Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 3 313
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
Според мен той го възприема като грозна нейна постъпка, която цели да оскверни символично тавата, която има сантиментална стойност за него. Тя пък според мен влага друга символика в този жест - иска да покаже, че е дълбоко обидена и тези играчки дори няма да хвърли лично, а ще ги използва, за да покаже отношението си към него. За лепилото - не се знае дали са залепени така, че да са направили тавата неизползваема, може и затова да подчертава, че са залепени.

Не мисля, че жестът показва дали тя е ужасен човек или не, по-скоро говори за това колко е наранена.

# 46
Ох, смея се с глас на "осквернената тава"
Дали човека ще продължи да я ползва за някоя и друга баклава при тези извънредни обстоятелства...

# 47
Авторе, ако позволиш - един съвет от мен. Оздравей първо, забрави, направи си жилището и не хуквай да търсиш нова жена под дърво и камък. Жени има - бъди по-селективен.

# 48
Авторе, ако позволиш - един съвет от мен. Оздравей първо, забрави, направи си жилището и не хуквай да търсиш нова жена под дърво и камък. Жени има - бъди по-селективен.

Ами той 20 години има да го прави това жилище с неговата скорост и без сериозни шумове.

# 49
  • София
Ама вие верно ли всички се струпахте да му бършете сълзите. Joy

"От нашата история научих, че съм прекалено добър и се доверявам прекалено лесно, много се раздавам и съм наивен" е толкова токсично и манипулативно, че няма накъде.

# 50
Ох, смея се с глас на "осквернената тава"

Хахахах, ами аз го казах това като негово възприятие. Иначе не мисля, че си струва да се търси чак толкова дълбок смисъл, колкото той търси. На раздяла понякога хората допускат такива постъпки, с които и те самите после не се гордеят много Wink Не си струва чак толкова да се разсъждава, просто той е склонен към overthinking.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 15:15 от Delta_12

# 51
Това ми напомни за една моя среща с ИТ от интернет (имам травма от тези онлайн срещи Rolling Eyes, както и да е). Беше втора среща. Показва ми самодоволно на снимки куфара си със секс играчки и ми обяснява как с бившата ги ползвали, пък тя го била зарязала заради друг при целия му ентусиазъм и разкрепостеност и постояното му желание за разнообразие. Беше много зловеща ситуация и си намерих причина да си тръгна бързо-бързо.

# 52

Ами той 20 години има да го прави това жилище с неговата скорост и без сериозни шумове.
Точно навреме, тогава авторът ще е 55-60 г., баш време за женене!

# 53
  • София
Това ми напомни за една моя среща с ИТ от интернет (имам травма от тези онлайн срещи Rolling Eyes, както и да е). Беше втора среща. Показва ми самодоволно на снимки куфара си със секс играчки и ми обяснява как с бившата ги ползвали, пък тя го била зарязала заради друг при целия му ентусиазъм и разкрепостеност и постояното му желание за разнообразие. Беше много зловеща ситуация и си намерих причина да си тръгна бързо-бързо.

Боже, не говориш сериозно, кажи ми Grinning

# 54
Това за играчките, както и да е станало и който да е инициатор, ами той не я е оковал с вериги в мазето тази жена. Каквото са правили, са го правили заедно. Тя сливи ли е имала в устата, да не каже, ако с нещо не е била съгласна. Както се видя, за много неща си е казвала, че и отгоре - удряла го е.
Много вероятно е да не е имала точно сливи в устата. И не само в устата

# 55
Ох, това беше пича, дето не ходел нито на кино, нито на ресторант с жената, за да не й спонсорира косвено нейното жилище, всичко 50 на 50... Пък той взимал близо 5 цифрена заплата, а тя като си плати кредита, й оставали по-малко от 1000 лева чисто на месец.
Отървала се е жената.

# 56
Принципно бих поздравила автора, ако не беше човекът-съсед. Онзи, който кърти нещо в апартамента си за удоволствие ВСЯКА БОЖА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Човече, наеми си майстори и го приключи този ремонт в нормален срок, само това ще кажа.
А, не, то къртенето беше само за един уикенд. Сега сериозни шумове няма. В добри отношения сме със съседите.
И какво, ако кърти всяка събота и неделя? Стига да не е в часовете, в които трябва да се спазва тишина? Чичо ми сам си направи ремонта, стана 100 пъти по-добре, от колкото да викне "майстори".
Авторе, евалата брат - аз също се позарибих, от 2 години насам, и си взех инструменти, не съм чак толкова напред, колкото си ти ( не ми се е налагало чак такъв ремонт), и мен ме успокоява, добро и полезно хоби, пък и не се знае - с навлизането на AI, може и в професия да се наложи да го превърнеш!
Относно развръзката - браво, радвам се, че си се отървал. Пожелавам ти здраве, спокойствие - гони си целите, с твоето темпо, а личния живот все ще ти се подреди!
Младеж, събота и неделя и официалните празници са като часовете за тишина и. ремонти не се извършват. Информирай се.
По темата: тези двамата са се спасили. Дано не търсят скоро нови половинки, докато не им с еизбистрят главите.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 16:45 от petiaivanov

# 57
Василиса, същият е.
Други култови моменти бяха за патриархата и че жените са по-долу от мъжете. Обаче ЛГ се сърдеше, че е мъж, а му отнемат правото да избере цвета на плочките на жилището на жена си (само нейно и само тя и тъстовете го изплащат).
Ако попитах дядо ми (баш патриархат) за цвета на плочките, щеше да ми каже "не ме занимавай с женските неща". В превод - жената оговаря за дома и интериорните решения са женска работа.

# 58
Добре че има chatGPT, че да има с кого да си говориш и да те подкрепя в словоизлиянията. Убедена съм, че от него излиза идеята за насилието и тормоза спрямо теб. Имал си шанс в живота, пропилял си го. Честно. Чак ме е яд как сам си ритнал това, което имаш, защото търсиш навън вината, а не в себе си. Сам себе си с перце галиш - аз горкият имам ниско самочувствие, затова си го причиних това. И да, осъдителна съм и нападателна, защото ме е яд на слепотата ти. Видимо е, че “чатът” е минал през поста ти. Дано да е тема пързалка… Върнах се да прочета старата ти тема - аз, аз, аз искам моята дума да се чува, а тя не дава. Връзката е взаимност, а не редуване. Защитавай се, но да знаеш, че си пречиш. Като си пишеш с “чата” го питай какво пропускаш, какво можеше да направиш по-различно, къде може да се крие твоята отговорност, кое не виждаш най-вероятно, как би представил ситуацията през нейните очи, какво не виждаш там? Вместо да го оставяш да те навива, че си бил тормозен, поеми отговорност за своя живот.

# 59
Ето едно уточнение за тавата: нещата бяха залепени с нещо като топъл силикон вътре в самата тава. Направих снимка, но я затрих някъде (така или иначе не бих я пуснал тук). Трудно се отделиха, има още парченца в нея. Иска чистене, но съм я оставил засега. По-натам ще се върна към нея. Както и да го погледнеш, е грозно. По нейна идея бяха закупени и използвани. Аз не бях ползвал такива неща до момента. Но пак бих ползвал при взаимен интерес.

А и между другото, благодаря, толкова добре започнах да виждам моделите и сред някои от вас Simple Smile И вие помогнахте де, но и бившата помогна. Това ще ми е от голяма полза занапред.

Жалко само че не можах този опит да си го придобия примерно на 20. Само за това съжалявам - че съм се страхувал от отхвърляне и не съм правил нищо...

Ремонтът мислех да не го коментирам, ама две думи: хиперболизирането на срока няма да ме нарани или да ме накара да се почувствам зле, нито да ме подразни по някакъв начин. Когато - тогава; скоро ще е.

Бъдете щастливи и по-малко нерви ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт