Отговори
# 705
Сладури...

esrefruyadizitv

Напрегнатият тон на нашата двойка също е различен! ♥️

esrefruyadizitv

✨Ешреф получава наказание.✨

Нисан, ние сме зад теб! 🤭

# 706

Колежката ни с изненадаааа...Hands ClapHands Nail CareHands Ok HandWear Dress
Няма скука и радва феновете си и ги уважава и споделя. Активна е.
Така трябва , не като красивият ни темерут който от знам си кога не е снимал фотосесия. Да не говорим че почти не рекламира и проектите си ще рече човек че не участва в тях. Така можеше да позасили интереса.

Еееех , сигурно ще падне  метеорит ако двамата заснемат обща фотосесия и интервю. Направо ще е Отново ЧУДО след Мипкома...

# 707
Феми, Чачо няма време за реклама и фотосесии.
Сега на дневен ред е любовта на живота му.
Гледам, че Аталай е в София. Дали Чачо и Аслъхан не са решили и те в София да отпразнуват деня на влюбените.
А както е и Трифон Зарезан, Чачо спокойно може да рекламира виното си на родна земя.

# 708
Това не бива да му пречи просто няма желание и мениджъра му и екипа са заспали дълбок сън и нищо не правят. Те не могат да го накарат насила и да му опрат пистолет.

Това дали е любовта на живота му още е рано за такива изводи. Направи доста неща за сегашната изгора и отделя повече внимание отколкото по време на бившата.
Ще поживеем и ще видим как ще се развият нещата по нататък. Дори и те самите не знаят как. Засега са щастливи и всичко върви добре. И вече две години от връзката ще направят , която беше изненадваща за всички.

Аталайчо е в София може и по бизнес задачи да е или с компания да се забавлява или опознае България.  Той харесва поп - фолка и слуша може да е дошъл на концерт на звезди.  

Не мисля че Чаатай е тук с гаджето но знае ли човек може и за деня на влюбените да са дошли макар че и в Истанбул могат да си го празнуват или другаде.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 22:18 от femmi2

# 709
Снимка от Instagram историята на Джерен (Ърмак)
Баклава от Чаатай🩵

А сега де, за какво ли черпи Чачо с тази вкусна баклава?
Дали ще се сгодява, ще се жени ли или с бебок ще се сдобива. Ще стане шоу с предположения, твърдения и фенски мераци.
Ехх, Чачо, Чачо, всяко твое действие или бездействие се интерпретира по безброй безумни начини. Развинтеното въображение на феновете не познава граници.

# 710
# 711
Да не е Стареца?

# 712

Извънредни новини… Ерол Бабаоглу в сериала “Eşref Rüya”

Многообещаващ актьор се присъединява към актьорския състав на сериала, продуциран от TimBi, който събира Чаатай Улусой и Демет Йоздемир в главните роли.

От Бирсен Алтунташ
13 февруари 2026 г.
Сериалът "Eşref Rüya" продължава да пленява зрителите и във втория си сезон. Шоуто, продуцирано от TimsBi , с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, добавя към актьорския си състав много обещаващ нов актьор.
Награждаваният актьор Ерол Бабаоглу се присъединява към актьорския състав на "Eşref Rüya", сериал, написан от Етем Йозъшък и Локман Марал. Стана известно, че Бабаоглу ще изиграе изненадващ герой в сериала, режисиран от Улуч Байрактар.

tigasa, аз също си мисля, че този актьор ще се появи в образа на Стареца. Време е вече да видим и този мистичен герой, който създава проблеми на всички и знае всичко за останалите.
Но какво е намислил Етем е още по-голяма загадка. С кашите, които забърка и се разля в много сюжетни посоки, съм склонна да вярвам, че сценаристът ни готви за още един сезон. Та може да е и нов герой, не споменаван досега.

# 713
Симпатяга е новият образ и актьор, който ще влиза. Време е да го разгадаят този "Старец", но защо си мисля че няма да е в тази роля с този изненадващ трансфер. Сезон 3 няма да има малко вероятно е но не можем да бъдем напълно сигурни, щото всичко е възможно.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 00:08 от femmi2

# 714
На мен този симпатяга също не покрива представата ми за Стареца.. По скоро ще я нов прокурор, я  главен комисар или от тайните служби. Крайно време е и те да се поразмърдат. Joy

# 715
На мен този симпатяга също не покрива представата ми за Стареца.. По скоро ще я нов прокурор, я  главен комисар или от тайните служби. Крайно време е и те да се поразмърдат. Joy
Пипи, непредсказуем е Етем. Всичко може да се очаква. За родителите и детството на Ешреф нищо не знаем, а и той самият не желае да задълбава в тази тема. Та може и баща на Ешреф да се окаже.
Но аз продължавам да си мисля, че Старецът е бащата на Ешреф. Тогава ще избухне бомбата... Stuck Out Tongue Winking Eye

Харизма Улусой 💥😎 #ÇagatayUlusoy

https://x.com/i/status/2022394110087495817

# 716
Веднъж изгоряхме в червено.♥️

Сега седим в синьо.💙

# 717
Хубав ден момичета!

# 718
Добро утро. Хубав , слънчев и усмихнат уикенд на всички.

# 719
Добро утро, Момичета.🫶
Както си и знаех - братчето Аталай е в България заради концерта на Азис.

Редактирам се, за да допълня.🙂

Песента от сторито му е Болка.↘️

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 10:53 от bebè ∞

Общи условия

Активация на акаунт