Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 11 536
  • 284
  •   6
Отговори
# 255
Козметика само турска,уникални прахове и препарати,нищо общо с боклуците в нашата магазинна мрежа.
За първи път не чакам пратка от две години откакто пазарувам от сайта 🤣.

# 256
  • Асеновград
Преди купоните не бяха ли със срок 3 месеца през които можеха да се възстановяват. Сега загледах,че всичките нови са с един месец срок. Напусках дреболии в няколко поръчки, все излиза нещо необходимо Simple Smile

Никога не са ми давали компенсация за забавена за изпращане пратка. Все се измъкват. Понякога даже не искат да дадат за забавена за доставка след краен срок.

# 257
Здравейте! Някой попадал ли е на цял бански без подплънки за бюста? При търсене ми излизат само с подплънки.

Аз имам този, много си го харесвам, подплънките могат да се извадят
 https://share.temu.com/xt1FojZIOoB

На много от тях се вадят, четете описанията. Аз съм поръчвала миналата зима три броя различни, ще поровя, но се съмнявам все още да са налични точно те.

Намерих ги:
https://share.temu.com/RA6D2WNkZHB
https://share.temu.com/HzjSMeUmUNB
https://share.temu.com/HDAR0SoJD8B

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 08:53 от happy cucumber

# 258
Да споделя какво стана с моето връщане на пратка. Със статус "върната" в Бокс Нау е от 02.02. В сайта на Тему пишеше, че куриерът им я е предал, но все още не е пристигнала при тях?! Писах на бота. Увери ме, че ще разгледат връщането с приоритет и да съм търпелива. След по-малко от минута ми върнаха парите в кредитното салдо като "авансово възстановени". Добре, че си ги поисках.
И още нещо, от миналата седмица. Бях поръчала едни кожени мокасини. Доста се забави пратката. Междувременно, имаше доста корекции и съм пропуснала някакви 5 евро, които са ми дали като компенсация за анулиране на артикула. Днес виждам, че уж са ми наредили пари за обувките по карта, но не са още при мен. Работата е там, че този артикул продължава да е наличен и в момента за продажба...

# 259
При мен,за забавяне на изпращане винаги ми дават купон за 20%.Никога не са ми давали пари.
Относно прахове и козметика,пазарувам от немския Амазон.Над 49 евро е безплатна доставката.Научих и колегите и пускам редовно поръчки.

# 260
Преди купоните не бяха ли със срок 3 месеца през които можеха да се възстановяват. Сега загледах,че всичките нови са с един месец срок. Напусках дреболии в няколко поръчки, все излиза нещо необходимо Simple Smile

Никога не са ми давали компенсация за забавена за изпращане пратка. Все се измъкват. Понякога даже не искат да дадат за забавена за доставка след краен срок.

# 261
  • Асеновград
Аз гледах, че на самите купони пише 30 дни срок примерно от 02,01 до 02,02.2026 не ми се рови, да снимам, но беше нещо такова. А по спомен преди бяха с по дълъг срок. Възстанови ми но само част. Или бота се направи на ударен. Не са ми спешни имам възстановени, но се зачудих има ли промяна на условията.

# 262
Panayotu, в края на миналата година, когато ме светнахте за кодовете за купони тук, в темата, съм сигурна, че пишеше, че са 3-месечен срок за възстановяване. После започна да изписва 60 дни, а в последните два-три месеца на два пъти ми отказва да възстанояи купон, който е на по-малко от месец. Няма гаранция. Аз затова побързахг да си изхарча купоните. Днес ми изтича последният и се чудя какво да поръчам, за да не се налага пак да връщам, защото след връщане на част от поръчка с купон, вече не ми възстановява и част от купона за върнатата стока.

# 263
Получих три обединени пратки пренасочени с expess one. Всяка имаше тракинг до последно с бокса и след митница - друго.
Имам и персонален надпис за РД, изчаквах изработка, явно от тему са преценили, че ще успеят да доставят навреме или е късмет, щом всичко беше в един чувал.
 Малки симпатични опаковки - кутии, тепърва ще сглобявам и тогава отзиви

Отворих набързо една магнитна игра пъзел, повече представа ще  мога да имам като пристигне и другата по суша. Първо поръчах с изгоден купон от продавача и ваучер, после реших, че с един комплект у дома нЕма да стане - всеки си търси собственост.

Та, на първо отваряне изглежда много добре, беше пъхната с картона на продукта - сравнително запазена, вътре кутията в стреч, външно без забележки, вътре магнитната дъска изглежда надраскана и се стреснах, но видях, че е от джуркането на частите и има тънко защитно фолио върху дъската.
Много богат набор от шаблони за комбинация на форми, фигури и цветове. Магнитните парчета изглеждат добре на първо разглеждане и залепват.
Мисля, че е подходящо за дете поне на 3,5г нагоре, даже 4 г- заради малките части, да познава свободно цветовете, да е запознато с комбиниране при редене на фигури.
Как ще се приеме от моите деца, другата седмица като взема от пощата и пакета по земя.
За сега се радвам на продукта аз, цената сравнено за такъв тип занимавка излиза доста изгодно, 24 евро се предлагаше  с купон от продавач, плюс ваучер към поръчката, взех големия комплект от 288 части

https://share.temu.com/FqYzzMCsOPB

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 11:01 от Щефи

# 264
  • София
Момичета , как си искате 5 евро компенсация за забавяне ? (сигурно сте го коментирали , но не успях да изчета всички теми)

# 265
То ги дава автоматично след 48 часа от забавянето, но можеше да пишете предварително на бота, че има забавяне и той ще ги даде (понякога може и да не ги даде). Може да му се пише направо на български.

# 266
  • София
Благодаря!
Ще му пиша.Пратката трябваше да пристигне до 28.01.26г.

# 267
Това е много време, тя направо е изчезнала...

# 268
  • София
Докладвам.Писах на бота , веднага ми върна 5 евро кредит за забавянето и след буквално 3 минути ми възстанови и сумата от поръчката.

# 269
Аз съм малко озадачена. Преди месец си поръчах слънчеви очила, много ми харесаха, имаше голям избор и си купих още, мъжът ми също си избра. Имаше доста видове и марки, цени в диапазон 10-15 евро и всички дойдоха в луксозни кутийки, с калъфи, кърпички и талонче за проверка на поляризацията. Днес реших да огледам пак и да си взема други видове. Търся, както си търсих и преди 2 седмици - дамски слънчеви очила. Хора, няма и следа от многообразието, въобще няма от този вид, само някакви бутафорни. Проверих си в поръчките - нито тези, които взех за мен, нито тези на мъжа ми са налични, на всички пише, че продуктът не се предлага. Какво се случи?

Общи условия

Активация на акаунт