Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 19 132
  • 446
  •   16
Отговори
# 405
  • Асеновград
Карта намаление нямам от месеци, но купони съм ползвала за поръчка от местен склад и няма проблем. SUF борда беше от местен и си ползвах купон 90лв. намаление. Робота ми за прозорци пристигна от Китай. И да няма как да комбинирате от местен склад и от Китай и да се ползва купон, разделя ги. Но ще свикнем и на тези комбинации, както се научихме и на предишните оферти.

Днес дойдоха слушалки https://share.temu.com/3Q32MxO95MB това са вече третите, от тях. Аз ползвам и младежа. 
https://share.temu.com/g1uhsIdqU4B Дамски ретро портфейл от рогозено кожа - не съм впечатлена , кожата ми е малко странна, а и дойде изкривен, явно натиснат при пътуване.
Преди няколко дни получих друг, който е по хубав като качество https://share.temu.com/OPHH1GYSG7B и на доста по ниска цена.
https://share.temu.com/SP5P8gYcr6B от тези термочаши едната тече, капачката е спукана вътре пластмасата, върнаха ми парите. Жалко неизползваема е.
Аз скъпия го поръчах, понеже пише естествена кожа. Евтиния си пише изкуствена, а той е по хубав.

# 406
0,59€ от десетина поръчки.
Тему започна да пуска големи купони. Колежка е получила купони 60/200€ например, заедно с малки от типа 12/40€
Ако пусна в един ден(една след друга) няколко поръчки обикновено ми ги обединяват в един пакет. В този случай на митницата дали ще ги приемат за една пратка или за отделни?
Иначе би следвало ако съм закупила различни моливи за 12€ да платя 3€ мито, така ли?
Както и да е, да доживеем да мине 1.07 и ще разберем.
Моите пратки (7), за които получих компенсация за забавено изпращане ще дойдат с БГ пощи. Днес по обед са "взети от куриера за последната миля). Това означава, че утре трябва да са в Русе, вероятна още утре ще ги разпределят в нашия клон. И колко дена имам да ги взема, ако клонът е с работно време 8-16:30 и не работи в събота, а аз няма да успея нито утре, нито в понеделник. Най-рано във вторник в последния момент. Единствено в ден четвъртък свършвам по-рано. Ето защо хич не ги обичам, куриерът с най-кофти работното време.
На пощите силата им е дългото време за съхранение, а слабоста кофти работното време.

# 407
Дълго, дълго, колко дълго?

# 408
  • На изток от Ада
Те се обаждат от пощите.
Иначе 1 седмица е срока поне тук

# 409
Дълго, дълго, колко дълго?
7 календарни дни според мен.

# 410
Аз не мога да се оправя с тему. Отварям заявка за връщане. Вдясно на артикула пише причина за връщане. Но там не ми дава възможност да пиша. В следваща стъпка пише, че ако искам връщане на пари е добре да пиша причина. Е как става?

# 411
Не излиза ли меню с причини - дефект, сгрешен размер и т.н. ?

# 412
Излиза меню с причина за връщане и нищо повече. Няма падащо меню, върху полето с причина не позволява писане.
Скрит текст:

# 413
Излиза меню с причина за връщане и нищо повече. Няма падащо меню, върху полето с причина не позволява писане.
Скрит текст:
Виж как е в приложението. Смело натискай бутоните, които те водят. Дори да сгрешиш нещо, винаги можеш да започнеш отначало.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 21:57 от alys

# 414
  • София
Идвам с въпрос към тези, което купуват козметика и хигиенни материали. Излезе ми реклама за този сапун за мазна коса. Детето е ужас, тийнейджърка в девети клас, косата й е много мазна, не можем да намерим шампоан, ще започне и пърхут, да не говорим как мирише на втори ден. Шампоаните в нашата магазинна мрежа не се справят с проблема. То и аз бях така, много е неприятно. При мен проблемът се оправи чак след като започнах да се боядисвам на 28-29 години.

Ето и линк
 https://share.temu.com/8A5vXnIECSB
Здравейте, поръчах си подобен сапун. Не съм очарована - добре се разпенва, но не намалява омазняването. На следващия ден отново трябва да си мия косата. Може би е добре да вземете специализиран шампоан, щом състоянието е толкова тежко.

# 415
Скрит текст:
рестартирай, трябва да ти излезе това:

# 416
Ох, явно съм тъпа. Пробвах и през лаптоп и през телефона, не става. Когато отворя поръчката си, има секция Безплатно връщане. Цъкам върху икононата, появява се Тему/ Политика за връщане. т.1 законово право на отказ, т.2 политика на връщане. Само в т.1 имам връзка с "онлайн страница за връщане" . И тя ме вкарва в заявка за връщане. В която не дава избор на причина
Ще пратя заявката без причина, пък ако получа пари, получа, ако ли не, изгубила съм ги на улицата.
Връщала съм веднъж маратонки, от друг ел магазин, беше бързо и лесно. Сега за 7 евро съм тъпа.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 23:15 от laurentin

# 417
Ох, явно съм тъпа. Пробвах и през лаптоп и през телефона, не става. Когато отворя поръчката си, има секция Безплатно връщане. Цъкам върху икономиката и ве се появява Теву/ Политика за връщане. т.1 законодателство право на отказ, т.2 политика на връщане. Само в тази.1 имам хипервръзка с "онлайн страница за връщане" . И тя ме вкарва в заявка за връщане. В която не дава избор на причина
Ще пратя заявката без причина, пък ако получа пари, получа, ако ли не, изгубила съм ги на улицата.
Връщала съм веднъж маратонки, беше бързо и лесно. Сега за 7 евро съм тъпа.
Аз причини не пиша и винаги са ми връщали парите.

# 418
laurentin, влиза се оттук.
Скрит текст:

Ако ти е трудно да го намериш, влез от иконата със слушалките и пиши на чат бота, че искаш да върнеш артикул.
Трети вариант - при даване на отзиви избери една звездичка и веднага ще те попитат от какво си недоволна и дали искаш да върнеш и ще следваш стъпките.

# 419
Когато получиш оферта да направиш поръчка на 2 артикула от селекция, за да получиш купони, трябва ли пак да е за над 12 евро?

Общи условия

Активация на акаунт