[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 725
  • 163
  •   6
Отговори
# 60
  • Някъде там
Аз ако бях първо щях да пиша на новото гадже. Явно и него обича колкото и теб.
Честито и на двама ви  и успех ти желая.
Grinning
За какво да ти е трудно ? Няма да чакаш някого който не иска да е при теб.
Няма да се ядосваш с човек който се прибира само за да се наспи у вас и ти заема гардеробите..
Няма да ти се налага да спориш и да се караш за безмислена кауза.
Просто човек отседнал в дома ти си тръгва..
Сега ще си зает да си изчистиш жилището основно от следите й и ще се насладиш на спокойствието си след това.
Нощите са за наспиване или любов, не за чакане на някого до 3 часа...

Разрешихме драмата, да минаваме нататък Grinning

# 61
До момента с излизането по нощите си мислих, че просто вече не може да те понася и приятелката е само отдушник от кофти безличното ежедневие с теб. Обаче въпросното излизане по малките часове си е със сигурност плющене с някой друг или други.
Проблемът ти е както си се писал - найс гай. Често се случва, жените като ги слушаш си мечтаят за такъв, който да им ходи по гайдата, да ги обгрижва и да слуша, но реално като намерят такъв много бързо губят уважение към него и останалото е само следствие. Трябва да си мъжествен, твърд характер и да не се оставяш да те подмятат, иначе те чака същото и със следващата.

# 62
Страшен съвет, няма що!

# 63
  • София
Основното, което авторът трябва да научи е, да не стои дълго във връзки, в които честно казано липсва всичко, което трябва да те държи в една връзка - добро отношение, уважение, любов, интимност. Връзките са взаимност, и каквото и да е направил единия за другия, щом насреща няма приемственост, е абсолютно излишно да се продължава с напъните. Каквото и да е дал авторът, авно не е било това, което другата страна е искала. Не са били един за друг. Кофти постъпка на жената, че не го е отрязала по-рано, защото видно не го е искала и не е бил нейният мъж. Аз вярвам, че тя е искала да прекратят, но сместо да го направи зряло, се е държала ужасно. Прав й път, а раздялата е правилна и за двамата.

# 64
Найс гай бил, ама друг път. От всичко, което изписа за приятелката си не се усети ни обич, ни привързаност, ни харесване, нищо което да  навява, че тази жена за него означава нещо. Той и само той.
Раздялата идва полезна за двамата, особено за нея.

# 65
Снимки на хартия от под 30годишни , нямащи брак и деца? Че и ги накъсал?
Чувствам се като еленско филе. Тънко нарязано мезенце.

# 66
  • София
Страшен съвет, няма що!
Съветът е много адекватен! Няма жена, която да изпитва уважение към чехльо. Това не означава мъжът да е слугиня вкъщи и да го тъпчат, а да поеме мъжките си функции. Двамата с половинката да бъдат равностойни партньори, да се обичат, подкрепят, уважават и помагат.

# 67
  • София
Нарциса, младите си правят така за спомен. Снимки в рамки, цели табла.

Мацката е с нарцистични черти и любовник. Авторът пак леко се е отървал.

# 68
Страшен съвет, няма що!
Съветът е много адекватен! Няма жена, която да изпитва уважение към чехльо. Това не означава мъжът да е слугиня вкъщи и да го тъпчат, а да поеме мъжките си функции. Двамата с половинката да бъдат равностойни партньори, да се обичат, подкрепят, уважават и помагат.

Съветът не е да се обичат, уважават и помагат. Поне на мен не ми звучи така.

# 69
Страшен съвет, няма що!
Съветът е “Трябва да си мъжествен, твърд характер и да не се оставяш да те подмятат, иначе те чака същото и със следващата.”
И е абсолютно адекватен. Без значение дали си мъж или жена. Нито жена, нито мъж искат за партрьор някой, който се оставя да бъде обиждан и разиграван. Дори в някой момент това да е доста удобно. На подсъзнателно ниво това е отблъскващо.

# 70
Разрешихме драмата, да минаваме нататък Grinning
Поредният успешен развод с помощта на бг-маммите. Този път рекорд - само за няколко часа.

Пожелавам и на автора и на приятелката му да намерят своето щастие.

# 71
Ха ха, припадам.
Чакал я до 3 сутринта за да скъса с нея.
Представям си и тона. Повишен, напрегнат.
Мне, трябваше на другия ден. И да се каже спокойно. С безразличие, усмивка.
А ти трябваше преди това да я блокираш от фейсбука. На триенето на снимките се подсмихваш.
Чак ми стана смешно как  тя сядад в 3 да трие и ти зад нея гледаш, взимаш рамките и почваш.

И сте на 30 години.

Съвета на РФ е адекватен.
2 години да търпиш такова поведение най-малкото не е мъжествено.

# 72
Ха ха, припадам.
Чакал я до 3 сутринта за да скъса с нея.
Представям си и тона. Повишен, напрегнат.
Мне, трябваше на другия ден. И да се каже спокойно. С безразличие, усмивка.
А ти трябваше преди това да я блокираш от фейсбука. На триенето на снимките се подсмихваш.
Чак ми стана смешно как  тя сядад в 3 да трие и ти зад нея гледаш, взимаш рамките и почваш.

И сте на 30 години.

Съвета на РФ е адекватен.
2 години да търпиш такова поведение най-малкото не е мъжествено.

Спокойно и с усмивка и уверенист ѝ го казах, напрегнат бях преди това, докато го казвах камък ми падна, а след това усетих спокойствие и облекчение Simple Smile
А снимките просто и погледнах профила, не съм ѝ стоял на главата, но реших да покажа че наистина приключвам и затова скъсах другите.

# 73
И каза ли кога се изнася?

# 74
И каза ли кога се изнася?

Днес половината багаж, неделя останалата, отива при баба си, от там нататък нейна си работа...

Общи условия

Активация на акаунт