[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 776
  • 164
  •   3
Отговори
# 120
Има нещо гнило тук след две седмици да заживеете заедно.

Tanya Valcheva, и на мен ще ми е плашещо и ще ми светне нещо в главата след две седмици да ми се предлага съжителство.

# 121
Аз НЕ МОГА да си представя някой от мъжете, с които съм имала отношения (то всъщност, съм "живяла със" само с ММ и то след брака, но съм имала и други гаджета, преди това) да ме размята така из форуми, честно.

Пък той какъв добър бил, пък майка му, пък тя каква била...егааати. Може да съм много олд скуул, ама за мен тва грам не е мъжкарско, джентълменско и т.н.

# 122
Мой приятел така му се нанесе гаджето след първата среща и си остана вече 20 години Simple Smile
Е имаха и пред история, познаваха се от няколко години, но не бяха поддържали контакт едни две три години и така. Не е чудо невиждано.

# 123
Познавам жени, които в началото на връзката, като преценят, че мъжът е добра партия почват да врънкат за брак и деца само и само да го вържат и да се подсигурят и чистенето и готвенето са част от цирка.

# 124
Видяла го е, че е будала с пари и ще си подсигури живота.
Вероятно обаче сексуално не я е привличал за това и секса е спрял и е тръгнала по "приятелки".
Лошото е, като на използваният му писне.
И не - не е нормално след 2 седмици да се пренесеш при някой.

# 125
Да Ариел, не говори добре и за двамата.

# 126
Никой не може да ви дойде в къщата, ако вие не позволите. Еле пък жена да ви се натресе с всичките си партакеши, излизайки от квартирата си. То тъй става - щрак и някаква пача се материализира у вас с 3 големи куфара с дрехи, 5 чувала от 120 литра с обувки, няколко чанти фракта с посуда и техника. И това ако няма любимец с прилежащи чували храна, постелка и легени. Баш тъй става, сигурно.

# 127
Е тя си е оплела кошницата - държала си е квартирата няколко месеца - да е с единият крак навън, нали?
После като го е видяла какъв е будала и я освободила окончателно.

# 128
Будала? Той обижда и злобее повече от мен и теб, взети заедно. Ако това са будалите, жална майка на жените им.

# 129
Будала? Той обижда и злобее повече от мен и теб, взети заедно. Ако това са будалите, жална майка на жените им.

Човекът е наранен и зарязан след като очевидно е инвестирал време и средства в тази връзка.
Каква реакция се очаква от него? Да я обяви за "най-прекрасната жена на света" ли?
Хайде малко по-сериозно.

# 130
Видяла го е, че е будала с пари и ще си подсигури живота.
Вероятно обаче сексуално не я е привличал за това и секса е спрял и е тръгнала по "приятелки".
Лошото е, като на използваният му писне.
И не - не е нормално след 2 седмици да се пренесеш при някой.

Да бе, две години се е мъчила да прави секс с него и внезапно е спрял сексът преди няколко месеца, защото не е издържала на мъките.

# 131
Ма стига глупости бе! 6 мес. до година били достатъчни. Грънци. Ако някой мъж почне тука да ви напъва за деца на годината, обаче е ходещ червен флаг друго ще пишете. То па ша каже човек, че никога грешки не сте правили и не сте се заблуждавали в хората.
Нарциса пък така си е повярвала на стъкленото кълбо, че е плашещо.
А като има теми, че намерили любовта бързо и се събрали не сте тъй категорични за двете седмици. Пълен цирк.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:59 от Di Soleil

# 132

Нормално е.
При проблемни връзки и раздели е така. Ти такава, ти такъв и т.н.
Плюнки и храчки винаги има.

# 133
А, много моля, за инвестирането разбрахме, че червеите го изпреварват.
Ариел, я си представи онзи твоят, дето колко там години си му слугувала и споделяла разходите, как обяснява за теб същото, което четем тук. Даже, ако не се лъжа, си споделяла, че точно това е направил. И въпреки това го защитаваш?
Тоя герой тука е супер типичен образ. Чак се чудя сега да повтарям ли защо и в какво е типичен, какво е писал, как и защо не му се връзва с образа и историята. Не за друго, ами не съм в настроение да чета поредния супермен, който се сеща за успехите си само като трябва да бие контра на неудобните въпроси.

# 134
Разбира се, че като си очаквал развитие във връзката, а то не се получи ще си наранен.
Вие нормални ли сте?
Как някой ще се подиграе с вас, с чувствата ви и вие няма и да трепнете даже???
Евала, ако имате така здрава психика - честно.
За мен поне това ще значи, че въобще не сте обичали този човек.

Общи условия

Активация на акаунт