Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 17 043
  • 379
  •   9
Отговори
# 360
  • Карлово
Аз си поръчах този зъбен душ и го чакам по суша.
https://share.temu.com/aQM7uPgGi7B
Надявам се, да е добър и да върши работа. Нищо, че няма да е шаоми.
Точно този показах и аз. Добър е. Пак ще поръчам.

# 361
Днес при мен даде втора карта за отстъпка.Сигурно 6 месеца нямаше.Януари ми пусна кредит 17/55 и 26/85.Пуснах 2 поръчки и го спря.Общо взето си е зле откъм промоции.

# 362
Чакам един шкаф от локален търговец, от Германия. Замина на същия ден с DHL и вече седмица няма ъпдейт, стои си там и това е. Мислех, че ще дойде по-бързо.

# 363
Днес ми даде две карти за отстъпка наведнъж. Не мога да повярвам. Това не се е случвало от месеци, дори и по една нямах, както ви бях споделила по-рано днес. Едва ли има общо с оплакването ми от тази сутрин. Дано не е само този път.

# 364
Не ще да ми даде - опитах да извикам и на двата профила, освен това имам неща в количката, в случай, че реши ексклузивно да намали нещо... Иначе ми предлага - 3 подаръка, 6 подаръка, но аз не искам тези оферти. 😑
Получих този тефтер - едно от последните неща, което взех с карта. Редовната му цена е 7 е (от друг продавач същите са по 9 е), но мисля, че съм го взела с 50% отстъпка. Хубав е, не мисля да се оплаквам, но някак очаквах да е по-хубав. С празни жълтеникави станици (знаех, че са празни, но не знам защо, мислех че са бели)

Сега чакам един, който взех с друга отстъпка (върнаха ми пари, заради нещо повредено), той е копие на PaperBlanks (имам предвид копие на конкретен техен модел) и редовната му цена е много подобна на тази на оригинала, така че се надявам да няма никакви дефекти и да са го опаковали добре.
(поправих името на марката)

Нещо, което ме подразни - дойде от разделена поръчка, самостоятелно опаковано, на отделен адрес бокс - комплект мини острилки:

Изкуших се да не ги взема, за да си заминават обратно за Китай.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 16:54 от pppqqq

# 365
https://share.temu.com/HqoZxqIJ8AB
Това е моят зъбен душ. Ползвам го вече 6 месеца и съм много доволна. Струята е добра но най-малката степен, другите са малко груби. Преставя се добре, преди това пробвах с по бюджетните, най-обикновинните при тях успех имах около месец.
Приоритет тук е по-големият контейнер за вода. Минус- почиства се малко по трудно от другите, но с четка става добре. Има разни приставки, но не съм ги ползвала, защото стандартнота е достатъчна. Има и калъф за съхранение. Батерията издържа между 2 и 3 седмици при ежедневна употреба. Не съм ползвала марковите, които се предлагат тук, но съм доволна от този артикул.

# 366
Здравейте!
Поръчвали ли сте гофретник? Става ли за нашата Ел. мрежа? Заслужава ли си риска с покупката на такъв от Тему?

# 367
  • На изток от Ада
Някой каза че има и е доволен от гофретника

# 368
  • Пловдив
Аз си поръчах този зъбен душ и го чакам по суша.
https://share.temu.com/aQM7uPgGi7B
Надявам се, да е добър и да върши работа. Нищо, че няма да е шаоми.
Точно този показах и аз. Добър е. Пак ще поръчам.
Благодаря! Някой го беше препоръчал може и вие да сте 😀

# 369
Пиши на бота. При мен беше така и ми върнаха част от сумата. Шкафът пристигна малко след това. Имам поръчан и друг, трябваше да дойде до 28 януари, твърдят, че щели да го пратят. Върнаха ми парите, а шкафът "изчезна".
Чакам един шкаф от локален търговец, от Германия. Замина на същия ден с DHL и вече седмица няма ъпдейт, стои си там и това е. Мислех, че ще дойде по-бързо.
.

# 370
Получих  пратка, която е с изцяло чужди неща и нито едно от моите. За първи път ми се случва такова нещо. Номерът е този, които са ми дали и името е вярно. Ядоса се, защото част от нещата ми трябваха за определена дата.
Някой, ако чака кучешки аксесоари и резервни части за робот, да знае, че са при мен.

# 371
iren11, с кой куриер е доставена пратката?

# 372
  • Пловдив
Получих  пратка, която е с изцяло чужди неща и нито едно от моите. За първи път ми се случва такова нещо. Номерът е този, които са ми дали и името е вярно. Ядоса се, защото част от нещата ми трябваха за определена дата.
Някой, ако чака кучешки аксесоари и резервни части за робот, да знае, че са при мен.
Малеее, ужас!
Ами твоята пратка , как ще е откриеш?
Дано да е намериш🤞

# 373
С БоксНау е.
Ще си поръчам отново част от нещата. Възстановиха ми парите като кредит. Едното от нещата, които получих, даже не знам какво е. Другите са хавлия за куче, повод за куче и аксесоари за прахосмукачка робот. Снимах опаковките и се надявах, че по номерата ще могат да разберат за кого е тази пратка, ама явно не им се занимава.

# 374
Еее ако бяха за котка Joy
Значи от Китай така са тръгнали? Не е грешка на бокса. А дали може в митницата да са ги объркали?

Общи условия

Активация на акаунт