🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 10 173
  • 330
  •   3
Отговори
# 315
Снощи от Television Dünyası, направиха заритване- "Кой сериал ще гледате тази вечер?"
Резултатите бяха такива

Надявам се, че тази тенденция ще се запази.
Wink

# 316
Момичета, спорен ден! Ешреф-дей Heart Eyesи слънцето се показа! - поне в София. Благодаря за хубавите новини! Вече и хапче за вдъхновение имаме, евала Еуфория Stuck Out Tongue Winking Eye Фрага е супер, нашето момче е звездата:kissing_heart: Заплитат сюжета с новата красавица Руя. От вчера си мисля Стареца да не е някой познат от затвора, нищо не са разказали за тези години на приятелите? До довечера Sunglasses

# 317
Ясна, според мен е малко вероятно.
От затвора Ешреф е излязъл с приятелския си кръг. Разбира се, врагове няма как да няма, но ми се струва, че Старецът е доста обвързан с миналото на много хора от обкръжението на Ешреф, не само с него.

Изглежда тази вечер Нисан ще има среща с Romantik Eşref- en sevdiğin Heart

Все пак сме в седмицата на св.Валентин. Kissing Heart
Дано всички фенове, които копнеят за романтика да останат доволни!

# 318
"Старецът"- човек от миналото е според мен. Знае повече от всички останали.🤔

Кадир в роля...ей, не се спира пред нищо този човек. Голям манипулатор е!
Не ми се вярва да  изпълни нареждането на "Старецът", да убие баща си. По принцип е злодей. Всичко е възможно при него.

# 319
  • Ямбол
Привет в деня на Ешреф Тек ! ❤️
Н: Кълна се, че намираш за романтично да говориш за оръжия с жена.
Е: Не знам нищо по-романтично.
Н: Като например хубава вечеря с изглед към Босфора и свещи, осветяващи масата.
Ето ни романтика.Ах,че красиво ❤️🥰 Много ми е досетлив нашия Ешреф. Знае как да зарадва една жена  и в сериала и в реала.

# 320
Креативен е Чачо и в сериала и реала!

# 321
И от сериала - в реала:
"Чаатай дойде да ловува патици, пуснахме го да ловува, той си почина 3 дни и след това го изпратихме по пътя си."

Малко ми е странно, че е почивал цели три дни,  но пък знае ли човек. Rolling Eyes

А този коментар от X ме разсмя:
Цитат
Някой да спре този човек, който, като не може да лови риба, нападна патиците
🦆🦆🦆

JoyJoyJoy

# 322
Ама какви патици. Знам, че е ловец. Казвал е, че предците му са били ловци. Подозирам говори за баща и дядовци. Запознал се е с лъва още дете. По спомен го казвам.
Може да са му се паднали няколко дни почивка. И той има нужда от почивка. Може да е докато Демет беше в Румъния примерно. Те май отново са назад със снимките, че се бавят с фраговете

# 323
Ами те явно се редуват. Grinning
Сега пък Демет била отлетяла на някъде с приятел.

# 324
Нези, разсмя ме с тия патици.
Ами, патиците на са ли под закрила на закона.
Иначе ако съдим по дрехите, точно това е правил. Аз умишлено в моя пост изрязах от снимката маратонките- "кални" бяха, анцуга също, помислих, че се е мушкал под някоя кола и е оправял нещо. После се сетих, че той има достатъчно пари да закара колата си на сервиз.
Обича той природата. Трудолюбив, дисциплиниран. И най вече му харесвам едно качество, което до болка ми е познато - на моменти много суетен и в един друг момент го гледаш не му пука от нищо и за нищо - тениски, анцузи, Сам  съм си "цар" сам съм си "господар"! НО пък където трябва да е "Той" -той е!- сериозен, талантлив и най-вече земен.

# 325
Ели, кални кецове, но във вълнени чорапи. Аз реших, че кецовете са камуфлажни, ама май са си и кални както казваш. Той човекът може в тоалетната да е бил и да са просто мокри, мил си е ръцете и се е напръскал, а ние го окаляхме.

Тора е ресторантът за довечера.

# 326
Кадир💐, сцена от новия епизод.
Те всички са на вълна "Свети Валентин" и ние също 😉

# 327
Да не е отишъл да я иска Чийдем? Би било много смешна сцена. Представям си го с букет и бонбони при Селма да иска Чийдем за булка.

# 328
Има нов откъс.

Набързо ще ви го разкажа, че нямам време да пиша пълния превод.
Кадир идва с цветя.  Тя го пита за причината, той казва, че са за нея.
Тя му казва, че мрази цветя. Също мрази изрази като любима, скъпа, единствена,любов моя...
Той я пита как да я нарича. Тя му казва, че Чийдем е достатъчно.
Казва, че ще вземе цветята, само този път.
Пита го дали е гладен.
Той я пита какво е сготвила, а тя казва, че ще поръча отвън.
Пита го дали обича китайско. Той- Какво Китайско???
Тя казва, че има предвид китайска храна.
Той- Не, нещо Адана, Урфа, Антакия-  такива неща.
Тя казва,че тогава ще поръча дурум.
Той е съгласен. Каза и да поръча и шалгам, да е лют.
Grinning

# 329
Интересно. Не обичала цветя. Хм. Помня как се радва на цветята от Ешреф.

Общи условия

Активация на акаунт