[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 582
  • 159
  •   14
Отговори
# 135
Ма стига глупости бе! 6 мес. до година били достатъчни. Грънци. Ако някой мъж почне тука да ви напъва за деца на годината, обаче и ходещ червен флаг друго ще пишете.
А той що е приел да заживеят на само 2 седмици връзка? Не вярвам, че се е самонанесла, точно обратното. Дошла е по негова покана и като разумен човек е запазила за известно време квартирата си. В случай, че не потръгне. Явно е потръгнало, той е имитирал сериозност и склонност съжителството да прерасне в семейство. Да, ама в един момент девойката се е усетила,  че участва в една голяма имитация.

# 136
Как точно е имитирал? И ти ли имаш стъклено кълбо? Той ясно написа, че е говорил и споделял желанието за семейство и деца. След това е дал задна като е видял, че не е сигурен.
Защо пък трябва да се обяснява, че я е приел на втората седмица?! Така е решил, така е направил.

# 137
Не виждам какво има да го дъвчете. Харесали се са хората, кекса е бил по достъпен като жената живее при него. Нашия герой обаче е по особен тип, интроверт, скъперник, нерешителен за големите неща. На мацката и писнало да готви чисти и живее скучен пенсионерски живот с него и започнала да излиза.
Сега, дали му е изневерявала или не е без значение, важното е че се е изнесла, без драми и живота продължава.
Това е максимално добра развръзка.
И добре, че не е родила едно чавенце, че тогава щеше да е кофти.

# 138
Тук ако мъж им заговори за брак и бебета на втория месец всичките ще избягат с писъци, но сега кви ли не фантазии се извъртат само и само да се изкара черен. То вече чак не е интересно човек да се занимава да ги нарежда. Каквато и причина да е имала подобно поведение от нейна страна е недопустимо, от там нататък всеки с фантазиите си. Брак и бебета на първата година също са голямо тото и не виждам това да е основател на причина да правиш другия на маймуна

# 139
Именно, че ясно е написал. Изобщо не е нужна кристална топка, а само да се чете. Даже и между редовете няма нужда да се чете Simple Smile всичко си е директно, просто и ясно.
Примерно - това заживяване заедно. Първо каза едно, обаче като видя, че тази версия го изкарва в лоша светлина и предизвиква вълна въпроси, още в следващия пост я промени, та да изкара героинята нахална и пресметлива, а себе си - експлоатиран наивник. И така от ‘каних я неколкократно и заживяхме’, което му навлече страници въпроси закъде е бързал и не е ли видял, внезапно описанието на заживяването бе сменено на ‘тя ми се натресе’. И цялата тема е така.
Въобще всяка такава тема от такъв мъж е така. Почва с разказ за съвместните решения и после всяко от тези съвместни решение, което не обслужва еднолично героя, се оказва еднолична манипулация на злата нарцистична използвачка. Разбира се, задължително присъства признанието ‘аз исках семейство, деца, ама с тази, която ме трови от Н години, няма как да стане’, което е особено извратено в същността си.

# 140
Именно, че ясно е написал. Изобщо не е нужна кристална топка, а само да се чете. Даже и между редовете няма нужда да се чете Simple Smile всичко си е директно, просто и ясно.
Примерно - това заживяване заедно. Първо каза едно, обаче като видя, че тази версия го изкарва в лоша светлина и предизвиква вълна въпроси, още в следващия пост я промени, та да изкара героинята нахална и пресметлива, а себе си - експлоатиран наивник. И така от ‘каних я неколкократно и заживяхме’, което му навлече страници въпроси закъде е бързал и не е ли видял, внезапно описанието на заживяването бе сменено на ‘тя ми се натресе’. И цялата тема е така.
Въобще всяка такава тема от такъв мъж е така. Почва с разказ за съвместните решения и после всяко от тези съвместни решение, което не обслужва еднолично героя, се оказва еднолична манипулация на злата нарцистична използвачка. Разбира се, задължително присъства признанието ‘аз исках семейство, деца, ама с тази, която ме трови от Н години, няма как да стане’, което е особено извратено в същността си.

Не знам какъв ти е филма, честно. Явно си фенка на конспирациите. Споменал съм в поста в началото сегашния проблем, после съм отговорил на въпроси и на парче съм разказал за проблемите, не е нужно да даваш етикети, не си била тук да видиш, каквото съм сметнал че е по темата и каквого са ме потали съм го разказал, целта ми не е била да очерня нея, а да помогна на себе си и благодаря на всички които дадоха адекватна и безпристрастна оценка, аз нямам интерес да ви лъжа или да създавам фейк теми, щом съм стигнал до там да питам непознати явно съм преценил че ще е най-точния съвет, познати и близки винаги ще са пристрастни към мен, исках мнение от непознати. Гадай си в друга тема, аз съм написал черно на бяло кво е....има явно и такива случаи като моят, колкото и да не ти се вярва, хора всякакви. Има такива като теб, има и такива като мен.
Успех и щастие ти пожелавам!

И да, тя се самонанесе, малко притеснително беше за мен толквоа бързо, но я харесвах и се съгласих, тя също ме харесваше. Може и да е било грешка, може и да не е, защото ако не се беше нанесла веднага, вероятно щяхме да смс изгубили още повече време

# 141
Или вероятно щяхте да се опознаете по-добре и да се разделите по живо по здраво след няколко месеца.

# 142
Има няколко варианта.
Или е мега повърхностна (влияе се от всичко и всички), или те използва, или си ѝ безкрайно скучен.
Но като цяло това няма значение. Ако не се чувстваш добре с нея и в тази конфигурация – казваш ѝ адио.

# 143
  • Пловдив
Е как се опознава човек за 3 часа през ден на кафе/сладкарница ....или от уикенд на уикенд в хотел дето всичко е супер?

Ама наистина си ги говорите с ****** , дали на 2ра седмица или на 2ри месец ...го вкарваш вкъщи сред битовизмите и там се вижда всичко.

Сега разбирам ,че тука си говорите от вашата призма на хора с деца, минали бракове и произтичащите от това неудобства.....ама 2 ма , свободни,  млади , без ангажименти това трябва да направят.Събират се да си душат чорапите и действат.

Баси ограниченото тунелно мислене дето имате и по никакъв начин не може да прескочите границата на собственото си ограничение.

# 144
Ми, прибирайте си ги тогава котенцата, ма после не идвайте тук да рИвете. При ограничените.

# 145
Ако някой извън работното ми място ми каже, че говори с мен по задължение...е, ще премахна това бреме от плещите му.

# 146
  • Някъде там
Госпожицата се изнесе , не чака повторна  покана, какво да я коментираме още.
Може след 3-4 години да коментираме новата..Grinning
Или автора, ако новата има нужда от : "[помощ] Големи проблеми с мъж" и този мъж се окаже автора на тази тема.:Joy

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:23 от daviz

# 147
Цяла тема пусна да я плюеш, но целта ти не била да я очерняш Grinning
Честно, гледам някои хора, вкл.тебе, и се чудя - вие верно ли си вярвате?

# 148
Е, да я хвали ли?Joy

# 149
Не Grinning Ама има нещо сбъркано в това да наричаш черното бяло. Предизвиква съмнения в искреността ти.

Общи условия

Активация на акаунт