🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 1 672
  • 56
  •   3
Отговори
# 45
Нези, и аз ще се отклоня - браво за Джентълмена, на Чачо му пасва ролята на дон Жуан без съмнение,
но аз от вчера съм направо отвята от КЮБРА! Чаатай е феноменален актьор! Аз от мафиотския му образ скочих на пророка и съм направо зашеметена Heart Eyes
Скрит текст:
Загледах Кюбра, за да видя "снахата" Grinning
Grinning

# 46
Ясна, на коя серия си, кой сезон?

Това ми е много лубим сериал. Труден е за гледане, аз от втория път го разбрах доста повече. Малбора играе много добре там, но няма да разкривам ако не си стигнала още.
А тези изгубени оче, този тъжен поглед на малко лабрадорче не знам дали го е тренирал или просто си го има.

Има превод и при нерон https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

# 47
Гери, на 8 еп. съм от първи сезон, ще го видя и при Нерон Heart Eyes, аз го гледам на gledai-serial.com,
много ми харесва до тук, много актуално е Stuck Out Tongue Winking Eye изкуственияj интелект IA не е
заплаха за умните и образовани хора, аз казвам, че младите трябва да учат и базата данни да е в техния мозък
демек да запомнят информацията, така винаги ще изпреварват IA, поради нестардартни ЧОВЕШКИ решения

# 48
Ясна, много се радвам, че Kübra ти харесва!
Чачо прави феноменална игра там.
Жалко, че не можа да достигне до повече хора, именно, заради посланията, които отправя!
А, ако не си гледала Tam Bir Centilmen, гледай го и него. В никакъв случай не бих го определила като Дон Жан там. Wink

Скрит текст:
Прибрахме се. Сега трябва да се справя с багажа и след това, ще съм по-активна Wink

# 49
Ясна, къде гледаш "Kubra"?
Аз съм го гледала по Netflix, но бих изгледала втори сезон  още веднъж.

# 50
Да илюстрирам това, което Ели е донесла

И някои изказвания на господин Седат, който, както знаем не пести критиките си, но сега: 
1.Вместо да е експресивен спектакъл, Чаатай ясно демонстрира, че е един от най-компетентните актьори на съвременната епоха, с контролиран и съзнателен подход към изпълнението, основан на вътрешни процеси. Всъщност, предвид настоящото ниво на продукция, разнообразието от роли и техническата зрялост, той е най-добрият.

2.Улуч Байрактар е номер 1 в турската телевизионна сериална индустрия по отношение на режисьорския си подход, кинематографичния си език, създаването на атмосфера и ритъма на повествованието. Понякога географията е съдба. Ако беше в САЩ, можеше да бъде най-добрият не само в една страна, но и в целия свят.
Епизод 10/10.

3.Този сериал в момента е сред 5-те най-добри турски телевизионни сериала в историята. Дали ще бъде най-добрият ще се определи само от следващите епизоди. Със своето вълнение, сюжет, тон и ритъм, това е произведение, изградено изцяло с кинематографична дисциплина.

4.Артистичното производство не винаги се развива линейно. Има периоди на прекъсване и прекъсване, докато в други моменти правилните творчески елементи се събират едновременно, например когато Улуч, Чаатай, Демет, останалите актьори и екипът се обединяват.

5.С участието си в този проект, Демет разсея всички съмнения и предразсъдъци, които тези, които не я познават, може би са имали към нея. Преходите, които тя представи днес, бяха на високо ниво на компетентност по отношение на непрекъснатостта на сцените. Това ще служи като професионален еталон.

# 51
Добро утро и прекрасен ден!🤍
Чачо е изморен в очите му личи. 

# 52
Здравейте, момичета!
Екипът на Ешреф Руя отиде в Ялова за снимките, а публиката се втурна към снимачната площадка, защото дойде и Чаатай.
Викат: Ешреф, Ешреф!
И накрая успяха да го хванат в трафика. Grinning

Милия, дори и уморен след снимки, остава любезен към хората. Те искат да се снимат с него, но той казва, че няма как да го направи в движение.

В Ялова продължават снимките на сериала Еsref Rüya, който е в тренд в социалните медии с всеки епизод.
Стана ясно, че в Ялова са заснети не само новите епизоди на сериала, но и някои сцени, излъчвани в предишния сезон.
Ялова, която привлича вниманието със своята природа, крайбрежие и градска текстура, отново се мести на екраните в продукция, гледана от милиони.

Момичета, когато сте готови може да изкоментираме някои неща от 30 епизод. Kissing Heart

# 53
Здравейте,

Ели, страхотна снимка. Естествено, че е изморен. От месеци работи без почивка. Това за нова година нямаше и седмица май. Последно почива преди филма за по-дълго.

Нези, как само викаха пред портите тези хора. Хем са ми мили, хем някак неудобно ми стана. Разбирам ги, емоцията ги завладява, но това са възрастни хора, а не деца. Ама пак са ми мили.
Аз снощи се нагласих да гледам и първо ви доизчетох. Ама така рязко ми се доспа, спала съм 10 часа и повече. Напоследък и на мен ми се натрупа работа. Днес се надявам да го изгледам поне частично, но вие си коментирайте. Не ми пречите.

Скрит текст:
Сутринта си направих турско кафе. Аз го пия с мляко и му слагам подсладител, а не захар, но си е оригинално турско кафе от турския магазин и направено на джезве. Сигурно яко някой турчин ме види как го пия дълго ще вика по мен.
Та седя и си го пия, а пред прозореца гледам чайките. За момент си представих, че съм в Истанбул.
Чайките съм опитвала да ги снимам и не се е получавало никога, но винаги ме пращат на някое хубаво място.
Тази е оригинална истанбулска и ми е локскрийна на телефона от почти година.

А това ви черпя за един по-буден и изпълнен с положителни емоции ден.

# 54
Аз ще коментирам след малко, първо ще оставя момента, на награждаването на Uyukucu .
Джан Улкай е приел наградата.

# 55
Браво за филма. Не се надявам да го пуснат по нашите кина, но пък се надявам поне някъде лятото да го пуснат в някоя платформа.

# 56
И аз, Гери! Hands V
Малко размишления от мен за 30 епизод. Надявам се, някой да е гледал и да се включи. Wink
Доста неща се случиха в последната серия. Старецът все още не е показал лицето си, но доста сериозно дърпа конците. Оказа се, че Динчер го е използвал в своя полза, но си получи наказанието, когато Старецът го накара да убие майка си.
Честно казано не разбрах защо...
Дали, защото тя е мълчалив свидетел на всичко, което се е случило в онази нощ или, за да я спаси от мъките, на които е подложена, да я търсят и разпитват всички- и Нисан, и Ешреф?
И колкото повече мисля, не намирам еднопластов отговор. По-скоро решението на Стареца е комбинация от няколко мотива.От една страна, майката на Динчер е опасен свидетел. Тя е жива връзка с онази нощ, с истината за убийството, с веригата от лъжи, която вече започва да се разплита. Докато е жива, тя е риск.(макар че, не може да говори...)
В този смисъл елиминирането и е „логично“ в мафиотската му логика.
От друга страна, има и изключителна жестокост и символика. Да принудиш един човек да убие собствената си майка е крайна форма на контрол. Това не е просто наказание, това е начин да пречупиш някой. Старецът не просто отстранява проблем, той унищожава Динчер като човек, прави го напълно зависим.
Колкото до „милостта“, най- малко вероятно ми се струва, че тук има истинска грижа за майката. Ако целта беше да я спаси от страдание, щеше да има други начини. Това убийство най-много ми прилича на демонстрация на власт.
И още нещо важно, така Старецът удря и по Ешреф и Нисан. Истината не просто се крие, тя се погребва заедно с човек, а вината се прехвърля върху друг.
Убивайки майка си, обаче, Динчер каза, че съжалява и, че винаги е бил лош син.
Продължавам да мисля, че той има нещо общо със смъртта на баща си.
Не ми звучеше като човек, който просто изпълнява заповед. Сякаш правеше някакво признание, макар и завоалирано. В този момент Динчер не уби само майка си, той уби последната жива връзка с истината за баща си. Ако баща му беше просто жертва на Ешреф, Динчер щеше да се дефинира единствено като отмъстител. Но той не е такъв. В него има нещо повече от обикновена омраза, нещо, което не идва само от загубата, а и от вина. Хората, които са само жертви, не казват „бях лош син“. Те казват „отнеха ми бащата “, а Динчер каза обратното.
Затова съм склонна да мисля, че най-вероятно истината за смъртта на баща му е много по-мръсна, а Ешреф е удобният виновник, дори за самия Динчер. Възможно е и Динчер да е бил само свидетел и да не е направил нищо или действията му косвено да са довели до смъртта( например, ако е бил още жив, а Динчер го е оставил да умре)
Това би обяснило защо омразата му е толкова обсесивна- той не търси справедливост, а изкупление, прехвърляйки вината си върху Ешреф.
А убийството на майка му… то сякаш е финалният акт на човек, който вече е преминал границата.
Динчер все повече ми изглежда не като син, който търси отмъщение, а като човек, който бяга от собствената си вина.
Ще продължа после, за да не става много дълго.

Общи условия

Активация на акаунт