Звездни Компромати - Февруари'26

• 99 444
  • 1 117
  •   32
Отговори
# 1 080
Естествени са си, но едва ли скоро ще спре да ги показва. Те първа пусна модна линия за бельо. Видя, че хората предимно това гледат и харесват у нея и започна да продава чрез него.

# 1 081
Да, това е от рекламите на бельото.
Циц..е са и топ.

# 1 082
Neil Patrick Harris
Скрит текст:

# 1 083
Алекс от Алекс и Влади, чакала бебе.

# 1 084
  • Glasgow
Аз писах за зъбчето на Елорди, като гледах филма смятам, че му отива. 🙂 Не е титан в киното, симпатично момче, но не можа да ме убеди, че е секси бунтар и фатално влюбен. Добре, че е хубавелко. Първият един час беше като детско филмче за две дечица. Екранизацията с Том Харди ми беше по-интересна и той по-автентичен Хийтклиф.
Но бяха много красиви. Сигурно и ще има номинации за сценография и костюми.

# 1 085
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е , как ще “забраниш” на приятеля ти да има контакт с братовчедка си ? 😀
Беше, беше, аз понеже ми беше странно го запомних. Има там нещо нездравословно от страна на Лиана, щом го е извикала и любовна двойка да играят. Тяхна работа, ма ми стана странно.
Златка ще пукне балоните, от концерта на Азис.
Скрит текст:

# 1 086
Май Златка и Карен вярно са разделени. Всъщност той осъден ли е?

# 1 087
  • Sofia
Азо 🎡
Скрит текст:

# 1 088
Тези снимки на двете са повече  скандални от    на Мари рекламните ,които не съм сигурна   как точно са позиционирани в реклама, изглеждат ми отделни, в профил на инфлуенсър примерно. Може да си гол с достойнство  и в парцали като ...измислете си .

# 1 089
Margot Robbie и Jacob Elordi
Скрит текст:

# 1 090
Като за петък…
Един хубав мъж, който ме изуми в Shame и когото страшно харесвам, в каквато и роля да се въплъти оттогава насам :
Скрит текст:

Тук през 2015

И на наградите БАФТА тези дни

С любимата Алисия Викандер, заедно от 2014г.

48 годишен, германската жилка определено взима превес над ирландската, но го харесвам и си го следя с интерес.
Още един талантлив и красив, но с гореща южняшка кръв този път 🔥
Скрит текст:

# 1 091
В неолиберален фашистки свят, където се опитват да нормализират всякакви неолиберални извращения, толкова вече претръпнахме, че не може да ме изненада сексуално влечение между братовчеди. По някои ширини си е и традиция да се женят братовчеди. Та за да снимаш такъв пошъл филм, където братовчеди демонстрират сексуални влечение към себе си, значи не си съвсем нормален човек. Та явно има защо Райна да не е искала Коцето да се среща с братовчедка си...

# 1 092
Не бих се учудила да са се забавлявали тези. Те от каква степен са, колко са близки родственици? Щото ако са 3-4....

# 1 093
Изглежда концертът на Азис е бил страшна селяния. Светлето е изкарала архивите на Шанел, милата.

# 1 094
Първи братовчеди са, майката на Константин и бащата на Лияна са брат и сестра. Раснали са заедно при общата им баба
Борис Дали също им беше братовчед, но по-далечен.

Общи условия

Активация на акаунт