '' ?
Нисан - '' Не мисля, че ще има това за теб от сега нататък''
https://x.com/yhwdykhn843512/status/2021801507675336789

Цитат
Благодаря ти, братле, ти си пълен гадняр.

Ешреф Тек, човек, отдаден на добротата и любовта, баща, смел воин, герой.
https://x.com/nisagul899/status/2019786562834178185
https://x.com/bendeprivella/status/2022024632912752951

Саундрака на филма Musical Score

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 14:55 от femmi2

# 700
Uykucu (Soundtrack) Lin Pesto - Delikanlım & Emi (Official Video)

Текст на песента "Delikanlım & Emi":

Сърцето ми плаче непрестанно
Каквото и да правиш, никога не мога да те оставя
Не го приемай лекомислено, любовта те напада
Не мисли, че е толкова лесно, млади човече

Не се връщай, не искам да бъдеш
Вече не съм старият аз
Животът е такава игра, о
Няма нито роля, нито сцена

Нека и ти не си щастлив
Нека и ти не обичаш и не бъдеш обичан
Нека и ти не си щастлив

Сърцето ми плаче непрестанно
Каквото и да правиш, никога не мога да те оставя
Не го приемай лекомислено, любовта те напада
Не мисли, че е толкова лесно, млади човече
Не се връщай, не искам да бъдеш

Вече не съм старият аз
Животът е такава игра, о
Няма нито роля, нито сцена
Нека и ти не си щастлив
Нека и ти не си щастлив
нито обичай, нито бъди обичан

Текст и музика: Йълдъз Тилбе
Интерпретация и аранжимент: Лин Песто
Режисьор на клипа: Джан Улкай

# 701
Ехаааа..... Благодаря за гифчетата  от видеото и превода на песента от филма .  Всичко е изпипано и много хубаво в което не сме се и съмнявали . Hands Clap

# 702
Феми, тук  когато скривам текст е само и единствено да не става прекалено дълъг пост.
Нооо специално за снимките с виното, беше за да те изненадам.🥰

Защо Ешреф видимо се вълнуваше, когато се представи на Мелек, не съм сигурна. Но мисля,че наистина се развълнува и търсеше познатите очи.
Очи които толкова години той рисува...
Но си личеше,че разбра че не е тя.
Наистина няма как да сбърка очите.
А и бенката въпреки,че я има на вратът й, нито е на същото място, нито той я разпознава като тази на Руя.
Продължи да настоява да се видят, за да стигне до Фърат Корал.
Поне така аз си ги разтълкувам тези неща.

Колажчета от мен за предстоящия Свети Валентин. Аз не съм особено голям привърженик на този празник, винаги на 14-ти съм отбелязвала Трифон Зарезан.🤭
Но виждам, че в социалните мрежи всички са на любовна вълна.

Общи условия

Активация на акаунт