[помощ] Големи проблеми с жена

• 9 790
  • 386
  •   5
Отговори
# 360
Някои дами още не могат да свикнат, че сме в еманципиран свят, и да, уви (вече) има и такива жени, на които по дифолт човек пришива мъжко поведение.

Уви, има и такива мъже, на които по дифолт човек пришива женско поведение.

# 361
Ма какво цоца бе Елора?
Страници наред си се обострила с тоя случай/ и ако не беше споделила за себе си, още щях да се чудя защо.
Защо очерняте отсъстващия от описания конфликт, като е видно, че авторът съзнателно я описва в най-черни краски и айде - връзването му е осигурено.

Разделили се, събрала си багажа. От кога има правила в колко часът и кога и как трябва да стане? Всичко е в границите на нормалното, като изключим, че мърльото дори чаршафите не е изпрал.

Да, тук проблемът е несигурния мъж, който даже постфактум има нужда да чуе от форум, че е прав. Наливайте му в мелницата, та следващия път пак да се олее.

То след като няколко пъти са се разделяли по тоя начин, вероятно пак са заедно, а вие го жалите...

Ами прочети постовете и ще разбереш какво цоца. Аз да ти ги чета ли?
Аз не съм се обострила със случая? Joy
Ти и другите като теб се пенявите. Много лично нещо го възприемате това и почвате да ръсите как всичко било лъжа, тя ангелче, той лъжел. Без грам обосновка. Щото така ви харесва.
А в какви краски да я описва? Joy
И защо трябва да пере чаршафа. В колко часа се перят чаршафите?
Задължително ли е всяка дреха веднага да се пере?
Да, несигурен е, комплексиран.
Всъщност основния му проблем освен несигурността и липсата на достойнство е, че е гледал само цици и вагина и по това е съдил.
А дали ще се олее или не си е негова работа и проблем.
Има хора се учат от грешките си, други не.

# 362
Пак прегледах първия пост и мога да кажа, че единствено не разбирам, защо девойката не се е изнесла по-рано.
Тоя освен, че е дребнав по отношение на чуждите вещи, е дребнав и във всичко останало. Как си позволявала тя да излиза често, а той, понеже нямало д кой, си седял сам у дома. За готвенето и чистенето бил помагал видиш ли. И двамата работят, но той бил помагал, вместо да поеме половината. А като се скарали, вземел че я наказвал с мълчание. И после, що така бе Миме.
Единствената грешка на девойката, която виждам, е че е търпяла всички тия циркове и не си е тръгнала.

# 363
  • София
Бях се зарекла да не пиша, ама..

Почвам от нанасянето. По думи на автора - тя сама се е нанесла, като на третия месец ѝ е предложил да си освободи квартирата. Извинете ме, ама двама души не заживяват заедно от удобство, а защото искат. Не мога да си го представя - аз да живея сама и някой постепено да започне дас завзема територии - ми ако не искам  ще го спря.
Второ - съвместно съжителство между двама души за мен е заявка за сериозни намерения. Особено, като ме стимулират да си освободя квартирата - за мен, това не е грижа за финсите ми, а ясна заявка, че това вече ще е и моя дом. Ако авторът не е бил готов да минава нататък е било редно при разговор да го каже, защото така е създал сам фалшиви очавания у отсрещната страна. Сам пише, че тя две години мрънка за деца и сватба, за да мрънка, явно нещо в действията на автора ѝ го е подсказало.
Трето - намеси се и свекървата, която я приемала като своя дъщеря. Момчешките майки са силно сензитивни за синовете си, за да се приема жената като дъщеря - явно не е било толкова зле положението. Те мъж и жена се събират и жената с години без нищо да е направила ей така, просто, дразни майката на мъжа, на посъзнателно ниво, а забележете - тази е отлично приета. Изключвам майката на автора да някакъв краен алтруист.
Четвърто - авторът на мен ми се струва малко надеменен и обсебващ. Щом той няма приятели (негови думи) и не излиза, то значи и тя не може. Всеки друг излиза виновен, че пречи на голямата любов, която той има. Животът ме е научил, че никой не бяга от хубавото. За да се излиза с приятелка (спекулация - излизанията, според мен изобщо не са с приятелка), явно не ѝ се седи вкъщи.
Пето - явно жената се е променила и вече не е това, което автора търси. Случват се такива неща, виновни няма, вибрират на различна честота. Е, когато това е факт, защо се кара по течението? Не си щастлив, не виждаш изход, смяташ, че външни хора ти завиждат - ми разговор и чао. Защо, за Бога, се чака да се изомразите до положение, че да се гоните в 3 преез нощта?
Шесто - щом не сте едно семейство, общо - няма. Тавички, чаршафи, дребни неща - всеки е двободен да си ги вземе. Авторът сам каза, че е добре финансово - супер. Ама явно жената не е - за нея всяка дреболия е разход, не виждам нищо лошо, предвид начина на раздялата, да си ги вземе. А и тя е оставила телевизор и едрогабаритни неща - явно не е само влязла и се събула и нейни вещи са ползвани през съжителството.

Няма добри и лоши в тази картинка, има двама човека, които вероятно са се обичали, но са се разминали във времето. Случва се, млади са, облизват рани и продължават напред, всеки по отделно.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 12:10 от slanchezara

# 364
Добре бе, сериозно ли смятате тва за нормално да си вее п***ката по нощите всяка вечер и да го изкарвате него крив, че едва ли не завиждал и ограничавал, понеже той нямал? Баси колко глупости се изписаха в тая тема само и само да се оправдае едно типично к***ско поведение и нашия човек да излезе виновен за всичко.
Ми що не му казахте направо да и остави ключа и той да се изнесе да може да си стъпи на краката, че и да има къде да си води тъпкача/чите? Питате го, обяснява, дребнаво си е да си обере всичко до мръсните чаршафи, ама все тая. И аз не бих си оставил ключ така, имал съм подобна история с моята бивша макар че не живеехме заедно, месеци наред и седяха боклуците, че накрая най нагло ми поиска и да се нанесе в апартамента ми временно, че нещо стана с квартирата и.

# 365
То с тоя речник и майка си човек ще изкара к***ва...

# 366
Да, и мен тази ме дразни яко.
Като не я кефи автора, взима си нещата и при друг.
Винаги имам 1 на ум за хора, които бързо пренасочват енергия и внимание към други хора.
Станал ѝ скучен, досаден – ок. Говориш с него или просто си биеш шута. Тя станала дупе и гащи с някаква приятелка и като тийнки по купони. То лошо няма, но за чий ти е тогава постоянен партньор. Много инфантилно и повърхностно поведение.
Много по-рано щях да я натиря аз.

# 367
Добре бе, сериозно ли смятате тва за нормално да си вее п***ката по нощите всяка вечер и да го изкарвате него крив, че едва ли не завиждал и ограничавал, понеже той нямал? Баси колко глупости се изписаха в тая тема само и само да се оправдае едно типично к***ско поведение и нашия човек да излезе виновен за всичко. - въпросът тук е защо тя трябва да си излиза сама, а не да са двамата заедно? Живеят заедно уж / ясно е, че темата е пързалка, но да кажем, реален случай е/ обаче тя излиза без него всяка вечер сама. Значи той трябва извинете да е мега-ултра задръстен, скучен и безинтересен, че тя да не иска да излиза с него.
По моя опит мъже, които не представляват никакъв интерес за жените от тотално отчаяние се събират с каквото най-долно падне, а после пищят, че разбира те ли те жените нам кви си били ...

Ми що не му казахте направо да и остави ключа и той да се изнесе да може да си стъпи на краката, че и да има къде да си води тъпкача/чите? Питате го, обяснява, дребнаво си е да си обере всичко до мръсните чаршафи, ама все тая. И аз не бих си оставил ключ така, имал съм подобна история с моята бивша макар че не живеехме заедно, месеци наред и седяха боклуците, че накрая най нагло ми поиска и да се нанесе в апартамента ми временно, че нещо стана с квартирата и. - тя си е живяла отделно, той е искал да живеят заедно, ми като каниш някой да живеете заедно, то трябва да си наясно, че като не се получат нещата - всеки си взима неговите парцалки и си заминава. И толкоз. И това се прави като " бели хора " , а не на принципа на циганският катун.
[/color]

Принципно такива драми се развиваха още от втори курс в унито между колегите от прованса. Първо квартирите и живота скъп, събират се, делят се, бият се, карат се, крадат се ... абе ужас. И дълеч по-ужасни случаи знам от горният, та винаги ми е било чудно и отвратително. По седем човека са се тъпкали в две стаи и се избиваха като животни, че мизерия вътре, че кражби, че изхвърляне на вещи през прозорците, ужас, ужас ...
С ММ като се събрахме да живеем заедно преди да се оженим, ми културна работа си беше във всяко отношение, но и всичко беше ясно изговорено предварително, че се и виждахме, че сме нормални хора, а не някакви кукумицини.

# 368
  • София
Някои дами още не могат да свикнат, че сме в еманципиран свят, и да, уви (вече) има и такива жени, на които по дифолт човек пришива мъжко поведение.

Уви, има и такива мъже, на които по дифолт човек пришива женско поведение.

Несъмнено. И е резултат от криворазбрана и случила се емпанципация. Но всичко е дОвреме. Знаете - тежките времена раждат силни мъже, които водят до леки времена, които раждат слаби мъже, които водят до тежки времена и така...

Цитат
Добре бе, сериозно ли смятате тва за нормално да си вее п***ката по нощите всяка вечер и да го изкарвате него крив, че едва ли не завиждал и ограничавал, понеже той нямал? Баси колко глупости се изписаха в тая тема само и само да се оправдае едно типично к***ско поведение и нашия човек да излезе виновен за всичко.
Ми що не му казахте направо да и остави ключа и той да се изнесе да може да си стъпи на краката, че и да има къде да си води тъпкача/чите? Питате го, обяснява, дребнаво си е да си обере всичко до мръсните чаршафи, ама все тая. И аз не бих си оставил ключ така, имал съм подобна история с моята бивша макар че не живеехме заедно, месеци наред и седяха боклуците, че накрая най нагло ми поиска и да се нанесе в апартамента ми временно, че нещо стана с квартирата и.

Смятат. Има женска солидарност, но все пак вече има и проблясъци, разгеле.

Обаче, ако жена се беше оплакала, че мъжа й всяка нощ е с най-добрия си приятеле, ела да видиш. Впрочем, ако жена се беше оплакала, че мъжа й ходи веднъж седмично там на риба или на лов....ела да видиш, глей кво става:)

Така че, авторе, добре си постъпил, сега вземи стъпи здраво сега на земята, че да не те налазват подобни, а за да не се случи това - ти се дръж като мъж за начало, а после - като на мъж на място вече.

# 369
Роналд - къде намеси еманципацията тука?

Чиста махленска драма си е - както казват нашите братя американците - кой каквото иска да ти разправя, знай че става въпрос за пари.
Пенчо поканил Пенка да живеят заедно да пестят общи разходи в Големият Град - да, ама Пенка и се живее, а Пенчо няма явно хач пара да я храни. Хукнала ми ти Пенка по живот, Пенчо вижда, че у тая жена келепир нема / но секс, но готвене, но доканистване, но натинг/ и вика си - Бе я да я натиря аз тая да си търся нещо по-читаво / разбирай оправно в мултитаскинга и ако може така със зестричка нещо ...щото те мъжете не търсят пари у жените рийш ли .../ И фащат се за гушите и се почва тупа-лупа - дай си ми тва, на си ти онова и толкоз.
Накрая наш Пенчо изтърколил времето пуска огорчена тема, а Пенка преминава на нов и очевидно по-работен бизнес план.

# 370
  • София
Роналд - къде намеси еманципацията тука?

Чиста махленска драма си е - както казват нашите братя американците - кой каквото иска да ти разправя, знай че става въпрос за пари.
Пенчо поканил Пенка да живеят заедно да пестят общи разходи в Големият Град - да, ама Пенка и се живее, а Пенчо няма явно хач пара да я храни. Хукнала ми ти Пенка по живот, Пенчо вижда, че у тая жена келепир нема / но секс, но готвене, но доканистване, но натинг/ и вика си - Бе я да я натиря аз тая да си търся нещо по-читаво / разбирай оправно в мултитаскинга и ако може така със зестричка нещо ...щото те мъжете не търсят пари у жените рийш ли .../ И фащат се за гушите и се почва тупа-лупа - дай си ми тва, на си ти онова и толкоз.
Накрая наш Пенчо изтърколил времето пуска огорчена тема, а Пенка преминава на нов и очевидно по-работен бизнес план.

Е, разсмя ме, честно, много забавно си го написал:)))

Авторът обаче, ако правилно съм проследил хромнологията, последните дни я е натирил, може би (правилно) насочван от постовете тук. За детайлите, които споменаваш, можем само да гадем така ли са или не.

# 371
Ааа, Чуби, и аз с глас се смея.

# 372
  • София
Аз да попитам, като ти дадат ден-два срок да се изнесеш от жилището си, защото бившият ти е нахъсан от форум, че ще му окрадеш и оскверниш целия имот, ако веднага не си върне ключа, как се очаква да реагираш?

Поведението на момата в последно време определено не звучи добре такова каквото е описано, но не знаем дали няма причина да е такова, а самият автор демонстрира не малко червени флагове. В крайна сметка, изглежда раздялата е правилното решение и за двамата, така че не виждам какво има да се налива допълнително масло в огъня и да се прехвърлят лични истории, които може и да имат, ама може и да нямат нищо общо с настоящите герои.

# 373
И аз останах с усещането, че автора се има за някакво божествено съвършество и не вижда грам проблеми в себе си или поведението си в тази връзка... за мен има профил на обсебващ тип..
Нарича я мишкарка и дребнава, но той изглежда такъв всъщност.. може да е интроверт просто, ама да си намира подходящи за съжителство жени.. не да я обижда понеже е различна от него, дръзнала да има социален живот, различен от компанията му вечер и логореята по 4 часа..
общо взето са един дол дренки и двамата по описаното..

# 374
И аз останах с усещането, че автора се има за някакво божествено съвършество и не вижда грам проблеми в себе си или поведението си в тази връзка... за мен има профил на обсебващ тип..
Нарича я мишкарка и дребнава, но той изглежда такъв всъщност.. може да е интроверт просто, ама да си намира подходящи за съжителство жени.. не да я обижда понеже е различна от него, дръзнала да има социален живот, различен от компанията му вечер и логореята по 4 часа..
общо взето са един дол дренки и двамата по описаното..

То минало,заминало вече, ама имам чувството, че четете избирателно. Както вече казах никога не съм ѝ правил проблеми да си излиза и тн, проблемите за мен започнаха, когато това излизане ни лиши почти изцяло от време за нас и стана системно, както и прибирането по нощите. А това за вещите просто бях казал, че ме е изумило, защото аз никога не съм броял кой какво купил и колко, имах сериозна заявка за тези отношения, но поне се усетих преди да стане нещо по-сериозно

Общи условия

Активация на акаунт