Сто и седма плетаческа тема

• 1 404
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми изглежда леко недомислено / недовършено, все едно свободният край е набутан под началото. На живо ще е твърдо като картонена яка и не вярвам облечено да стои добре.

# 46
  • в сърцето на един мъж...
И аз имах подобни мисли, обаче тя е направила остро деколте и иска нещо подобно на яката, а аз не мога да измисля нещо, което да изглежда по подобен начин, без да е грубо. А понеже преждата е по-плътна, мъхеста, мисля, че няма да стане добре и се чудя какъв модел да потърся, за да е подобно на шал яка, но да не стои зле, че това няма как да се експериментира, трудно се разплита Sad

# 47
Т.е. майка ти е изплела вече пуловер с остро деколте, така ли? на 2 игли, или на 1 кука го е изплела? На 2 игли деколтето може да се наплете с най-обикновен ластик и става много добре. Може да е малко по-голям, за да се получи  по-добро затваряне.
https://www.youtube.com/watch?v=GwIKOTvS5q0

И аз мисля, че с тази шал-яка, която сте харесали, ще стане грубо.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 01:16 от Diorela

# 48
Още един шал.
Бях го започнала миналата година, но след празниците хич не ми се занимаваше.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 49
Ето две идеи за Geia. Ако преждата не е много дебела, нека да пробва и с прехлупване
Скрит текст:

# 50

Вече няма да се притеснявам , че книгата ми ще се изцапа или намачка . Имам още няколко довършителни неща .
Зелен бордюр ще има и долу . Има синджир за разделител , а отдолу , че има цветенце (зелено ) или ще направя цвете от мъниста . По нататък ще си изплета 2 3 тип несесер с копче . Имам няколко идеи . Даже с него е по вероятно да не се изцапа . Ще има едно за по тънки книги и 1 за по - дебели .

Много съм доволна . Прекрасен ден момичета . Heart

# 51
  • в сърцето на един мъж...
Диорела, да, изплетен е с остро деколте. На две куки, тя не може на една. Мерси за идеята, вероятно така ще е по-добре!
Мимоза, мерси много! Така като гледам преждата е по-скоро като на втората снимка, т.е. по-дебела е. Но и според мен ще е по-добре с нещо подобно. Чакам я да завърши ракавите, за да го зашия и да решим как ще е яката.
Алиса, много е хубава дрешката за книга!

# 52
И двата варианта ще стоят добре на по- дебела прежда,  снимките са за илюстрация.

# 53
Добро утро! Търся клипче за еластично завършване на ластична плетка, където лицевите и опаковите се изплитат различно. Така ръбчето също е като ластично. Не знам дали ми се разбира какво искам, слагам снимка Confounded
Изрових ютуб, намирам подобно завършване, но се шие с игла. А съм сигурна, че съм правила такова без да шия, но не помня как.
Ей така изглежда, без "синджирче" по ръба

# 54
# 55
Намерих го! Ето, ако и някой друг не обича да шие Grinning Много хубаво ръбче се получава.
https://www.youtube.com/watch?v=TaBwcX8estY

# 56
  • Казанлък
Здравейте момичета. Бях за дълго при гоблените,  завръщам с плетките. Започнах едно одеало с 3д ефект. Ето го .Това са 2 варианта и се чудя  с кой от тях ще се получи желания ефект. Ето оригинала
https://share.google/images/ySg8ulyZk9xC3qLyV
Моля за вашето мнение:blush:

# 57
Мисля, че този вдясно е по-близо до оригинала. За да се получи дълбочина трябва да изсветлява навън.

# 58
Квадрата вдясно и според мен.

Флокси, благодаря! Вече го изпробвах с вариант 2х2 и се получи добре - трябва лека ръка, иначе става доста стегнато.

# 59
И при мен стана малко стегнато, въпреки че се старах да плета хлабаво. Може би трябваше да завърша с по-дебела игла. Ще видим като зашия ръкавите, дали ще мога да се промуша през тях.

Общи условия

Активация на акаунт