🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 4 568
  • 147
  •   2
Отговори
# 135
Също така, извика Салиха насаме и, без да чуят другите я попита дали е познавала Нисан от преди това.
Той има някакви съмнения в Нисан, но я пази.
Той знае,че ако е направила нещо, то не е било за пари, за власт или за отмъщение срещу него. Тя го е направила, за да го спаси. И Ешреф много добре разбира как изглеждат изборите, когато си притиснат до стената. Също така знае на кокво е способна Чийдем.
Ешреф винаги е бил открит за едно.
„В моя свят подозренията са нормални.“
Той я е следил. Сложил е устройство. Поставил я е в ситуация, в която и тя е била принудена да играе двойно. Това ще го накара да погледне и собствената си вина.

# 136
За сътрудничеството с Чийдем може би ще му мине по-лесно, защото отлично знае каква е била Афра за Нисан. Плюс, че са били непознати. За това със Селма може би ще се ядоса, защото ако Нисан е била честна с него, той сигурно щеше отново да предпочете решетките, отколкото любимата му да го предава, макар и не буквално. Все пак прокурорката събираше информация за Динчер.

# 137
А, когато разбире, че е Руя, в очите му тя ще е момичето, което е преживяло ада и въпреки това е обикнало. Това не се наказва. Това се пази.
Парадоксът ще  е красив и жесток- Ешреф ще прости по-бързо, отколкото Нисан ще си прости сама. Wink

# 138
  • Ямбол
Представяте ли си момичета каква висша любов е това между тях.🥹🥴 Когато Ешреф каза на Нисан,че не може да е Рюя не само, защото той я търси по бенката,но и защото знае през какво е преминало това малко момиче.Как е била изнасилвана и е изтърпяла толкова голяма болка.Преживяла е мерзостите на един мръсник,който се е възползвал от едно невинно дете.Ешреф не иска да допуска дори и най-малката възможност неговата любов,жената която обича с цялото си сърце да е преживяла всичко това.Понеже неговата болка ще бъде също толкова голяма,колкото е нейната. Този целия процес на осъзнаване и възприемане ще е много интересен за наблюдаване. Ешреф го боли най-много,когато нараняват хората,който обича особенно неговото цвете Нисан.Неговата Рюя.... Така както ахилесовата пета е слабото място на Ахил,така и Нисан е слабото място на Ешреф Тек. ❤️  
Научих,че аз съм Рюя !!!

Впрочем тук са много красиви ❤️ Ох дали ще видим такъв момент в сериала. 🤔

# 139
Точно за такава любов ни подготвиха в началото,  RoxyWink
Завръщането им в Бурдур е символично и жестоко. Ешреф се връща там, където всичко е започнало, воден от Стареца, без да знае, че истината вече е намерила него. Някой спомена, че Нисан ще го види, че идва и ще се скрие. А той отива да „спасява“ Руя, докато Руя вече знае коя е… и го чака. Това е точно класическа трагедия от старите любовни романи - разминаване на минути, решения и думи, и накрая, ако оцелеят, идва онова рядко нещо от старите романи-
любов, която вече не е съдба, а избор.

# 140
Цитат

Леле, ами Седа какво ще прави без Динчер.

Точно ме подсетихте. Според мен Седа работи с Ихтияр. Вижте как му връчиха чай/кафе и как все едно само провери дали вече са го изнесли. Отделно после като ѝ каза, че тя е отговорна, физиономията ѝ беше много интересна Simple Smile

# 141
Рокси, струва ми се, че такава снимка в този сериал няма да има. Единственият който заговори за сватба беше Гюрдал и то за съвсем малко. Бързо му мина.
Ешреф като гледам няма нямерения да направи Нисан почтенна жена. Да ѝ купи дом и да имат едно две деца да, но сватба мисля, че не е в плановете му.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 00:13 от gerryto_2

# 142
  • Ямбол
Да Гери най-вероятно си права,че няма да видим,но нейсе мен повече ме гложди кой е Ихтияр. Защо  е толкова потаинствен и после ми светна крушката,че и сценаристите не са го измислили още за това 😂😂😂.

# 143
Няма да видим нито една от двете

Всъщност едната вчера почти я видяхме. Wink
Roxy, не бих се учудила. Тези сериали, които се излъчват веднъж седмично и предоставят доста време за коментари и обсъждане, много често се влияят от мнението на зрителите. Което мен лично ме дразни, но пък никой не ме пита. Grinning
Така че, напълно възможно е и сценаристите още да не са съвсем наясно кой е Старецът.

# 144
Ох, Нези, разсмя ме много. Мда, може да се брои за такава сцена.

Пък в Х мрънкат, че не я целувал по устата. Може и да са прави. Не го следя, вече ще обръщам внимание.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:18 от gerryto_2

# 145
# 146
Ох, момичета толкова увлекателно пишете днес, та спирката на метрото ли по-рано не изпуснах четейки ви, на шопинг ходих забравих половината неща😀. Прочетох ви с голям интерес, от другата тема и те ви четат, какво да се прави, Поетеси сте ми вие!🤗

За "Старецът" с Roxi сме на едно мнение, аз отдавна това си го мисля, не могат да намерят подходящ свободен човек.  Защо не беше "Старица" щях да ида пожелание - free, въпреки, че се имам за млада още, де.
Аз за свадба в "Eșref Rüya" не съм си и помисляла, но не бих се учидила.
То и в "Gaddar" гониха се като котка и мишка и една вечер в хотела и накрая бебче се появи, много беше скълъпена сцената.
Тука не допускам такъв развой, историята в "Eșref Rüya" е друга, любовта не е романтика, а изпитание. Любовта на Ешреф и Нисан е болезнена, но истинска.  Направо си е класически роман, както по-рано сте казали. Любов пълна с мълчание и неизказани чувства, борба на чувства между миналото и настоящето. В "Eşref Rüya" любовта няма да е спасение, както обикновено сме свикнали да гледаме в турските сериали, дали ще е трагична любов или шанс за изкупление? - ще видим.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:54 от eliet

# 147
Надявам се да имат някой предвид за Стареца, защото ако са оставили решението в движение, няма да ни хареса, който и да е.

Общи условия

Активация на акаунт