[помощ] Големи проблеми с жена

• 10 935
  • 432
  •   3
Отговори
# 420
Изразявай се като хората. Така написано звучи друго.
Логично че няма.
Може да опиташ, ама....

# 421
  • Някъде там
Ти нали не си очаквал, че ще ти даде и си ги прежалил вече ?

# 422
Пич, може ли и аз да взема един кредит на твое име? Може и кола на лизинг, ти я вземи, дай ми я, пък аз ще ти давам парите, а?
Хахахаха - ама как ги измисляте тия истории , но да ти кажа - има много такива хора, дават пари, раздават, а после плачат ...

# 423
Пич, може ли и аз да взема един кредит на твое име? Може и кола на лизинг, ти я вземи, дай ми я, пък аз ще ти давам парите, а?
Хахахаха - ама как ги измисляте тия истории , но да ти кажа - има много такива хора, дават пари, раздават, а после плачат ...

Ами кой да подозира че ще се стигне до тук, не съм имал намерения да се разделям като е купувано...

# 424
Ха ха, искам и аз кредит,стига сте се бутали.

Имам позната, която с огромен кредит завлече най-добрата си приятелка.
Уж много близки от деца. 40 години приятелство. Помолва я за кредит на нейно име, че на нея не и давали и нали най-близката се съгласява.
Само три вноски и дала и приключила комуникация, приятелство и всичко.
Сега години тя си го плаща.

# 425
В случая не е голям и не е нещо страшно, но като цяло не съм длъжен, не е било и подарък да речеш....просто помогнах, за да е щастлива

# 426
Айде опитай.
Пиши и че оставят еди колко си вноски и си искаш парите.
Да видим какво ще ти каже Grinning

# 427
  • Далечният изток
Може ли да стане по-тъпо или достигнахме върха на тъпотията?!

# 428
# 429
По колко са тия вноски
Хептен мишкарско стана

# 430
По темата за деца и бракове - подкрепям Хейзъл.
Това е извън темата и може дори да се гледа като отделна тема.
Много мъже могат и много години да си съжителстват с дадена жена без изобщо да им пука за нея - да не са сами, да има с-с , да сготви, да оправи жилището, че и деца и правят.
Отговорните мъже - това е мое съвсем сериозно мнение - не се кумят така. Ако наистина не си Жената , няма да се влачат с тебе нито две, нито десет години, а ще скъсате още на вторият месец.
Интелигентните хора, със стабилна психика, със стабилно самомнение и нормален живот достатъчно бързо могат да преценят дали човека до тях е Човекът и ако отговора е да, то нещата наистина се случват максимум до година - две.
Мъж, който от първата година счита, че това не е човека за него, не седи още година диван чапраз, да чака крушата до роди портокали.
Това е реалността, така че ако някой ви мотае с разни празни приказки за опознаваници и други небивалици , да знаете не сте човека за него.
Тва е една от най-често срещаните грешки и непрекъснато виждаме резултатите от нея. Характерна е за хора без опит и от двата пола, късно започнали с връзките и половия живот. В първоначалната еуфория да си направят набързо бебе и да турят подписа, след което само след година две да се окажат в абсолютно същото положение като настоящия автор и неговата вече бивша, но доста по-добре подредили се с бебе, с ипотека и цялата рода фокусирана в тях.
За тва е хубаво да се мисли с мозъка, а не с едни други органи, нито бебето ще избяга, нито подписа, но е хубаво да се изчака да мине първоначалния период на еуфория и бушуващи хормони, и да се види може ли да се мели брашно с тоя човек. Това няма как да се случи за няколко месеца и както виждаме постоянно в раздела, че и на живо в кви каши се забъркват хората нямали търпението и мозъка да действат разумно. От друга страна що пък същите да не тръгнат да дават акъл и на останалите, нали?

# 431
Авторе,
аз още като видях заглавието ГОЛЯМ проблем, си помислих, изгорЕ момчето с ГОЛЯМ кредит, измама с имот, източени сметки. Защото за мен това е голям проблем. Пък то - караме се. После мръсните чаршафи и тавата.
И чак на 30-та страница пишеш, че има лизинг на твое име, но поне е малък.

Щом е лизинг, може и да има начин да си вземеш парите от нея, но за това си трябва да отидеш с документите при специалист за консултация.

# 432
  • София
Не си длъжен, но нали казваш, че кредитът е малък и остават няколко вноски? Ако ти е толкова зор за дребна сума, пиши й. Аз на твое място бих ги прежалила, за да си спестя контакта. Иначе става малко като с чаршафите. Ако искаш да си дребнав обаче, си помисли - тя сигурно ще реши, че толкова не искаш да я виждаш, че си готов и кредита да й платиш, и сигурно ще се ядоса повече. За мен това са тъпотии, но вие както сте тръгнали, ще е баш в тон Joy

Общи условия

Активация на акаунт