Бодежи при притеснение - нормално ли е?

• 431
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. Според вас нормално ли е при много силно притеснение да имаш бодежи близо до пред мишницата. Не са постоянни като правя нещо или ме мисля за това спират, но помисля ли за това пак ме почва. Дали мента глог и валериан ще ми помогне? Отдавам го на стрес. Моля тези които имат същия проблем да споделят как са се справили.

# 1
Здравейте. Според вас нормално ли е при много силно притеснение да имаш бодежи близо до пред мишницата. Не са постоянни като правя нещо или ме мисля за това спират, но помисля ли за това пак ме почва. Дали мента глог и валериан ще ми помогне? Отдавам го на стрес. Моля тези които имат същия проблем да споделят как са се справили.
Това е разговор който трябва да проведете с личния си лекар, защото никакви бодежи не са нормални, още по малко в областа на лимфните възли.
Профилактичен преглед и изследвания!

Менбта, глог и валериан помагат при леко безпокойство, при силно притеснение - не. Аз пиех деаксит дори, и не ми помагаше при силен стрес. пробвала съм и Алора (изписана от лекар) и не помогна.

Отидете на лекар, ще се успокоите.

# 2
От силен стрес всичко е възможно, пуснете изледвания, ако са добри, тогава е от стреса, аз заради стрес реално съм ходещ инвалид, иначе съм зле от глава до пети от адски силен стрес

# 3
Имала съм много проблеми от стрес и продължавам да имам някои от тях. Мента, глог, и валериан, и тем подобни, никога не са ми помагали за каквото и да било. Има сума ти такива теми във форума.

# 4
От стрес получих паническо разстройство и  съм имала много по страшни симптоми от бодеж,които ме мъчеха по 24 часа и си бяха реални и страшни.
Първо изключете физически проблем(в рамките на нормалното,посете Личен лекар,пуснете профилактични изследвания,може и невролог),защото ,ако тръгнете по хиляда лекари,става яка хипохондрия,от която отърването е много трудно.
Ако се изключи физически проблем ,лекувйте психиката...
На мен лично мента,глог,валериана,алора,симпатил,неолексан,валидол,стрезам и тем подобни въобще не ми помагаха,но винаги се пробва първо с тях,на вас може да помогнат

# 5
  • София
Винаги съм си мислела, че тези бодежи са симптоми на кардио-невроза, при мен се появиха след смъртта на майка ми (бях на 15 тогава). Сърцето ми е съвсем здраво, и тогава, и сега. Усещам ги само когато съм много нещастна - слава богу, последните 20 г. съм имала само един-два епизода (аз съм много щастлив човек, в щастлив брак). На мен мента-глог-валериана и валидол ми помагат при бодежите.

П.С. Има си съвсем научно обяснение за тези усещания (разбито сърце: синдром на Такоцубо или стрес-кардиомиопатия)

# 6
Аз мисля , че се появи от притеснение . До сега някои неща не съм ги преживяла . Била съм доста далеч от тях , но ми се налага да преживея , което за мен е огромно притеснение .

Общи условия

Активация на акаунт