🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 9 767
  • 311
  •   2
Отговори
# 300
От снимачната площадка- любимия хотел

Със сигурност има хора, точно там, където и ние стояхме. И Демет маха точно на тях. Wink

# 301
Освен да идем да се пробваме втори път. Този път с такси и без водач. Аз още не съм яла кукореч. Това няма връзка с Чаатай, но е още една причина да ида пак в Истанбул.

Това е от преди седмица две. Нисан беше с тази рокля при психоложката. Не ми се вярва да повтарят тоалет.

# 302
Гери, не се съмняваш в мен, нали? Само, ако ми беше възможно!!!

Чаатай и очилата

# 303
Тези учила не са Рей Бан. В ежедневието ползва други май. Тези обаче много му отиват.

# 304
О, Гери и аз не съм яла кукореч и още Kinatea не съм пила и "Себестиян" cheese cake не съм яла, "karnıyarık"(любимото ястия на Чачо) не съм яла. Голямо желание имам да ям "печени кестени" на Кадъкьой само от един продавач - младо момче  вечно усмихнато, по физиономията ще го позная😀
Не можем да се оплачеме за снимки, Чаатай на никой друг проект не се е снимал с толкова много фенове.
Яко сме влачили "крака" въпреки, че пърхахме като пеперудки тогава. Началото и първите винаги са важни.😉

Това трябва да е жената на Гюрдал

Очилата не са Ray Ban, очилата са Persol Sunglasses.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 20:10 от eliet

# 305
Момичета, ако трябва да отида пак, бих отишла отново с вас! Hug
Но...Гери, без вътрешен човек не става, знаеш. Трябва някой да ти каже къде снимат.
Ето, сега, Хатидже е сложила това

Явно ще я караме на спомени. Но и това е нещо, за много хора все още е мечта. Wink

Тук Демет мина точно покрай нас.
Сега малко съжалявам, че не поискахме да се видим и с нея.
Тъкмо щяхме да проверим дали думите на Анна, за нея, са истина. Wink

Гери, да, точно тези очила не са  Рей Бан.
Последния път, като бях в Истанбул, си купих един много подобен на неговия. Sunglasses

# 306
Ана не съм я виждала скоро да е водила хора там. Може източникът ѝ да я е разкарал. Или да са я блокирали да не припарва. Важното е, че нас вкара. Останалото благодарение на твоя турски го дължим. Колко хубаво, че ти се отдава.

# 307
Аз се досещам защо Ана вече не кара хора. Но както и да е! Важното е, че ние хванахме момента.
Работата е да минеш като гост на хотела. Взимаш едно куфарче за ръчен багаж, седяш на червеното диванчето като мене,   ако някой седне : "Hello- мелоу" и си гост на хотела. Аз като казах на това момиче, коя е причината да съм точно  тук и посочих Чаатай, който седеше на съседното диванче и си ровичкаше телефона, тя ми вика:"аз помислих, че сте гост на хотела"...

Според мен ако се иде рано преди актьорския състав и екипа и отиваш като гост на хотела, това също е начин. Ще ти кажат започват снимки ала- бала, може ли да освободите салона, но никой няма да те изгони. Ако групата е голяма, да - бие на очи.
За мен най-удачната локация е хотела.
Нези, а какво е казала Ана за Демет? Аз съм забравила.

И още един фен, на никой не отказва, толкова социален Чачо не е бил никога,  друго е жена като има до него.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 22:32 от eliet

# 308
Ели, така е. Няма проблем с влизането в хотела, особено за хора, които не са турци.
Важното е обаче да се знае дали в този ден ще има снимки там. Ако си спомняте, ние разбрахме, че ще се снима, предишната вечер късно.
А, Ана, като ни попита дали искаме да се снимаме с още някой от актьорите и ние казахме, не, каза, че много се радва, че не искаме да се снимаме с Демет, защото тя била на настроения- един път е много любезна и отзивчивчива, друг път- направо груба. Видимо и олекна, че няма да и се наложи да ни среща с Демет.
А, ние тогава не познавахме почти никой от актьорския състав, бяхме виждали само тийзъра към първия сезон и това е.
А и бяхме там само за Чаатай.
С две думи- това и бяха най- лесно изказаните пари на Ана. Grinning

# 309
  • Ямбол
Привет момичета! 🤗
Резюмето е интересно и жегва вниманието ни и ни кара да разсъждаваме отново какво ще се случи.
Мислех си,че Кадир няма да убие Хадър понеже някакси му харесва да има баща.
Дали ще стане така ще видим.
Тази фалшива Рюя определено ще внесе смут и напрежение в отношенията между Нисан и Ешреф,но това,че има план ме навява на мисълта,че той няма да се хване на въдицата,понеже знае,че това е заблуда - капан поставен от Ихтияр. Нисан ще се осъмни в себе си,в спомените и мислите си.За нея да се изправи срещу това момиче,което се представя за миналото на Ешреф, а тя знае,че именно тя е този човек и нея я боли мисълта, че той може да повярва,че тя е Рюя и да и обърне гръб.Тук определено няма да има любовен триъгълник нашето дизи определено не е такова.Но това,че се справя сама и преживява такъв катарзис е изключително трудно за нея.Те първа ще става все по интересно за проследяване на историята на нашите герой.
Но думите на Ешреф от предходния епизод : Преди теб, никога не съм си мислил, че мога да обичам жена. След като те обичах, светът се превърна в място, където можех да дишам. За първи път почувствах, че имам съвест, че сърцето ми бие. За първи път сърцето ме болеше, когато се разделихме. Бях тъжен. Исках да плача, като дете. За първи път се почувствах сякаш съм се родил отново. Сърцето ми, слънцето ми. Дъхът ми - това винаги си била ти. ❤️ Показват колко много Ешреф я обича и няма да допусне Рюя да застане между тях плана му ще бъде супер изобретателен сигурна съм. Все пак е стратег и е много досетлив. Както Казаха Нези и Гери по вероятно в да и помогне като на едно момиче в беда.
Четох,че ще освободят Чидо от полицията 🤔 няма да се учудя ако е така.
Алихан е много нежна и красива,харизматична жена много си подхождат с Чачо. 🥰 Нека са много щастливи.
Благородно ви завиждам момичета,че сте се потопили и на живо в магията на сериала ни.Както Нези каза за някой е мечта.
Утре вечер ще се чакаме отново тук мястото и часа са известни.
Спокойна вечер от мен 😘

# 310
Roxy, при Кадир изрeчението за „ужасна катастрофа“ подсказва, че  той ще направи избор, който ще има необратими последствия.
Много вероятно е да се опита да се освободи от Старецът или да се опита да играе двойна игра.
Кадир вече не е  толкова импулсивен, но трагедията му е, че мисли, че контролира нещо, което е много по-голямо от него.
Интересно ми е и там какво ще се случи.
На Чийдем дните като полицай са преброени. Тя също го знае, затова и взе парите от Динчер. Така поне си мисля, ще видим. Wink

Нова снимка на Чачо с фен

# 311
  • Ямбол
Нези напълно съм съгласна с теб за Кадир.Неговата катастрофа ще е това,че ще бъде хванат от Ихтияр,че се опитва да шикалкави и да се прави на много хитър като се стреми уж той да дърпа конците и да поставя нови правила в играта, ама няма да стане. Определено е много интересно ще видим утре какво са ни приготвили. 🤗
Ей за това ни е хубав сериала все има с какво да ни изненадат,да ни накарат да плачем ,да се смеем ,да се тревожим,да разсъждаваме как ние бихме постъпили на тяхно място,да ни смаят с неочаквано развитие. Общо взето магия за всички нас .

Общи условия

Активация на акаунт