Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 4 873
  • 124
  •   15
Отговори
# 75
Някой попадал ли е на сполучлив уред за почистване на мъх по дрехи?
Аз имам този и съм много доволна.Първо взех с единична глава,но го върнах и взех този.Почистването става по-бързо.
 https://share.temu.com/fze2RCoDPaB

# 76
Абсолютно безумни коментари има за пълни боклуци. 5 звезди и коментар "точно като на снимката" "Бърза доставка, добре опаковано". Върши ли работа, става ли за нещо, отговаря ли на размер, за това никаква информация. И какво като е на снимката?
И благодарностите също много ме забавляват, а ме дразнят "получих го, супер е, но още не съм го пробвала"
Разбирам да даваха бонуси като в Iherb например.
Хубавото е, че връщането е супер лесно и възстановяването на парите е бързо.
Последните ми три пратки са с Еконт, не съм доволна. Нашия куриер вятър го вее на бял кон Grinning

Да похваля тази връзка за телефон. От красиви и тежки камъни е като тези, които използват за гривните. Оказа се и доста удобна, оригиналната обаче е със силиконова пластина, за това поръчах още връзки с метални пластини.
 https://share.temu.com/38elOpv6cSB

Някой може ли да препоръча нещо за съхранение на очила? Нося с диоптър и слънчеви имам много.

Два модела поръчах от Тему за без пари, за да допълня поръчки, мога да кажа, че съм впечатлена. едните дойдоха с бял калъф за съхранение и кърпичка за почистване.

Тези са ми супер удобни, стъклата са много приятен цвят, не видях, че рамките са целите с D, все едно са Диор LaughingLaughing За съжаление вече не са налични.

И тези са разпродадени. Странна работа. Но са хубави. Не очаквах.

Я кажете някой пробвал ли е подобно нещо? Жетон за колички. Оказа се, че съм поръчала три различни модела. Утре ще ги пробвам и ако стават, ще ме улеснят супер много, защото редовно в колата се оказа, че нямам подходяща монета, а пластмасовите жетони редовно ги губя.

# 77
"Точно като снимката" по принцип се пише, когато е за дребен и евтин продукт - примерно някое ръчно огледалце или чаша. В смисъл, че снимката не е ИИ, цветовете не са по-различни и продуктът няма някакви сложни качества, които да се споменат.
Ако е нещо евтино и незначително, като да речем щипка (напоследък купих много щипки - за тефтери, за храна и др) - пиша "отговаря на описанието". Какво повече да обяснявам - щипка е, работи, отговаря на посочения размер и изглежда като снимката им.

Между другото, понякога ревютата "точно като снимката" са подвеждащи и написани от хора със зрителни проблеми. Примерно - разглеждам медальон с такива ревюта и по-надолу виждам, че някой е качил снимка и е доволен, а медальонът е ужасно грозен и НЕ изглежда като снимката от обявата.

# 78
Колко време след като върнете продукт, /аз поисках да ми върнат парите директно в кредитния баланс/ ви се появяват в сметката /баланса?

# 79
Здравейте,
Някой от вас да може да препоръча подобен сешоар за обувки? От две теми ме препращат насам. Отзиви четох, но ми направи впечатление,  че температурата не била постоянна и доста горещ въздух пуска уреда, не може да се контролира температура.  Някой с опит?

# 80
"Точно като снимката" по принцип се пише, когато е за дребен и евтин продукт - примерно някое ръчно огледалце или чаша. В смисъл, че снимката не е ИИ, цветовете не са по-различни и продуктът няма някакви сложни качества, които да се споменат.
Ако е нещо евтино и незначително, като да речем щипка (напоследък купих много щипки - за тефтери, за храна и др) - пиша "отговаря на описанието". Какво повече да обяснявам - щипка е, работи, отговаря на посочения размер и изглежда като снимката им.

Между другото, понякога ревютата "точно като снимката" са подвеждащи и написани от хора със зрителни проблеми. Примерно - разглеждам медальон с такива ревюта и по-надолу виждам, че някой е качил снимка и е доволен, а медальонът е ужасно грозен и НЕ изглежда като снимката от обявата.

Да, това с вкуса е много субективно, но има и друго - може да са различни партиди. Това е в случай на добър отзив и няма оставена снимка, за да сравниш дали наистина продуктът отговаря. Но напълно възможно е някой да е доволен от нещо, а на теб да ти изпратят различна партида и да не останеш доволна.

# 81
Изобщо не говоря за дребни и евтини продукти, на които няма какво да обясниш. Става дума за разни уреди и дрехи.Масово има такива коментари. За мен е тъпо да оставиш такъв коментар. Поне го снимай, за да се види дали наистина е като на снимката. РРР, не говоря за теб.
Какво като е като на снимката. За дребните неща изобщо не чета ревюта честно казано. Или връщам директно или не се разправям.
Последно за един портфейл 10 такива коментара, после има реални снимки и обяснение, че като се сложат повече от 3 монети, не може да се закопчее, че отделенията за карти са малки и не влизат стандартни. Това е смислен и полезен коментар. И, да, точно като на снимката е, но работа не върши никаква.
Всеки е свободен да оставя разбира се каквито коментари иска. Аз винаги гледам да съм максимално полезна, както в темата, така и в сайта.

# 82
  • Асеновград
Днес има корекции, дребни суми, но събрах около 2 евро.

# 83
Да, на 3 продукта ми намали цената, но с центове. То и ми остана само една поръчка, от която да събирам корекция. Другото изтече 😀

Аз нямам навика да чета коментари. Връщането е лесно и с дълъг срок, изобщо не се затормозявам.

# 84
  • София-в сърцата на моите деца
От къде можете да махнете запаметена карта с която сте платили? Търсих да прочета и не намирам!

# 85
  • Асеновград
От къде можете да махнете запаметена карта с която сте платили? Търсих да прочета и не намирам!

Вашите начини на плащане

# 86
Здравейте,
Някой от вас да може да препоръча подобен сешоар за обувки? От две теми ме препращат насам. Отзиви четох, но ми направи впечатление,  че температурата не била постоянна и доста горещ въздух пуска уреда, не може да се контролира температура.  Някой с опит?
Аз си купих този, но не е наличен:

Този изглежда като него
 https://share.temu.com/bBqlAP6clLB

# 87
  • София-в сърцата на моите деца
Има ли все още кодове за подаръци и отстъпки?

# 88
  • Сред мелниците
Колко време след като върнете продукт, /аз поисках да ми върнат парите директно в кредитния баланс/ ви се появяват в сметката /баланса?
Два пъти ми върнаха парите веднага , щом ги взе куриера.
 В останалите случаи , чакаха да си получат  пратката и тогава нареждаха превода. Револют уведомява , че чака превод и до два дни влизат в сметката. Но за някои от поръчките отне по десет дни да пристигнат при тях.
Въпреки чакането , го предпочитам пред кредита, защото губя връзката с отделните поръчки. По едно време изобщо не знаех какво се случва. Не ме бива в тези неща. А в Револют си виждам всичко.

# 89
  • България, Русе
Скрит текст:
Здравейте,
Някой от вас да може да препоръча подобен сешоар за обувки? От две теми ме препращат насам. Отзиви четох, но ми направи впечатление,  че температурата не била постоянна и доста горещ въздух пуска уреда, не може да се контролира температура.  Някой с опит?
Аз си купих този, но не е наличен:

Този изглежда като него
 https://share.temu.com/bBqlAP6clLB
Поръчвала съм 3 такива сушилни и съм доволна. Две са като тази на Mama Ru с въртящо копче, и 1 с копче което се натиска. Това с температурата е стикер- лепенка, не мисля че е висока, но не можеш да регулираш. Сушила съм много мокри маратонки и апрески. За час, час и нещо са готови.
Ти си нагласяш само времето. Последно суших детски апарески след пералня на 180мин. Като мина час машинката спря , беше загряла и не искаше да работи копчето (въртящо). Апреските бяха сухи. След 10тина минути се оправи машинката.
И аз не мога да споделя линк и 3ти не са налични.

Момичета тази сутрин ми пусна някаква нова промоция с код star gift000.
Избираш 6 неща като подарък (моите са за 12,53 евро) оценяват ги с някакви звезди.
После иска да направя поръчка за 30Евро за да ми ги "подари".

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 08:21 от Стеленцето

Общи условия

Активация на акаунт