Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 14 395
  • 338
  •   12
Отговори
# 315
  • София
Направих нов профил, но и там нямам връщане на кредит след две поръчки за около 200еур.

# 316
То и цаката е да ти дава връщане на кредит на един профил и после с кредита да взимаш ново връщане и така завърташ яко колелото. Правих така около 6 месеца. Нон стоп поръчки. Ама спря кранчето 😂

# 317
Последната оферта с връщане на кредит ми е от 29-ти декември - при похарчени повече от 55,40€, предлагаха да върнат 17€.
Скрит текст:

# 318
Отдавна минаха хубавите дни в Тему ,който намазал,намазал 😀😀😀

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 09:40 от Еличка 123

# 319
  • София
Отдавна минаха хубавите дни на Тему ,който намазал,намазал 😀😀😀

Така е, но и сега има от време на време неустоими предложения Simple Smile

От 200еур изхарчени, ще ми върнат 150еур кеш бек, та не се оплаквам. Но е факт, че от НГ имам две поръчки, не броя двете за по едно  и три евро за пакет купони Simple Smile

Аз получих поредните слушалки, страхотни според мен, заспивам като цар на някоя книжка, като ме засекат, че съм заспала, спират книжката :mrgeen:
https://share.temu.com/mkWi9Wb6CIB

# 320
  • София
Добър въпрос. Сега осъзнавам, че и аз съм в подобна ситуация. Чакам три неща по суша и всяко е отделено от друга част на поръчката, която е по въздух.

Давам отзив за бельо.
Скрит текст:
Меки безшевни сутиени. Всичките са много хубави. Размерът е точен.

https://share.temu.com/FOogWHUcwqB

https://share.temu.com/AlxdhcLkEzB

https://share.temu.com/tOFpFxp8EqB

Безшевни бикини. И те са супер, само дето съм поръчала 2 пъти по 2 чифта без да се усетя. Е, ще си ги нося.

https://share.temu.com/Mlqbw3TAQOB

Давам и ъпдейт на дънковата рокля, за която ви писах по-назад.
Днес с мама я стеснихме и скъсихме и вече стои и изглежда супер. Стеснихме размер S с около 4 см. (общо от двете страни), за да стане реален размер S...
Преди:

Сега:

Ако някой е ползвал по-дълго, нека сподели. Моите след третото пране се обезформиха и ги изхвърлих. А бяха в мрежичка за пране.

# 321
Аз си накупих много сутиени, не са мръднали. Но аз винаги пера сутиени на ръка, никакви мрежички не помагат, всички се деформират в пералнята. То не трябва да е мрежичка, а клетчица.

# 322
Някой поръчвал ли е очила с диоптър-прогресивни или за късогледство-миопия?
Най-добре е е ако има възможност за въвеждане на данни от рецепта,понеже почти винаги стойностите на двете очи са различни!

# 323
  • На изток от Ада
Аз щях да поръчам от eyerim.
Чак от тему няма да рискувам.

Днес ползвах птзи купон 17.98 за над 46евро.. Ползвах и две карти за отстъпка и дадох 28 и малко евро

# 324
На мен окончателно ми спряха картите за отстъпка, кой знае дали ще се върнат :/ Предлагат ми онази оферта с 6-те подаръка, но не я искам.

Имам две пратки, но получих съобщението вечерта и не ми се излизаше пак... Аз също си поръчвам бельо от Тему - обикновено памучно, но предпочитам да е удобно - няма дантелки и такива неща. И сега в едната пратка има такива артикули.
Скрит текст:
И аз не нося бикини, които ми влизат в д-то - не знам защо по нашите магазини продават предимно такива модели, дори да не са прашки... Все едно е някаква екстра Joy

# 325
А на мен ми спряха офертите и на двата профила, ако не броим "Всичко под 19,90€". То на втория и трудно започна да ми ги дава. Пробвах с кодовете от първа страница, но само на единия ми даде оферта "Купи 15 продукта и вземи купони за 100€, които обаче са 10€ /120€+. Искам си пак офертата с яйцата или поне онази с двата подаръка, карта за отстъпка или връщане на кредит не съм виждала много отдавна. За сега използвам от наличните купони, но ще имам до към края на месеца и край. Явно после ще направя пауза да видим ще даде ли нещо след нея, за да ме върне в играта.
Идвам с въпрос към тези, което купуват козметика и хигиенни материали. Излезе ми реклама за този сапун за мазна коса. Детето е ужас, тийнейджърка в девети клас, косата й е много мазна, не можем да намерим шампоан, ще започне и пърхут, да не говорим как мирише на втори ден. Шампоаните в нашата магазинна мрежа не се справят с проблема. То и аз бях така, много е неприятно. При мен проблемът се оправи чак след като започнах да се боядисвам на 28-29 години.

Ето и линк
 https://share.temu.com/8A5vXnIECSB

# 326
Жълтият Низорал помага за пърхот (поне докато го ползва човек).

# 327
Ако не се справим с хипер омазняването на косата няма да има решение. То още пърхот няма, но е на път да тръгне.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:21 от Mama Ru

# 328
Идете на дерматолог, ние така ходихме с моята пре-тийнейджърка, и крусти имаше чак. Изписа едно кортикостериодно мазило и се махнаха. Сега се къпе с Vichy Dercos Anti-dandruff, като казаха и обикновен шампоан с неутрално ph.
Аз днес получих една пратка, нищо интересно, шапка и ръкавици за голямата и книжка kpop за малката.

# 329
Пада ми се само офертата с яйцата, ама тя една оферта... Имам някакви смешни 20-30%, зависи колко евро е поръчката, но не е като преди с връщането на кредит. Преди почти без пари ми излизаше всичко, но вече не ми излиза и на мен тази оферта.

Бельо редовно си поръчвам, даже повторих и потретих едни черни памучни бикини, разкошни са. Поръчвала съм и сутиени без банели, сутиени за кърмене, дантелени бикини, дантелени бюстиета тип бралети. Последните обаче се поразнищиха, но то аз съм си виновна, не ги жаля, всичко отива в пералнята. Не всичко дантелено обаче ми е съсипано, така че може би зависи от продавача.
Пижамите им също са разкошни и на тройно по-ниска цена от тук, особено тези, които са комплект нощница, халат, къси гащи и потник. Абсолютно същите ги пробутват по 80-100лв. комплекта уж, че е сатен, а то си е китайски полиестер. 🤣

Моята сага с тему и експрес уан продължава. Поръчките, макар и обединени в общ пакет, са си с различен срок на доставка, следователно по моята логика и общите им правила следва да пускат кредит за забавяне 5 евро всеки път, когато се просрочи датата на някоя от заявките. Обаче  бота ми пише едни и същи глупости, докарва ме до лудост, с дни се разправям, докато ми пуснат кредитите... един ... по един... Не помня друг път такова циганене да е имало.
Същевременно пратката ми 4 дни беше в страната, седеейки, от вчера е уж в София. Да видим колко време ще им трябва на Експрес Уан да я доставят и по-интересното -  в кой измислен обект ще я оставят, ако я доставят въобще.
И с пощите са ми доставяли, не помня толкова бавно, тромаво и крайно непроследимо да е било всичко.

Общи условия

Активация на акаунт