Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 2 800
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
Принципно бих поздравила автора, ако не беше човекът-съсед. Онзи, който кърти нещо в апартамента си за удоволствие ВСЯКА БОЖА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Човече, наеми си майстори и го приключи този ремонт в нормален срок, само това ще кажа.

# 31
Принципно бих поздравила автора, ако не беше човекът-съсед. Онзи, който кърти нещо в апартамента си за удоволствие ВСЯКА БОЖА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Човече, наеми си майстори и го приключи този ремонт в нормален срок, само това ще кажа.
А, не, то къртенето беше само за един уикенд. Сега сериозни шумове няма. В добри отношения сме със съседите.

# 32

А, не, то къртенето беше само за един уикенд. Сега сериозни шумове няма. В добри отношения сме със съседите.
И какво, ако кърти всяка събота и неделя? Стига да не е в часовете, в които трябва да се спазва тишина? Чичо ми сам си направи ремонта, стана 100 пъти по-добре, от колкото да викне "майстори".
Авторе, евалата брат - аз също се позарибих, от 2 години насам, и си взех инструменти, не съм чак толкова напред, колкото си ти ( не ми се е налагало чак такъв ремонт), и мен ме успокоява, добро и полезно хоби, пък и не се знае - с навлизането на AI, може и в професия да се наложи да го превърнеш!
Относно развръзката - браво, радвам се, че си се отървал. Пожелавам ти здраве, спокойствие - гони си целите, с твоето темпо, а личния живот все ще ти се подреди!

# 33
  • София
Щом са се развели толкова бързо, значи разводът е бил по взаимно съгласие. Чудесно, щастлив край за всички страни!

Браво, авторе, и че бившата ти е успяла да те тласне най-накрая да задействаш ремонта на жилището си и да го вкараш в подходящ за живеене вид! Пожелавам ти скоро да намериш подходяща за теб жена, която да поканиш в него!

# 34
  • София
Авторе, честито! От 100 км си личеше, че това вашето не беше любов, а някаква странно извратена форма на ООД.
Прости хора има във всички сфери на живота, случката с тавата е поредната, която го доказва. Подмини, не се занимавай повече с тези хора, гледай себе си.
Живей си живота, дай си време да се възтановиш от тези токсични отношения и смело напред. Животът трябва да се живее, а не да се вегетира е нещастие.

Няколко неща за бъдещето. Веднага ти лепнаха етикет на досадно ИТ. Аз понеже съм заобиколена с всякакви ИТ-та, мога да кажа, че и ИТ-тата са хора като всички останали - има интелигентни, приятни, досадни, многословни, твърде праволинейни и т.н. Не проектирай ИТ логиката в живия живот, защото ще си вечно не разбран. И още, много важно нещо, ако ще градиш семейство - започни да мислиш в ние.

Желая ти здраве, много щастие и истинска, чиста и безкористна любов.

# 35
Хубава развъзка, добре е, че не сте правили опити за спасяване на брака. Добре е също, че си се заел сериозно с ремонта на апартамента - да се разсееш и да не мислиш толкова за раздялата. Успех оттук нататък.

# 36
А най-хубавото е, че не са направили дете - и то, и те щяха да страдат.

# 37
Има си нещо с тая тава, но авторът спазва почина си да пише само хубави неща за себе си и само лоши - за бившата жена.
Тя беше тази без сексуален опит (той и е първия) и вероятно тоя я е навивал да купуват въпросните играчки. Не е ясно, като неопитна, какво още я е карал да прави. Щом стига до там, че да ги лепи в тава... има послание в тая работа и камъкът за мен пада в неговата градина.

Иначе човека си писа - терапевтично му било да пише тук, разтоварвал се. Личи в написаното, че още с години ще влачи непризнатите пред себе си грехове в тая връзка. Тая болезнена горест направо, ма колко му е добре сега, ма колко са виновни другите - ще си тлее до следващия път.
(който сигурно ще е с много по-млада и безобидна недотам образована жена, с която още повече ще си намери белята, но нейсе)

Айде честита свобода и на двамата. Мен за жената ми беше по-жал.

# 38
  • София
Има си нещо с тая тава, но авторът спазва почина си да пише само хубави неща за себе си и само лоши - за бившата жена.
Тя беше тази без сексуален опит (той и е първия) и вероятно тоя я е навивал да купуват въпросните играчки. Не е ясно, като неопитна, какво още я е карал да прави. Щом стига до там, че да ги лепи в тава... има послание в тая работа и камъкът за мен пада в неговата градина. ......
Айде честита свобода и на двамата. Мен за жената ми беше по-жал.
Ето ти друга гледна точка - не помня доколко жената и майка й са били близки, от предната му тема, ама си представи, че й е споделяла някакви неща, и ето маман й е рекла - давай турни ги в тавата на тоя ..., няма да пускам епитети, но съм сигурна, че бая нещо се изляло. И като се има предвид, че е уж лекарка, с някакви познания по анатомия Simple Smile, явно има предразсъдъци и комплекси и в тази област.
И това - Умри, куче - коя уважаваща се жена /че и лекар - въпреки, че има доста циници, че и насилници и сред това съсловие / ще ръси такива простотии и ще налита на бой? Искала развод - ами подай документи, какъв ти е проблемът. Ама давай да тормозим и издевателстваме...
Колкото до автора, има си кусури, поне ще знае какво не иска оттук насетне за себе си; прави си ремонт като вид отдушник - не гони срок, така, че това не е голяма работа ...
С правилната жена би летял. Дано си намери. Късмет, авторе ..

# 39
Хайде преписаха му, че той я е насилвал едва ли не за някакви играчки. Които нито е ясно какви са, нито има значение, нито е нещо лошо по принцип.
Аз пък помня, че тя искала постоянно секс и авторът беше започнал да приема това като манипулация. Затова вероятно тя е искала въпросните играчки, именно като без никякъв опит, когато най-после някой й е обърнал внимание се е втурнала да опита всичко.
А това с тавата показва какви хора са те.

Странно ми е, че са от Търново, много обичам този град. Поне няма опасност да се срещнат като живеят в различни градове. И как да няма сред лекарите изроди, справка Антония и Шикова, именно обиди и бой се изплозваха.

# 40
Хайде да не си измисляме кой какво приписвал.
Предоверявате се, какво бил казал някой онлайн.
Ми нали жената се писа, че му била чела мненията тук.
Само тя може да каже дали на "Мразя те, кучко", не се е изтървала да отговори с въпросното пожелание с куче. Тук ни се сервират само нейните думи. Той седял тихо и тя го насосала.

# 41
Това за играчките, както и да е станало и който да е инициатор, ами той не я е оковал с вериги в мазето тази жена. Каквото са правили, са го правили заедно. Тя сливи ли е имала в устата, да не каже, ако с нещо не е била съгласна. Както се видя, за много неща си е казвала, че и отгоре - удряла го е.

# 42
Правили-неправили, лепените в тава играчки не ми изглеждат като едностранно решение на зла, биеща жена

…но не е ли всяка такава, ако слушаш горкия разведен мъж…

# 43
Сигурно съм тъпа, но не разбирам какъв е проблемът, че е залепила играчките към тавата и ги е опаковала.
Като ИТ за мен е това е свързано само с транспорта - слага ги в тавата, за да пести място. А ги лепи, за да са фиксирани и да не надраскат тавата.
Наистина не разбирам от намеци. Сериозна съм, къде е проблемът? Какво според вас е посланието на жена му.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 15:42 от biborana

# 44
Ма и аз това се чудя. Помислих че наистина ги е фиксирала, за да не се местят и от куриерската фирма да не си правят майтап.
Но като се търси подтекст по-нагоре и има и възмущение и аз се позачудих защо

Общи условия

Активация на акаунт