Звездни Компромати - Февруари'26

• 2 958
  • 72
  •   57
Отговори
# 15
Дават филм по БНТ с Радина К.
Ми много е хубава.

# 16
Моите 5 цента за Пипини:

Аз харесвам Илиян Пипин. Имам впечатления от него, когато беше в панела на Гала. Интелигентно момче.
Не виждам нищо лошо и да харесва по-сочни или пълнички жени. Има смелостта да го каже, повечето хора биха го премълчали, защото не е нещо популярно и често подобен вкус е критикуван. Дори собствената му леля му се е подиграла и то когато е бил дете и е харесвал някаква по-пухкава съученичка. Да си гледат семейството с Пипи.

Тя като човек може да е готина, но като водеща е трудно търпима. Никакъв усет за интонация, излишни ръкомахания, то е патос, то е лигня. Кой, който не е на 2 водки би си го причинил? Има възможност, малко професионализъм и трезва мисъл и би стояла добре на екран. Понякога класиката и дисциплината са по-добри от една волност, която не е на място.

# 17
Мартин Елвиса, Ергена спечелил турнир по покер.

Скрит текст:

# 18
Дара ще ходи на Евровизия
Това беше ясно, Дара беше най-атрактивната от всички участници...
Благодаря за темата, отивам да чета винаги интересния първи пост!

# 19
Кактус, благодаря за темата!
Какви истории споделяш само!!! Благодаря!
Аз харесвам Пипиния мъж. И дори си мисля, че са много хубаво семейство. Според мен Пипи е добра майка и съпруга, а той умее да изразява чувства си и я кара да се чувства оценена. Превзетата и лигава  примадона Аня Пенчева е нанесла без да иска поражения за цял живот върху дъщеря си.
Само с едно нещо ми е харесала тази актриса досега: не се отрече от Тодор Живков, когато всички други се отдръпнаха от него.

# 20
Само меме/или истина за филма за Мелания.
Скрит текст:
И още едно
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 01:18 от second

# 21
  • SF
Азис фъфли с новите зъби. Не се ли притеснява за пеенето си.
Много драматично беше интервюто.
Чучулатите прически, които Петя си прави, за да прикрие, че лицето й е като месечина, й отиват повече от зализаната с гел коса назад. Веднъж не я видях с хубава коса тази жена! Все като перачка - едни кичури защипани, други висят.
И да, театралният маниер не ми допада. Обичам по-дървени водещи.

# 22
  • Glasgow
Браво на Дара. Бях решила, че Керана ще пратят.

Благодаря за темата 🤗

# 23
  • Пловдив
Добре, че е Дара. Не харесвам Юлия, с псевдоним Керана.

# 24
  • Glasgow
И аз, направо ме заболява главата от нея, то врещене, то чекнежи, но май я харесва младежта

# 25
Радвам се за Дара.

Кактусче, страхотен първи пост, благодаря ти!

# 26
  • На морето!
Приятно се изненадах, че Дара спечели. Вярвам, че тя е единствената, която има цялостна визия за международна сцена. Очаквах да изберат Мона, тъй като знаем, че в България е достатъчно да си с носия, да пееш някак фолклор или да споменеш корена, който те дърпа и вече си припознат за народе любимец.
Дано това, че не избраха нея е добър сигнал, че все пак не сме толкова тесногръди и капсулирани.
Прея също ми харесва.
Очаквам отново коментар от Марияна Попова, предния път беше много недоволна, че имало толкова изпълнители на Вирджиния рекърдс. 😃

# 27
И Кичка ще се изкаже, според мен.
Благодаря за началото на темата. Интересен живот са имали хората на изкуството. Беше ми интересно да науча част от тези подробности.

# 28
Един истински топъл компромат от последните часове. И ний май сме дали нещо на света, в случая жива плът.Close

В най-новите пуснати документи по случая Епстийн се споменава българската модна агенция ,,Некст Уан" на Стоян Апостолов - Стоянски, който в последните 10 години е най-известен като стилист на 90% от чалга певиците, Гери Никол и подобни. Който ги следи, със сигурност го знае.
https://www.instagram.com/stoqn_stoqnski

Публикуван е имейл от Даниел Сиад до Джефри Епстийн от 4 април 2010. Въпросният Даниел пише, че тъкмо се прибира от София, България, изкарал си чудесно и направил контакт с агенция, която иска той да ги представлява в Европа и останалия свят. Праща му сайта на агенцията, раздел жени, и го пита какво мисли. След това пише, че ще прегледа с Жан Люк тези, които Жан Люк иска да изпрати в Ню Йорк. Няколко дни по-късно Епстийн му пише: ,,Не си ми представял никого от (задраскано)?".
Скрит текст:
Жан Люк най-вероятно е Жан Люк Брюнел. За който не се е интересувал от случая, според Уикипедия:

Жан-Люк Дидие Анри Брюнел (18 септември 1946 г. – 19 февруари 2022 г.) е френски сексуален насилник и скаут на модели. Той става известен с ръководенето на международната агенция за модели Karin Models и основава MC2 Model Management, финансирана от Джефри Епстийн . Обект на разследване на „60 минути“ през 1988 г., Брунел е обвинен в сводничество и сексуално посегателство в продължение на три десетилетия. Брюнел беше подложен на разследване заради връзките си с Епстийн, с когото е работил от началото на 2000-те до 2015 г. Брюнел беше обвинен в подготвяне на момичета и участие в предполагаема операция за трафик на хора с цел сексуална експлоатация , включваща Епстийн. През 2019 г. френската национална полиция започна разследване срещу Брюнел, след като той се укри след смъртта на Епстийн. Той беше арестуван на 16 декември 2020 г. и френските прокурори го обвиниха в изнасилване на непълнолетни; той обаче се обеси в килията си, преди процесът срещу него да може да продължи.

,,Некст Уан" е създадена около година преди публикувания имейл, през февруари 2009, и е собственост на Стоян Георгиев Апостолов.
Скрит текст:
Преди това Стоян е работил 6 години във Визаж на Жени Калканджиева, а още по-преди в Ивет Фешън на майката на Луиза Григорова, където бил и един от основателите на агенцията.

На 01.07.2011 (малко повече от година след имейла) сп. Слава публикува интервю с него със заглавие: ,,Нашите манекенки ги менажират като компаньонки". Там пише, че вече работил като асистент букър в агенция в Париж, защото искал да се занимава само с мода, а в България модели се търсили само като компаньонки. Цялото интервю: https://www.slava.bg/news/30790.html
Скрит текст:
Все пак модели, с които е работил, отиват в Ню Йорк - от парижката агенция. Дано е било само работа.
Скрит текст:
Менажирането на модели явно не е неговото, защото се е преквалифицирал и в момента се води ,,стилист, personal shopper и моден редактор на списание".
Жалко, че няма кой да го пита работила ли е Некст Уан с агенцията на Брюнел.

# 29
Много ми хареса първият пост, благодаря. Винаги ми е било странно, когато някой заговори за морала на миналото време, при все че подобни истории са били нещо нормално. Знае ли се нещо за наследниците на Елисавета Багряна?

Общи условия

Активация на акаунт