Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 397
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Роксана беше мъчение.  Мона ,да не играе американски футбол Joy
Satisfied
Да, сериозни "рамене" си е сложила.

# 556
Не знам защо на живо нещо не се получават изпълненията на Мона. Жалко...
Помислих си, какъв срам ще берем ако я пратим. Ама се сетих, че след Краси Аврамов сме претръпнали Joy

# 557
Поне Роксана беше по-добре от Мона.

# 558
Нина Николина е завършила и академията в Пловдив и то с 2 специалности.
Ами браво. Така трябва!

Айде и Прея фолклор, ц ц ц ....

# 559
Все едно гледам Пирин фолк Joy

# 560
  • София
Г-жата гостенка ще се хване за главата.. Мона пищя, с визия на Ариана Гранде с руска плитка и прическа, наметната с кожи и тежки подплънки..

Все едно гледам Пирин фолк Joy
Не е лъжа Smile

# 561
  • София
Скучна песен от Прея, едно и също се повтаря.

# 562
Нина Николина е завършила и академията в Пловдив и то с 2 специалности.
Ами браво. Така трябва!

Айде и Прея фолклор, ц ц ц ....
Много е пренавита Прея. ,, Смятам,че аз трябва да отида на Евровизия, защото цялата съм музика " Ами,не си само ти! Цялата музика!

# 563
Оценявам ентусиазма на Мона за конкурса и преди съм споменавала, че ще се радвам човек с истинско желание да е на Евровизия да ни представи, но за нейно добро ще е наистина да си остане вкъщи. По-добре да си развива кариерата с парчета записани в студио, отколкото да ходи да се излага на Евровизия пред милиони зрители, което без съмнение ще е голям удар за младо момиче.

# 564
Мона - великолепна!
И песен и изпълнение и отново стилна от-до, може би без тая леко руска задунайска прическа.

Моят фаворит! Без грешка. Страхотно звукоизвличане за народно пеене. Нормално, който не му е свикнал да не го харесва,

Прекрасна!

# 565
Миналият път харесах Прея, днес  има от мен не.
Ако всички тази вечер ще пеят народни песни, аз няма да го догледам.

# 566
Добре, че госпожа гостенката в журЕто не е Пинокио, че от толкова лъжи ,колко добри са всички щеше да е страшно Grinning

# 567
Тази вечер Боряна Граматикова изглежда по-близо до възрастта си като излъчване.😊
Интересни хапки на масичките в бекстейджа (оттам пуснах да гледам, че малко закъснях с прибирането и ми направиха впечатление)😃

# 568
На Мона напрежението ѝ дойде повече явно, много несигурно пеене, чак фалшиво на моменти.
Леко дразнещо е, че до момента и тримата изпълнители пеят фолклор или песни с етно елементи.
Очаквам Молец като хайдути, InnerGlow - четници, а Керана като Райна княгиня.

# 569
Ами личи кой си е завършена певица. Много добро вокално майсторство на Михаела.Heart

Общи условия

Активация на акаунт