Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 5 601
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Докторката нали веднъж му беше ударила шамар, защото не бил изхвърлил боклука. И това - доста преди края на идилията.
Чудя се, то че не се траете, ясно, ама за какво сте седели заедно, защо не сте се се разделите по живо, по здраво още тогава? Та да се стигне до арт вандалски актове с тави и залепени по тях вибратори.
Толкова е просто: "Не ме кефиш!" "И ти мен!" "Айде чао!" "Взимам си тавата, на си ти играчките."

# 136
Не виждам какво значение има дали тавата е комунистическа, праисторическа или прилича на каска на изпаднал германец. Човек не свързва такъв предмет с епоха или външен вид, а с близък на сърцето му друг човек.

Подиграват му се бре.
Той си троли, те му се смеят. Аз също се посмях, на тоя нов бот - писач на теми за добри мъже и зли жени.
Честно от сърце се смях!
Дай линк, плийз
И там да се посмеем

Ето линк, току що и там се появи тавичка: https://www.bg-mamma.com/?topic=1850813;all
И шамари има.

# 137
Абе лоша лекарка такава,
Скрит текст:
да лепи играчки по на баба му кринчето - що не му върна хавлиите и чаршафите дето се охарчил за тях хилядарки / то сигур египетски памук по Hermes. Порзвани играчки и баба знае да връща Grinning

Начи като водя детето на лекар питам - да сте връщали тава със залепени играчки по нея на бившия? И ако каже да - бягам! Grinning

Че то добри има ли?
На доктор - само ако си в безсъзнание и те носят на носилка. Иначе риска е прекалено голям.
Simple Smile
Аз бих казал на човечеца да се радва, имал е късмет. Представяте ли си да беше попаднал на учителка? Или, не дай си боже на адвокатка?
Trollface

# 138
[quote  Пожелавам ти здраве, спокойствие - гони си целите, с твоето темпо, а личния живот все ще ти се подреди!
[/quote]

Много точно и умно казано.

# 139
Абе лоша лекарка такава,
Скрит текст:
да лепи играчки по на баба му кринчето - що не му върна хавлиите и чаршафите дето се охарчил за тях хилядарки / то сигур египетски памук по Hermes. Порзвани играчки и баба знае да връща Grinning

Начи като водя детето на лекар питам - да сте връщали тава със залепени играчки по нея на бившия? И ако каже да - бягам! Grinning

Че то добри има ли?
На доктор - само ако си в безсъзнание и те носят на носилка. Иначе риска е прекалено голям.
Simple Smile
Аз бих казал на човечеца да се радва, имал е късмет. Представяте ли си да беше попаднал на учителка? Или, не дай си боже на адвокатка?
Trollface

Има, има, много добри лекари има Господ здраве да им дава!

Не ги разбирам тези хора и това е, направо се чувствам като паднала от друга планета ...какви диващини, какво чудо!
Да ходя да ми леят куршум да не ме стига!

# 140
Абе, хора, баба ми подари злато преди да си отиде. Тя се усети и си взехме довиждане. Тавата сам си я взех в последствие. Ей така, случайно, един път я видях и си спомних баницата като бях малък. И си я взех. И си я ползвах и си ми стана сантиментална и затова си я нося навсякъде. Какви селскостопански дворове, какви пилета, какви 5 лева/евро? Голяма креативност от някои хора... Чак ми става смешно.

# 141
  • София
Абе, хора, баба ми подари злато преди да си отиде. Тя се усети и си взехме довиждане. Тавата сам си я взех в последствие. Ей така, случайно, един път я видях и си спомних баницата като бях малък. И си я взех. И си я ползвах и си ми стана сантиментална и затова си я нося навсякъде. Какви селскостопански дворове, какви пилета, какви 5 лева/евро? Голяма креативност от някои хора... Чак ми става смешно.

Сериозно - оффтопик. Това е доста надрана алуминиева тава, отделят се алуминиеви съединения, които едно са вредни и второ - бях чела изследвания заз канцерогенност и влияние върху растежните хормони. Недей я ползва, пази си я като ти е спомен, но е доста нездравословно да ядеш сготвено от нея.

# 142
  • France
Ако въобще авторът е реално същество Wink

# 143
Сериозно - оффтопик. Това е доста надрана алуминиева тава, отделят се алуминиеви съединения, които едно са вредни и второ - бях чела изследвания заз канцерогенност и влияние върху растежните хормони. Недей я ползва, пази си я като ти е спомен, но е доста нездравословно да ядеш сготвено от нея.
Да, казвали са ми за това. Ползвам я само с хартия за печене. То пак може да се отделят чрез въздуха. За спомен ще я пазя. Тя не че е кой знае какво, но вече стана - покрай цялата драма.

Общи условия

Активация на акаунт