Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 16 099
  • 369
  •   20
Отговори
# 360
  • Карлово
Аз си поръчах този зъбен душ и го чакам по суша.
https://share.temu.com/aQM7uPgGi7B
Надявам се, да е добър и да върши работа. Нищо, че няма да е шаоми.
Точно този показах и аз. Добър е. Пак ще поръчам.

# 361
Днес при мен даде втора карта за отстъпка.Сигурно 6 месеца нямаше.Януари ми пусна кредит 17/55 и 26/85.Пуснах 2 поръчки и го спря.Общо взето си е зле откъм промоции.

# 362
Чакам един шкаф от локален търговец, от Германия. Замина на същия ден с DHL и вече седмица няма ъпдейт, стои си там и това е. Мислех, че ще дойде по-бързо.

# 363
Днес ми даде две карти за отстъпка наведнъж. Не мога да повярвам. Това не се е случвало от месеци, дори и по една нямах, както ви бях споделила по-рано днес. Едва ли има общо с оплакването ми от тази сутрин. Дано не е само този път.

# 364
Не ще да ми даде - опитах да извикам и на двата профила, освен това имам неща в количката, в случай, че реши ексклузивно да намали нещо... Иначе ми предлага - 3 подаръка, 6 подаръка, но аз не искам тези оферти. 😑
Получих този тефтер - едно от последните неща, което взех с карта. Редовната му цена е 7 е (от друг продавач същите са по 9 е), но мисля, че съм го взела с 50% отстъпка. Хубав е, не мисля да се оплаквам, но някак очаквах да е по-хубав. С празни жълтеникави станици (знаех, че са празни, но не знам защо, мислех че са бели)

Сега чакам един, който взех с друга отстъпка (върнаха ми пари, заради нещо повредено), той е копие на PaperBlanks (имам предвид копие на конкретен техен модел) и редовната му цена е много подобна на тази на оригинала, така че се надявам да няма никакви дефекти и да са го опаковали добре.
(поправих името на марката)

Нещо, което ме подразни - дойде от разделена поръчка, самостоятелно опаковано, на отделен адрес бокс - комплект мини острилки:

Изкуших се да не ги взема, за да си заминават обратно за Китай.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 16:54 от pppqqq

# 365
https://share.temu.com/HqoZxqIJ8AB
Това е моят зъбен душ. Ползвам го вече 6 месеца и съм много доволна. Струята е добра но най-малката степен, другите са малко груби. Преставя се добре, преди това пробвах с по бюджетните, най-обикновинните при тях успех имах около месец.
Приоритет тук е по-големият контейнер за вода. Минус- почиства се малко по трудно от другите, но с четка става добре. Има разни приставки, но не съм ги ползвала, защото стандартнота е достатъчна. Има и калъф за съхранение. Батерията издържа между 2 и 3 седмици при ежедневна употреба. Не съм ползвала марковите, които се предлагат тук, но съм доволна от този артикул.

# 366
Здравейте!
Поръчвали ли сте гофретник? Става ли за нашата Ел. мрежа? Заслужава ли си риска с покупката на такъв от Тему?

# 367
  • На изток от Ада
Някой каза че има и е доволен от гофретника

# 368
  • Пловдив
Аз си поръчах този зъбен душ и го чакам по суша.
https://share.temu.com/aQM7uPgGi7B
Надявам се, да е добър и да върши работа. Нищо, че няма да е шаоми.
Точно този показах и аз. Добър е. Пак ще поръчам.
Благодаря! Някой го беше препоръчал може и вие да сте 😀

# 369
Пиши на бота. При мен беше така и ми върнаха част от сумата. Шкафът пристигна малко след това. Имам поръчан и друг, трябваше да дойде до 28 януари, твърдят, че щели да го пратят. Върнаха ми парите, а шкафът "изчезна".
Чакам един шкаф от локален търговец, от Германия. Замина на същия ден с DHL и вече седмица няма ъпдейт, стои си там и това е. Мислех, че ще дойде по-бързо.
.

Общи условия

Активация на акаунт