[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 555
  • 159
  •   4
Отговори
# 45
Никаква приятелка не и прави подаръци. Скъпи при това. Приятелката ти има връзка, ползва приятелката за параван.
Вероятно господина е женан - особено ако срещите са през седмицата.

Виж, ти не се чувстваш добре в тези отношения. Няма усложнения като деца. Защо просто не и кажеш КРАЙ и да е опиташ да си устроиш по-приятен и удволетворяващ живот?

Мисля че нацели 100%.
Никоя приятелка няма да седи и да прави постоянно скъпи подаръци на друга. Просто няма смисъл цялата работа.
Спасявай се докато можеш.

# 46
Аз още чакам да прочета обидите.
Гледайте колко интересно, за дребни неща ги разделихте, обаче според автора имало по-лошо. И въпреки всичко, той първо не иска да сподели по-лошото, второ не иска да се разделя. Интересен е и подборът на думи защо не иска да се разделя - било заради кефа на друг. Наистина интересно.
Лошо скалъпена история , то не може и да се идентифицира добре човек.

# 47
Най-объркващото за мен е че примерно месец всичко е наред, най-добрата е, най-грижовната и тн и след това някаква такава бомба и помия се изсипва, сякаш изпада в няква истерия, да речеш да съм направил няква поразия ок, ама уви НЕ. Та това е допълнително объркващо, ИСКАМ ТЕ - НЕ ТЕ ИСКАМ. (Нещо такова е поведението ѝ)

Не може да те понася, но още не е намерила при кой друг да се изнесе.

# 48
И аз мисля, че проблема на гаджето на автора е, че няма при кого да се изнесе - за това са тия истерии.

# 49
Та какво бихте ме посъветвали, не искам да се разделям, за да направя на някой кефа, но и не може да се живее по този начин, а тя очевидно не вижда реалната картина и в момента аз съм на второ място и съм най-черния за нея.
Ей това ме втрещи. Най-черния й бил, обиждала го, не искала да споделя времето си с него, интимност нямало, ама той седи поради горната абсурдна причина.

Хм,това съм го изпуснала.
Интересна причина, и абсурдна.
То тя може и сега да си прави кефа с друг.

# 50
След тия 3-4 часа след работа вие не си лягате? Кога излиза тази жена? Ако ходи някъде по нощите, няма да е с приятелката.

# 51
След тия 3-4 часа след работа вие не си лягате? Кога излиза тази жена? Ако ходи някъде по нощите, няма да е с приятелката.

Главно е по нощите, дори и сега, а в почивни дни(както ѝ се падне, дали делник или уикенд) почти целия следобед и захваща до 20:00ч

# 52
С никакви приятелки не е. Търси при кого да се изнесе.

# 53
Има си друг и приятелката е параван. Всичко е с цел да се разделиш с нея, за да си виновен ти, не тя.
Чака удобен момент, ама ако е женен това също я напряга, че не се случват нещата и така.

# 54
И аз мисля, че жената си има друго легло.

# 55
Освен това много често съм я хващал да ми завижда за това което имам оставено или осигурено от роднините ми, пък уж сме заедно и тя също се възползва. "Ти имаш това, това и това, лесна е твоята, пък аз да му мисля, няма как да ме разбереш и тн и тн", което за мен хем е странно хем ми "крещи" ред флаг - да завиждаш на партньора си за неща от които и ти се възползваш, но просто не са на твое име

# 56

Главно е по нощите, дори и сега, а в почивни дни(както ѝ се падне, дали делник или уикенд) почти целия следобед и захваща до 20:00ч

Виж какво ти пишат останалите жени, твоята приятелка си има друг най-вероятно. Изобщо не си губи времето да спасяваш нещо, което е неспасяемо.

# 57
Хайде, почнаха на час по лъжичка.
Така през 2 седмици макс някакво богато, кротко, мило и добро момче на трудов договор и отделен бизнес идва с тема как е осигурил жилище и бита от-до на някаква продажна неблагодарна шаврантия. В бг мама, понеже няма парите и акъла да потърси психолог или пък - по-редкия сюжет - не му е харесало психологът какво казва. Пуска кратки кукички, които мамите дописват пространно и се скарват помежду си. Той се включва да донагнети обстановката с две думи уж он, а реално силно офтопик, които мамите също дописват. В някакъв момент темата се заключва и авторът ù никога повече не се появява.
След 2 седмици идва друг със същата история и колелото прави пълен оборот по горната схема.

# 58
Не изчетох всичко, но по написаното от автора, връзката му е пред разпадане. И за това не е виновна приятелката на жена му, а самата тя. Ако не е тази приятелка, ще е нещо друго/някой друг.

Авторе, ти може да не искаш да се разделяш, но връзка се създава и поддържа от двама и с тяхното желание и старание. Може да сте имали нещо, вече го няма явно. Постави ѝ ултиматум да решава кое е важно за нея и тогава решавай.
Щом си пуснал темата, значи си наясно, че това не са нормални отношения. По-добре сам, отколкото в подобна връзка. Още повече, че нямате деца, не е като да са ви налегнали отговорностите на родителството. Тогава ще разбереш какво е истинско изпитване на връзката.

# 59
Благодаря на всички, които се отнесоха към моят казус сериозно, снощи след като се прибра в 3:00, директно ѝ казах че приключвам, отговорът беше, че тя мислела още преди два дни да го направи(дали е така - едва ли), никакъв опит не направи да ме разубеди и нещото, което ми направи впечатление е че веднага след това си изтри всички снимки с мен в соц.мрежи, което ми се струва някак смахнато за човек почти на 30г, това да е първото нещо което правиш в 3:00, в отговор на това аз демонстративно пред нея скъсах всички наши общи снимки и ги хвърлих в коша. Това беше, ще ми е тежко, но се надявам бързо да мине, по-добре така.
Написах темата защото исках да чуя и външно мнение, с роднините си вече го бях споделил, но те винаги може да са пристрастни, затова исках чуждо мнение и да видя масово какви ще са отговорите ви. Благодаря, че ми помогнахте.

До Нарциса:
Твоето мнение макар и негативно и пренебрежително, също ми беше полезно, щом и ти не можеш да повярваш на фона на всичко, че има такива жени, значи наистина нещата не са наред! Пожелавам ти да нямаш такива проблеми!

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 08:58 от NiceGuy98

Общи условия

Активация на акаунт