Парфюмни размисли и страсти - 300 юбилейна тема

• 1 251
  • 21
  •   5
Отговори
# 15
  • Враца
Прекрасна тема!
Помещавам се тук, от 2009 г . , когато бях понасъбрала доста парфюми, някой от които не харесвах и в ровене в интернет, търсачката ме доведе в този форум, в темата за размяна.
Тогава се регистрирах, запознах се с доста хора и си прекарах невероятно. Запознах се с хиляди аромати, благодарение на дамите, доста от които отдавна не списват, за съжаление!

Иначе, моята парфюмна любов са ароматите на Мюглер.

В момента обаче, че чувствам най-уютно с Парагон и Блосъм лов. Heart

# 16
Здравейте и благодаря за прекрсната тема!Имам въпрос...от Прада Парадокс имам интенз и Virtual flower.Не съм тествала първообраза им.Според вас заслужава ли си аромата и струва ли си сляпа покупка, ако имам тези двата?Ще го помириша, но не знам кога.

# 17
ако става въпрос за това, на мен ми е в списъка с одобрени аромати след проба от мостра.
https://www.notino.bg/prada/prada-paradoxe-parfjumna-voda-smenja … zheni/p-16143145/

# 18
Сложен въпрос с най-любимите парфюми, но може би в топ 3 са
ми Круизният Ангел, "Habibi" и "Hundred silent ways". Thinking

# 19
Уау, 300 теми, сериозна работа! Smiley
Сега специално се разрових назад, и, ако може да се вярва на точността на архива, то и аз ще имам скоро годишнина в темата - първото ми мнение е било на 20ти февруари, 2009 година. Негативно, естествено! Joy
Божкеее, ама това са 17 години! Е, не, чувствам се стара като света... Joy
Аз, обаче, се прехвърлих тук, след като едно прекрасно, пълно с невероятни хора, място, спря да съществува - cosmeticsclub! Heart Никога няма да го забравя...
Сега, за тези 17 години, очевидно, много неща са се променили, но моят парфюмен вкус си остана същият - хаотичен. Simple Smile) Харесвам всичко, всеядна съм, винаги водещи са емоциите и настроението, затова не бих могла да се придържам към определена група аромати или към 1,2,3 шишенца; трябва ми разнообразие, трябва ми всичко.
И, все пак, насред целия този хаос, има аромат, който е ТОЙ, АЗ, същността и есенцията на изначалното ми АЗ - WOMANITY!
100 пъти съм го казвала и, сигурно, е банално, но аз не можех да го понасям някога, до степен да ми става лошо, ако някой го носи; физически лошо.
После, наистина незнайно как, нещо в мен прещрака. И така вече много години наред.
Обожавам го, не мога да живея без него, с нищо друго не ми е толкова хубаво, без значение колко придобивам и какво ново постоянно искам. И няма, наистина няма аромат в колекцията ми, за който да съм получавала толкова много комплименти, коментари, питания, възклицания и т.н., дори от хора, които не ползват нищо, освен дезодорант.  Любовта е взаимна! Heart

Следващият любим, за който някога бленувах, жадувах, писах оди, исках да плувам в басейн, пълен с аромата, но, за жалост, спрян, е Midnight Poison !
Нищо, което бих написала, не би пресъздало чуствата ми към този шедьовър...
Той присъстваше в една голяма част от живота ми, може би най-интересната. Все още имам 20тина мл, но ги пазя като очите си и не ги ползвам. Много, много рядко.

Имам и други, като няма как да не спомена Vanille Fatale, но тези са с най-силни сантименти.

Нулирала съм си колекцията в един момент от живота, когато трябваше да сменя държави. Приех го като предизвикателство и дори исках да го запазя така - да имам само един парфюм. Ами, не се получи задълго. Simple Smile

Парфюмни спомени не знам, сигурно имам, но сега не се сещам, а и стана супер дълъг пост.
От форума обаче най-носталгично ми е изпращането на парфюмни проби в спринцовки. Joy Много криминална работа, все още си спомням как треперех на гишето на БГ пощи. Simple Smile))

П.П. О, забравих да благодаря, BillieCross! Аз съм имала Fame EDP, два пъти, и май ще го заимам трети в някой момент.
Щом Parfum е по-амбров, не го ща. Simple Smile Искам мангото.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 17:43 от Аризона

# 20
  • Sofia
Юбилейната тема съвпада с размера на парфюмното ми гардеробче. Иска ми се да го съкратя с една нула, но е сложно нещо.
На моята тъмна душа пасват най -много тези

# 21
  • София
Моите вечни любимци мога да сведа до три: 1. Chanel Allure Sensuelle (безспорен номер 1) 2. Guerlain Idylle и 3. Tom ford Noir Pour Femme (от последните два кътам в тъмницата от старите бутилчета и се надявам да свърша преди тях Joy , че не знам кО ще правя). Всичко останало ми е преходно и бързо ми писва. Затова напоследък повече от 30 мл не купувам.

Общи условия

Активация на акаунт