Звездни Компромати - Февруари'26

• 6 716
  • 126
  •   100
Отговори
# 30
Още снощи видях темата, за която благодаря, но си оставих първият пост за да го изчета с удоволствие с кафето тази сутрин и сега отивам да чета! 🌸

Един истински красив мъж с убийствени сини очи

# 31
Кактус, както винаги- завладяващ първи пост.
Имаме семейна група, я която си споделяме интересни и непознати за нас факти и истории, тази ще я споделя там, знам че ще се хареса и на децата и на мъжът ми❤❤❤

И аз мисля че ПипитУ е на пептиди не знам от кой вид, но е оставала само глава…

За Валерия и каузата и… сега ако някоя от пишещите тук има приют за животни и прави повече от нея, тогава може да и брои почивките, с какво и как се финансира.
Ако обаче няма и единствената помощ за животните и споделяне на постове във ФБ, е меко казано нелепо да се коментира , че Валерия се къпе в лазурни води, а събира дарения?!!
Какво се очаква- Ваньо да продаде стъкления дом, да дари милЬоните и да се настани в тристаен в Малинова Долина?!?!
Аз не харесва Валерия, като човек. Но харесвам и уважавам каузата и, това че помага, как колко- повече от всички нас накуп, сигурна съм!

# 32
Радвам се за Дара, която не харесвах в началото на кариерата й и съм го споменавала тук. Но също така съм признавала, че тя се разви и постигна много и ме превърна в своя фенка. Отдавна й отесня сцената в България. Даже скоро си говорихме с децата защо Саня Армутлиева не я промотира навън и колко ли е дълъг договора й с нейната агенция, че досега не е стъпила на международна сцена. Дано Евровизия е началото на една страхотна световна кариера за нея! Пожелавам й го!

# 33
Много ми хареса първият пост, благодаря. Винаги ми е било странно, когато някой заговори за морала на миналото време, при все че подобни истории са били нещо нормално. Знае ли се нещо за наследниците на Елисавета Багряна?
https://tretavazrast.com/2021/03/23/%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0% … 1%81%D0%B0%D0%B2/

Има само един син Любомир Шапкарев, има внучка кръстена на нея Елисавета Шапкарева.може би и други, това намерих на първо търсене.

Статия за правнук на Багряна.
https://filternews.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BC%D1%8A%D0%BA … 0%B8%D1%82%D1%8A/

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 07:48 от dariVale

# 34
  • софия
Интересни 🤢 са невидимите връзки в американския шоу бизнес и бизнес общество. Режисьорът на филма на Мелания Тръмп - Брет Ратнър, е в досиетата Епстийн. Едва ли Мелания не знае. Това показва, че е евтина златотърсачка без класа.
Скрит текст:

# 35
# 36
Pre-GRAMMY Gala

Heidi Klum
Скрит текст:

Demi Lovato
Скрит текст:

Paris Jackson
Скрит текст:

Chrissy Teigen и John Legend
Скрит текст:

Teyana Taylor
Скрит текст:

Dove Cameron и Damiano David
Скрит текст:

Adam Lambert
Скрит текст:

Paris Hilton
Скрит текст:

Jennifer Hudson
Скрит текст:

Lana Del Rey
Скрит текст:

MGK
Скрит текст:

Lizzo
Скрит текст:

Sharon Osbourne, Jack Osbourne и Kelly Osbourne
Скрит текст:

Martha Stewart
Скрит текст:

Suki Waterhouse
Скрит текст:

Bebe Rexha
Скрит текст:

Jelly Roll
Скрит текст:

Rita Wilson
Скрит текст:

Kathy Hilton и Rick Hilton
Скрит текст:

Diplo
Скрит текст:

Richard Marx
Скрит текст:

Ne-Yo
Скрит текст:

# 37
  • Viena
Браво на Дара и успех във Виена!

# 38
Прекрасен първи пост.
Прекрасна тема.
Успех на Дара.

# 39
Благодаря за новата тема!
Понеже не успявам да цитирам Веселяшка, която казва че досега никога не е виждала Богдански да рекламира нещо във Франция, можете да видите в профила ми преди поне 4-5 г. я споделих като рекламно лице на осигурителната ми компания. Също и на мобилен оператор, а последно в видях като лице на туристическа агенция Simple Smile

# 40
Благодаря за темата, Кактусче!Както винаги интересно четиво. Любовни триъгълници е имало и ще има.
Пипи ми изглежда по-възрастна от майка ѝ.
Дара и изпълнението на тази нейна песен за Евровизия беше тотал щета.

# 41
Хари Стайлс е рожденик!

Скрит текст:

# 42
Kevin Costner
Скрит текст:

# 43
  • София
Благодаря за новата тема! Страхотен първи пост и да, моралът едно време е бил почти като сегашният Simple Smile Дори баба ми, лека и пръст, която разбира се, беше доста по-млада от Яворов, разказваше за афери, изневери и всичко останало, което не ни е чуждо и днес - с единствената разлика, че тогава разводът е бил голямо "Не".
Пипито само една глава останала, а я харесвах - и по-пълничка си беше хубава.

# 44
Каква прекрасна нова тема! Благодаря!
Какви големи любови, каква страст, какви интриги са се въртяли в България - при това между интелигентни и талантливи хора.
Днес, уви, четем само за похожденията на някакви чалгарки с някакви мутри, които има айкю-то на кофа с пясък.

Интересн беше и поста с българската агенция във фейловете на Епщайн - нима някой се съмнява, че тези агенции ( може би не всичките, но...) участват точно в такива  мероприятия?!

Относно Пони - отбелязвам оригиналия израз е възбуденото пони, а не поскачащото пони, всички на О..ик и подобни манипулации получават състаряване от бързата загуба на подкожни мазнини включително и на лицето, вследствие което се получава увисване на кожата, един характерен лицеизраз , изостряне на чертите, повяхване на лицето, увисване на клепачите, това е факт, който е научно описан.
Пони явно е отскоро на терапия. Но просто си има голяма глава и отделно с тези бухнали коси тип 80-те години се подсилва ефекта.

Типичен оз.ик фейс при Кейти Пери

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт