Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 2 462
  • 69
  •   10
Отговори
# 15
  • Пловдив
И за ИТ си личеше, да.

# 16
Честито, аз не очаквах да се разведат.

# 17
  • София /Абсурдистан
Започвай на чисто и не се обръщай назад. Станалото е станало.

# 18
Авторе, колко време беше брака, и живяхте ли заедно преди да се ожените?

Това с тавата и играчките, не го схванах много... но то още в предишната тема стана ясно за какви хора става въпрос.

# 19
Това с тавата и играчките, не го схванах много...
Секс играчки, залепени в сантименталната тава от баба му, и аз бях wtf на първо четене.

# 20
Допуснах грешка, че съзнателно или не бях решил, че по-добро няма да намеря и затова се втурнах. Това си е изцяло моя грешка, която по трудния начин осъзнах. Това е поради ниско мое самочувствие. Никога повече няма да го направя. Ще работя върху самочувствието си.
И в предната тема писах - не си я обичал тази жена, по сметка си я взел, сам го казваш. Това не е любов, това са изчисления. Всичките ти "проблеми" са следствие. Когато няма  любов, дори дреболиите в другия те дразнят.
Може и тя да не те е обичала.

И още нещо, в началото за всичко обвиняваше тъщата. В тази тема я няма, това е напредък. Семейството е от двама.

# 21
Поздрави за развода.
Дано да намериш това, което търсиш.

# 22
  • София
За дисертация.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 03:54 от The Catcher in the Rye

# 23
Много често тук, теми  от мъже (уж) ми изглеждат писани от жени.
По стил на изразяване, по обем. То едни подробности, изброяване, чувства...

# 24
Много често тук, теми  от мъже (уж) ми изглеждат писани от жени.
По стил на изразяване, по обем. То едни подробности, изброяване, чувства...

Познавам няколко програмисти в реала.
Изключително многословни и досадни са точно като автора.
Не вярвам да е жена.
Просто самотник, който няма отдушник с който да си споделя (като повечето от нас).

# 25
Знам, че не е много за вярване, но се срещат и мъже с чувства.
Също и приказливи. Както и такива, които са наясно какво изпитват, могат да си подреждат мислите в изречения и са склонни да комбинират тия си качества споделяйки чувства с непознати (обикновено не са от приказливите в реала), което сторено в подходяща среда носи достатъчно позитиви, че риска от освиркване да е оправдан. Абе в крайна сметка има поне толкова видове мъже, колкото зъби в устата на сомалиец с пародонтоза. Легендата говори дори за такива, чиято любов не минава през стомаха. Та да не прибързваме, мъжете и жените не са различни животински видове все пак.

# 26
Какви са тези определения!? Мъже с чувства    ... мъжете и те са хора.

Това с тавата е wtf, още от първата тема беше ясно, че онези са диви селяни; но явно са и долни.
Иначе любов не е имало и от двете страни; да. Но за мен авторът се е оттървал.

# 27
И в предната тема писах - не си я обичал тази жена, по сметка си я взел, [/b]сам го казваш.

А понякога, дори в повечето случаи е точно обратното. Някой се влюбва и мисли, че това е достатъчно, като пренебрегва видимите неприятни черти от характера на партньора. Малко ли жени се оплакват от такава ситуация, защо и мъж да не се оплаче. Само любов не стига за пълноценна и хармонична връзка.

# 28
Много ясно че мъжете имат чувства. Grinning Не се оплаквам изобщо.
Никой нормален мъж няма да почне да пише 5 страници подробни  обяснения. Тръпки ме побиват.
Приказливи мъже познавам много, това е друго.

# 29
Дори и според предишната тема ремонтът не беше започнат заради нея, а някъде в хода на темата авторът реши, че ще вика приятели да къртят. Преди това нищо, даже и кухненско шкафче не можа да оправи навреме.

Бая лъжи имаше. Орева орталъка, че колата му била за ремонт и нямало какво да кара, после се сети, че имал незнамси колко коли и като тръгнела да ражда ЛГ бил подготвен автомобилно. Сега се надяваме, ако се появи нова жена и реши да вложи пари в ремонти на авторовото жилище, да потръгнат малко по-скоростно ремонтите, че знаем каква е скоростта на автора, хеле без пари и с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт