Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 12 137
  • 295
  •   2
Отговори
# 285
Ако една поръчка е разделена на две-с boxnow и по пощата. Имам продукт, който не ми харесва от полученото с бокса и искам да го върна сега. Като пристигне другата част от поръчката по пощата - по суша е - имам ли право на безплатно връщане на нещо от нея или се смята за използвано? Благодаря!

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 17:14 от mixsiss

# 286
Добър въпрос. Сега осъзнавам, че и аз съм в подобна ситуация. Чакам три неща по суша и всяко е отделено от друга част на поръчката, която е по въздух.

Давам отзив за бельо.
Скрит текст:
Меки безшевни сутиени. Всичките са много хубави. Размерът е точен.

https://share.temu.com/FOogWHUcwqB

https://share.temu.com/AlxdhcLkEzB

https://share.temu.com/tOFpFxp8EqB

Безшевни бикини. И те са супер, само дето съм поръчала 2 пъти по 2 чифта без да се усетя. Е, ще си ги нося.

https://share.temu.com/Mlqbw3TAQOB

Давам и ъпдейт на дънковата рокля, за която ви писах по-назад.
Днес с мама я стеснихме и скъсихме и вече стои и изглежда супер. Стеснихме размер S с около 4 см. (общо от двете страни), за да стане реален размер S...
Преди:

Сега:

# 287
Обединили са ми 4 поръчки в една, но всяка е с различна дата за доставка. 🤣 Едната беше до 07.02, та успях да си взема 5 евро компенсация, другата е със срок до 09.02 и очевидно няма да дойде преди това, тъй като от 2 дни пише "предава се на куриера", а Експрес Уан не работят уикенда, но категорично отказват да ми дадат купон. Така че утре вечер пак трябва да се разправям за същото. 🤣
Горе-долу добра сума направих от корекция на цените, ако вземат, че всичките изтърват и срока за доставка, съвсем на оферта ще ми излезе всичко. Забелязвам, че корекция на цените дава предимно късно вечер, не знам дали сте го обсъждали.

# 288
FreakOnALeash, сега роклята ти стои много добре, със здраве да я носиш!

# 289
Много благодаря! Беше се запътила към родното си място, но я побългарихме. Joy Отдавна не бях си купувала от Тему нещо, което не съответства толкова на описание и снимки, но така е като бързах да не изтърва купоните. Слава Богу сравнително малко неща върнах, купени с тях!

# 290
Ако една поръчка е разделена на две-с boxnow и по пощата. Имам продукт, който не ми харесва от полученото с бокса и искам да го върна сега. Като пристигне другата част от поръчката по пощата - по суша е - имам ли право на безплатно връщане на нещо от нея или се смята за използвано? Благодаря!

Май може, но аз изчаквам да пристигне всичко. Имате 90 дни. Достатъчно да обедините връщане от няколко поръчки. Няма смисъл да пътува само по едно нещо. По-добре да са повече. Някаква икономия от куриерски разходи. За нас е безплатно, но всъщност някой плаща този разход.

# 291
Ама, докато дойде частта, пътуваща по суша, вече си забравил с какво точно, дошло за една седмица, си го поръчал. Joy Аз май връщах "въздушни" неща от една такава комбинирана поръчка.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 20:38 от FreakOnALeash

# 292
  • Пловдив
Ама, докато дойде частта, пътуваща по суша, вече си забравил с какво точно, дошло за една седмица си го поръчал. Joy Аз май връщах "въздушни" неща от една такава комбинирана поръчка.
Роклята ти стои много добре с здраве да си я носиш.
Аз сложих бикините в количката .Много ме впечатли ха, дано и номера да улучва. Един път и аз без да искам поръчах х  5 ,та се чудих на кой да подарявам.😀

# 293
  • София

Преди беше безплатно връщането на всяка доставка, отскоро го промениха и е на поръчка, ще трябва да изчакате или да си връщате недоставените неща със следващо връщане на друга поръчка.

# 294
От безшевните бикини получих лятото,от друг търговец.Дано нв са същите.След първото пране предпазващото парче памук се отлепи.Върнаха ми парите и веднага ги изхвърлих.Няма как да търпя нещо да ми се мята между краката.

# 295
Бикините ги поръчах по препоръка на приятелка. Размер М са. Аз съм между S и М, мисля че ще са ок. Не са стягащи или нещо такова. Аз се надявам да не се отпуснат много и да се свличат. Талията е средна, като цяло се надявах да е по-висока. Но като цяло нямам оплаквания от бельото не Тему, доста неща имам, бански също. Разбираме се.Blush
Сега видях, че вече съм връщала от една комбинирана поръчка въздух-суша. Все ще се намери с какво да върна и все още пътуващото с влак. Само дето, в Тему пише, че идват по море. Joy

Общи условия

Активация на акаунт