[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 776
  • 164
  •   3
Отговори
# 105
  • София
Грешка!
И мълчанието е голяма грешка.

# 106
Следващият път не заживявай заедно с непознати жени.

Иначе, две години е минимума да опознаеш  някого в съжителство, така че да си готов да се обвържеш с дете. И това желание не се провокира у мъжете с мрънкане, подпитване, обиди и цупене - трябва и двамата много да го искате, та поне първоначалните условия да са налице, а да не четем после аз съм в девети месец и вече не се понасяме.

Вече втори случай имаме, в които хората са щастливо разделени, а вие ровите и се опитвате да изкарате мъжа черен. Да, ама от това полза няма, защото насила не става нищо. Ако иска, ще се раздава, ако иска няма. Като го засрамиш, обидиш и се самоубедиш, че той е крив - какво печелиш, едно нищо. Освен това мъжете имат много повече време, авторът има още години пред себе си да си намери жена, която да го вземе такъв - интровертен, без много приятели, домошар. Повечето хора в темите казват, че нямат приятели, или им се броят на пръсти, но изведнъж става огромна черна точка. Ако пък има - ще иска да купонясва и живее като ергенче.

Аз винаги, винаги съм на страната на жената, ако в семейството има дете, даже много не и придирям, обаче на някакви самозабравили се обиждачки, решили че заслужават всичко и отгоре, никой не им прави услуга, като ги насъсква колко е зле клетникът, дето най-накрая решил да се разбунтува. Зле, зле, ама той си е в къщи, а момата при баба си.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:22 от Iris04

# 107
Скрит текст:
6 месеца до година са достатъчни да вземеш решение дали тези отношения те устройват, за да продължиш да ги развиваш. Никой и никога не е споменавал задължение от днес за днес да се стига до сериозните неща в живота, така че всякакви контри с подобно съдържание нямат никакъв смисъл.
От друга страна, отново без смисъл е ситуация като разказаната - мъж в разцвета на силите си, с имот, с пари, искащ сериозни отношения, той е в силната позиция и всичко му е наред… и търпящ това две години?
Много ми е чудно как всеки път толкова хора се връзват на този фантасмагоричен образ и историята му. Сериозно, вие колко такива мъже познавате? Ама наистина всичко да им е наред и да са с положение, и…да търпят някаква такава екземплярка? Защото мъжете с проблеми като разказаните, имат преди това проблеми с положението и манталитета. Не с крехка психика.

Познавах един такъв мъж с подобна история.
Бог да го прости.
 Прекрасен човек, много добър, на мравката път правеше.
Но сглупи и се събра с изключително меркантилна жена и мързелива. И я търпеше. И да,  и тя имаше често грубо отношение към него.
Той беше този, който ходеше на работа и като се прибереше почваше чистене, готвене. Защото тя не искаше. А тя и не работеше. Да кажеш, че е учила. Не.
И той търпеше. Даже му е крещяла, че малко пари изкарва.
Дръпнах му едно конско.
Има всякакви хора на тоя свят.
Неслучайно питах за мъже с пълен набор. Не просто добрички. На добричките нещо не им е наред и по принцип не блестят хем с наследства, хем с бизнеси, хем с имоти, хем с пари, тоест не са пълния набор.
Аз говоря за онези, дето имат всичко и се забиват с неподходящи жени. Няма такива. Познавам мъже всичко-в-едно - дават един шанс. Първата изцепка минава за външен независим тригер, втория път обаче го разпределят в графа системни грешки и жената е аут.
В ситуации като от темата системната грешка е при мъжа.
Дописвам - под изцепка разбирай голям и сериозен скандал. Не дребни спорове, каквито имаме всички.

# 108

На втората седмица заживяхме заедно.

Защо?

# 109
То щото за всяка жена има мъж с пълен набор - чака я зад ъгъла. Без да пита тя с какъв набор е и така просто - щото заслужава само най доброто.

Хората се събират с недостатъците си и и живеят с тях, стига да има любов, разбирателство и добро отношение. Добротата не е смешна - тя е задължителна по отношение на партньора. Само че трябва да е взаимна. Иначе какво се получава - той е смотаняк, глупав, домошар, не и предложил на първата година брак и деца и тя побесняла и взела да го обижда - ама как, права си е, това е най-нормалното.

Нормално е само във форум обаче, в живота за такова нещо получаваш един голям шут и се прибираш при баба. А следващият ти шанс някой да те покани да живееш у тях е след десетилетие. И той вече не може да се нарече и добър.

# 110
Няколко пъти писах именно, че само във форума е възможно нещо. Е, и в нечий фантазии с цел да не излезе лошия, простия, злия. Наживо нещата изобщо не стават така.

# 111

След като излизахме в продължение на седмица навън, реших да я поканя вкъщи на вечеря, мина добре, послед след ден пауза я поканих пак два пъти и тя накрая се самонанесе, тогава имаше квартира, държа я около 3 месеца преди да я махне, но живееше в нас, напълно нормално си е че я държеше известно време, после и аз ѝ казах да я маха, защото само плаща, а не я ползва и така.
Държа да отбележа че и моите близки много я харесваха, приеха я като свое дете и майка ми особено даваше взичко за нея, както материално така и друго, защото е имала тежко детство. Такава "свекърва" - мечта както се вика, но явно неблагодарността накрая се показа, или просто получи вско което искаше на тепсия

# 112
Щом намеси и майка си сега ще видш какъв хейт ще отнесеш.
Авторе, заключвай си темата.
Ти проблеми нямаш.
Не позволявай на непознати жени да ти вменяват вина, че  щом имаш жилище и нямаш приятели, още на втория ден от запознанство трябва да падаш на коляно за жената-богиня.
Успех ти желая!

# 113
Наричаш я биполярна, приятелката ѝ била червей, искаш да я променяш и моделираш според вкуса си, трябвало да те слуша по 4 часа вечер и дори това ти е малко и го правиш на проблем... приятелите ти били кофти, нейните също, тя е зле, ама ти горканчо си найс гай..още малко и повярвахме, че всичко ти е наред..саморефлексия нулева имаш, но пък съдиш хората с лекота..
сега пък и свекърва мечта, която я обсипва с материални подаръци и внимание, а тя била неблагодарна..колкото и да е яка свекървата, ако не се разбирате вие, все тая..

просто не сте били един за друг, толкова е просто, приеми го и продължавай..

# 114
Аз вече съм го приел и както казах и благодарих, решението е взето. Просто питате и разказвам.

# 115
Още едно разминаване - живяла на квартира, даже си я държала известно време. Много убедено беше написал по-рано, че тя нямало да се справи със самостоятелния живот. Сега се оказва, че се е справила. 
Предвид демонстрираното мнение срещу червейките-парясници от началото на темата, май точно тази конкретна червейка е отворила очите на бившата за теб - как с лучена яхния, обърсан прах и редовен секс ще откара още 5*2 години на изпитната скамейка става ли за официална жена и може би инкубатор.

Истерична жена в уж сериозна връзка значи проблемен мъж. QED… отново.

# 116
Ольее... толкова ли се влюби от пръв поглед!? Съжителството трябва да е като брак. Защо си й предложил? Честно казано не бих се хванала с мъж, който предлага на втората седмица, или който вече е живял с жени от втората седмица... не ми е никак сериозно!

# 117
А защо той да е виновен?
Явно много й е било зор да се пренесе при първият срещнат.
Супер партньорка...

# 118
Ольее... толкова ли се влюби от пръв поглед!? Съжителството трябва да е като брак. Защо си й предложил?
Тестовият период е показал удобство, човекът го е оценил Trollface

# 119
А да, сега прочетох, че се е самонанесла.

Много съм съгласна с това мнение.
То щото за всяка жена има мъж с пълен набор - чака я зад ъгъла. Без да пита тя с какъв набор е и така просто - щото заслужава само най доброто.

Хората се събират с недостатъците си и и живеят с тях, стига да има любов, разбирателство и добро отношение. Добротата не е смешна - тя е задължителна по отношение на партньора. Само че трябва да е взаимна. Иначе какво се получава - той е смотаняк, глупав, домошар, не и предложил на първата година брак и деца и тя побесняла и взела да го обижда - ама как, права си е, това е най-нормалното.

Нормално е само във форум обаче, в живота за такова нещо получаваш един голям шут и се прибираш при баба. А следващият ти шанс някой да те покани да живееш у тях е след десетилетие. И той вече не може да се нарече и добър.

Общи условия

Активация на акаунт