[помощ] Големи проблеми с жена

• 9 989
  • 390
  •   5
Отговори
# 375
Четохме, че излиза след като ти отделя 3,4 часа дневно..кога се очаква да излиза и за колко време споре теб, авторе?

# 376
Четохме, че излиза след като ти отделя 3,4 часа дневно..кога се очаква да излиза и за колко време споре теб, авторе?

Излез идната седмица 4 пъти в 21:30 и се прибирай в 3:00 и после сподели мъжът ти какво ти е казал?

# 377
Ма теб все още по-те дразни, че закъснявала, отколкото, че ти е слагала рога с друг

# 378
А най - много го дразни, че си е взела нещата, които е купила, а той, като щедър и великодушен човек, дори би и ги подарил, нищо, че ги и купила тя , де, щедрите хора не издребняват чак толкова за битовизми.

# 379
Ма теб все още по-те дразни, че закъснявала, отколкото, че ти е слагала рога с друг

По-скоро ме дразни несериозното поведение, което прояви. Нахъсва за семейство, дава сигнали, аз отвръщам на тях както трябва, кроим планове и накрая с поведението си отказва човека...логика 0, накрая каза че искала да си излизала така, да си правела каквото си искала и както си искала, демек да няма никъв ангажимент към партньора от емоционална гледна точка и никви съображения. Кроите планове за бъдеще и накрая пълна противоположност.Че не ми беше добре, не ми беше, но не очаквах да се извърти на 180 градуса. А относно скеча с Пенка и Пенчо ли там както бяха, не става на въпрос за разходи и делби, аз не плащам наеми и ипотеки, нямам кредити, нямам нужда да деля с някой разходи.

# 380
  • София
Авторе, от цялата работа можеш да научиш две много важни неща.

Първото е да не чакаш прекалено дълго да приключиш лоша връзка.
Второто е да не продължаваш прекалено дълго да се обясняваш на непознати.

# 381
Авторе, от цялата работа можеш да научиш две много важни неща.

Първото е да не чакаш прекалено дълго да приключиш лоша връзка.
Второто е да не продължаваш прекалено дълго да се обясняваш на непознати.
Много правилно.

# 382
Дааааа бе. Или е гей/би твоята кукла или приятелката е параван. Тва е ясно. И на теб ти е ясно.

Ако излизаше 2, а не 4 пъти седмично до 01, а не до 03ч щеше ли да има разлика за теб? Ако не излизаше, а бродираше гоблени от 21.30 до 03.00?

Ти излизаш ли с нея поне веднъж седмично? До късно на пиано бар или клуб? С други хора, смях, питиета? Аз като млада без деца много обичах.

Добре сте развалили дослуката. Сега спираш с темата, благодариш на участниците, спираш с дълбаенето "ама тя е гадна". Замисляш се, че младите жени без деца предпочитат да излизат, а не да готвят. Замисляш се, че си направил своите грешки. Замисляш се какво ще търсиш в следващата. И не ги "прибираш" у вас толкова бързо.

И задължително спираш да й развяваш гащите! Било квото било. И двата да сте здрави и щастливи!

Преди много време водих синковеца на ски. И двамата се записахме на ски учител. Първи урок винаги е как да падаш. Много бях зле. Втори урок е как да държиш тялото наклонено обратно на логиката. Пак бях много зле. Стиснахме си ръцете с треньора, че се оттеглям. Детето кара 3 дни уроци, пуска се на някакви цветни писти. Беше щастлив, бързо напредна. А аз пих чай (дори не обичам) Joy

Но сега си купих къща на село, той е голям и работи в чужбина. Като си дойде и аз с блеснали очи чакам ентусиазъм за моите зарзавати... Пие чай Joy

Поуката е... Или си почукай главата малко повече следващия път или ще... Пиеш чай! Пак!

# 383
  • Далечният изток
Някой разбра ли какви са големите проблеми на автора (според заглавието), при условие, че са разделени с конкретната жена?!

# 384
Авторе, жената го е ударила през просото, защото е спряло да й пука какво и как ще го приемеш.
Иначе, не е нормално нейното поведение. Когато имаш семейство, сериозен партньор, не можеш да си правиш каквото искаш и да разчиташ, че ответната страна ще търпи всичко.
Не става така. Трябва взаимност и съобразителност.

# 385
  • София
Ох, ще разкажа една текуща история, защото ми е доста позната.
Една позната, бих казала близко позната се разведе, май е на 45-7, нещо такова. И го удари на живот, което си е редно.
Обаче, толкова парти лайф при наборките ѝ няма, та се навря при едни млади жени под 30. Към едната (която вече познавам добре) се залепи буквално денонощно. Присламчи я, осмука я, не знам как я бъгна, но това, което виждам пряко и чувам не е добре. Доста идентично с автора.
Момичето живее с гаджето, от година, ама нещата са тръгнали на разтурия.
Излиза, купонясва, не се прибира и да…. сещате се.
Викам ѝ да си опича акъла - млада била, не ѝ се гледали деца. Нещо, за което тя напираше и слушах дълго и напоително.

Някои хора са подвластни на други, дали олицетворяват собствените им щения, за които нямат смелост, дали са лист на вятъра и където ги духне - не знам.

# 386
  • Далечният изток
А, сериозен партньор, да.
Ама тези са били съквартиранти...

# 387
Първо не искаше да се разделя с нея, за да не направил кефа на околните. Няколко часа, след като пусна тема, се раздели с нея заради  съвети от форума, защото се прибрала в 3 часа през нощта, за четвърти път... И взе да напира да се изнася на момента и да връща ключа.

Предишните раздели пак така ли беше?

# 388

По-скоро ме дразни несериозното поведение, което прояви. Нахъсва за семейство, дава сигнали, аз отвръщам на тях както трябва, кроим планове и накрая с поведението си отказва човека...логика 0, накрая каза че искала да си излизала така, да си правела каквото си искала и както си искала, демек да няма никъв ангажимент към партньора от емоционална гледна точка и никви съображения. Кроите планове за бъдеще и накрая пълна противоположност.Че не ми беше добре, не ми беше, но не очаквах да се извърти на 180 градуса. А относно скеча с Пенка и Пенчо ли там както бяха, не става на въпрос за разходи и делби, аз не плащам наеми и ипотеки, нямам кредити, нямам нужда да деля с някой разходи.

Момче винаги става въпрос за делба. Какво значи нахъсва се за семейство? Ти предложи ли и? На колене с пръстен и тя да каже да? Сгодихте ли се?
Две години живеете заедно и няма годеж, какво нахъсване за семейство извинете?
И кой плаща наема на Вашата квартира? Съседите?

Сега сериозно - ако съжителстваш с някой 2 години и няма годеж, чисто ти казвам женската гледна точка, па ако щеш я приемай, всяка разумна жена, която знае, че прозореца на младостта и бебеправенето се затваря бързо, започва да се оглежда и да търси друг, с който да свърти гнездо. Това е съвсем нормално и няма какво да се цупиш. Или предлагаш брак и си поемаш отговорността или като са изтекли тия две години и още не си сигурен, че това е Жената - казваш - мило мое не сме един за друг и аривидерчи.
Така постъпват отговорните хора. Не прехвърляй само върху другата страна отговорността, защото тя е И твоя.

# 389
  • Пловдив
Цитат
А относно скеча с Пенка и Пенчо ли там както бяха, не става на въпрос за разходи и делби, аз не плащам наеми и ипотеки, нямам кредити, нямам нужда да деля с някой разходи.

Цитат
И кой плаща наема на Вашата квартира? Съседите?

Някъде към 3ти клас се учеше "четене с разбиране" Малко по късно би трябвало да си се научила ,че когато човек няма какво да каже е по добре да замълчи. Ама разбирам .......желанието да блеснеш с остроумна мисъл е по силно от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт