[помощ] Големи проблеми с жена

• 5 935
  • 250
  •   1
Отговори
# 240
Казах че ги искам веднага, тая вечер и че аз ще ида да си ги взема, не иска да ги даде, през деня ме няма от утре. Патрона е тегав, не е обикновен, няма кой дс го смени сега. Оправдава се с това че съм щял да ѝ приватизирам пътеката за бягане и един телевизор и лаптоп, които в петък е могла да си ги вземе. Подозирам че ще влиза докато ме няма и ще направи нещо

# 241
Ако този патрон е тегав за смяна, сложи още едно заключване.

Ей, ама GEN Z сте много невнимателни.

# 242
Дори и не знам къде е да ида, някъв апартамент била наела, няма откриване

# 243
Ха, пиши, че или ти връща ключовете или нещата на сол ще ги направиш.
Да избира.
Слагай друго заключване.

# 244
  • Някъде там
Дори и не знам къде е да ида, някъв апартамент била наела, няма откриване
Нали при баба си щеше да ходи ?
Кажи й че си приготвил нещата и ще ги закараш у баба й още утре, да ти остави ключа там. Grinning
Ето защо толкова време си е живуркала с теб..

# 245
Какво значение има дали има ключ още.
Какво?
Ще дойде и ще те обере ли? Или докато те няма? Е и?
Айде, по-сериозно.
Гледай си живота и не го мисли.
Казваш - чао и да се оправя.

# 246
А бе признавам, че лекинко чувствам тази тема хлъзгава ... "апартамент била наела някъде" .ама уж при баба си беше, ама това, онова.. Wink Малко като история на недобър лъжец и фантазьор. Карай - да има какво да бистрим.

Ключалка сменям, нова слагам, врата подменям, но подобни смешни циркове не правя - да врънкам за подарени ключове. Излагация някаква! 
Както и като собственик на много специфична брава знам, че няма много специфична брава, с която ключар да не се справи ... пак малко фиууу ...  Като не можеш да намериш майстор ключар - потърси обирджия - за тях няма много специфични ключалки - всичко отварят!

# 247
Наетия апартамент се оказа лъжа, от зор звъннах на баба ѝ да я накара да донесе ключа, жената каза, че тя е при нея в другата стая - цирка пълен, в крайна сметка ще си получа поне ключа и няма да влиза без мен да взима нищо. Добре че се отървах, вече дори не ми е и кофти след тая сага...това показва много, дори и за по-слепите като мен....

# 248
Ей, то верно сняг вали навън, ама още не е толкова замръзнало...

# 249
  • София
Едва ли.
Аз също съм наблюдавала такова поведение и от мъже и от жени.
И подобна тактика е била насочвана и срещу мен.
С цел да се вържа, ама толкова глупава не съм.
То даже ми стана смешно, но и още по-противно.

На мен пък лошо впечатление ми прави как във всяка тема като е пусната от мъж му се скача и се обявява за лъжец.
Ако темата беше пусната от жена, нямаше да има такива коментари.

Имах предвид хронологията.

# 250
Какъв е проблема да се смени патрона, я го снимай тука да видя колко е особен.

Общи условия

Активация на акаунт