🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 4 124
  • 128
  •   2
Отговори
# 120
Още един ден и ще видим какво ще се случи в чифлика. Дали ще се видят там, дали тя ще се скрие, ще разберем. Остава ни да изчакаме и да се надяваме най-добър рейтинг.

Тук Ешреф се е ядосал на тези, които не гледат.

# 121
Добро утро!

Резюме и снимки 31 епизод
Изправена пред истината, че тя е Рюя, Нисан се озовава в голяма беда. Преди да се срещне с Ешреф, тя иска да потвърди това, което е научила и тръгва да търси следи от миналото си.
Междувременно Ешреф, който е последвал Рюя по напътствията на Ихтияр, се озовава отново в Бурдур, години по-късно. Гнусното нападение срещу сираците води до напрежение между Хъдър и Кадир.
Кадир, който е започнал да приема Хъдър за свой баща, ще се изправи пред труден избор, който ще изпита съвестта му, за да докаже лоялността си към Ихтияр и да утвърди отново властта си.

# 122
Добро утро!
Крайно време е Нисан да почне да споделя първо с Ешреф, винаги тича да открива истини, доверява се на Джерен, Селма и кой ли още не.
А, нещото което много ме вълнува е каква стъпка ще възприеме Ешреф,  когато научи, че Нисан е била информатор.  Доверието ще се разклати то е ясно, ами какви драматични обрати престоят иска ми се всичко наведнъж да видя.😀

Успешен и щастлив ден!☘

# 123
Ели, единственото, с което мога да оправдая Нисан е, ако наистина има доверие в правосъдието и се надява, че Селма ще и помогне, а, когато всичко свърши добре, Ешреф ще я разбере.
Но, едва ли ще се получи точно така.
По- скоро обвинявам Нисан в безразсъдство, знаейки как реагира Ешреф на лъжата и предателството, особено от любими хора. Neutral Face
Още малко снимки

# 124
Имам теория, че Нисан не споделя с Ешреф първо защото иска да накаже Динчер за това, което  сторил на сестра ѝ. Тя знае, че Ешреф би му теглил един куршум и толкова, а тя иска да му потърси сметка.
Второ уж защитава Ешреф заради записа. Вече не се споменава за него, но той съществува и Селма я изнудва с него. Но Нисан ѝ се доверява, за да отмъсти и за да защити.

Ако вярва в правосъдието за Динчер, то не вярва в правосъдието за Ешреф. Той няма какво да ѝ се сърди, че го обвинява, че е убиец. Той е такъв и подбудите не са важни. Има правосъдие, има закони, не той решава кой да живее и кой да умре.
Пример. Онзи с маската единствено го излъга, че е ФК. Ешреф като го разбра просто го гръмна. Не си зададе дори въпроса дали случайно Кадир не го заплашва, дали не държи семейството му например. Дали човек доброволно би отишъл на разстрел?

# 125
Така е, Гери, но в света на мафията, всичко е показно.  Онзи също беше гръмнат показно, за да видят всички, какво ги очаква, ако си играят с Ешреф.
(да не си помислите, че го одобрявам, просто си го обяснявам така)
А Ешреф се обиди, защото той никога не би убил или наранил дете. И Нисан трябваше да знае това.
В това резюме мен ме притесни изреччениет, че Нисан „се озовава в голяма беда“.
Явно истината не я освобождава, а я  поставя в опасност. Най-тъпото  пак е, че тя избира да търси доказателства, преди да отиде при Ешреф. Това е типично за нея- първо сигурност, после любов. Но именно това отлагане може да я нарани най-много. Докато търси миналото си, може да стане така, че настоящето и да се изплъзне.
За мен най-страшното е, че Ешреф и Нисан са на крачка един от друг… и на километри от истинския разговор, който може да ги спаси.

# 126
Под голяма беда може да се има предвид, че е скрила, че ще ходи в чифлика. То техните гръмки изречения не винаги значат това, което очакваме.

# 127
Имам теория, че Нисан не споделя с Ешреф първо защото иска да накаже Динчер за това, което  сторил на сестра ѝ. Тя знае, че Ешреф би му теглил един куршум и толкова, а тя иска да му потърси сметка.
Второ уж защитава Ешреф заради записа. Вече не се споменава за него, но той съществува и Селма я изнудва с него. Но Нисан ѝ се доверява, за да отмъсти и за да защити.
Споделям същата теория. Ешреф много бързо ще види сметката на Динчер, ако разбере, а Нисан, колкото и да е наранена, ще иска да знае всяка подробност.
Записът ще излезе по някое време, сигурна съм. Такива неща, в този сериал поне, не се подмитат под килима и да остават в забрава. Мислих си, че и работата на Чийдем с Нисан вече няма да е кой знае колко релевантна, предвид, че Нисан се съгласи, за да защити сестра си, а и не е имало нищо между нея и Ешреф тогава, но ето, че сега това е на преден план.

# 128
Birsen Altuntas:
Сериалът "Ешреф Руя" продължава да оказва своя отпечатък в сряда. Ще има светкавични развития в историята на сериала, подписан от TIMSBI Productions, и ще настъпи важно разделяне. Танер Румели, в сериалът като "Dinçer", написан от Етем Йозък и Локман Марал, ще се сбогува с екипа.

◆Така ще се разкрият подробности за поредицата, в която Танер Румели е известен с участието на Улусой и Демет Йоздемир.

Общи условия

Активация на акаунт