Звездни Компромати - Февруари'26

• 9 853
  • 151
  •   11
Отговори
# 60
Zoe church е известна в цял свят, тръгва от САЩ, аз я чух за пръв път от Джъстин Бийбър, за Крис Прат също се пишеше, че е там, както и други известни личности. Имат клон и тук и разни наши известни са в нея. Миро, Любо и тн. са в другата, която е по-популярна.
Кои други са в нея освен заспите молци

# 61
Миро е в Спасение. Пасторът се говори, че му е партньор.

# 62
Дара пя покъртително зле снощи, а английският ѝ е без коментар. Има сценично поведение и е много сладка, но по първите две направления трябва много да работи. На всичкото отгоре остава горчивият вкус от нагласената победа, което явно си е традиция за нашата селекция за Евровизия. Истински ощетената е Михаела Маринова, която не харесвам, но не мога да отрека, че пее като звяр и работи много здраво.

Не харесвам Михаела, харесвам Дара, но и аз съм на това мнение. Вокално бяха несравними обаче, уви. Дано Дара се потруди повече, сякаш преди беше по-добре?

# 63
Корекция. Пробуждане е църквата.

# 64
  • София
И на мен ми е чудно защо отдавна Дара не е на международна сцена, да и напишат хубави песни и да я промотират. А времето лети и тя не става по-млада. Конкретно за Евровизия не са уцелили много с песента, но дано я забележат и да има някакво развитие.

# 65
Песента за Евровизия тепърва ще я пишат и избират. Дара няма да се явява с това, което пя снощи.

# 66
В пробуждане са много наши изпълнители, даже се говореше за Ники Кънчев и Мика стоичкова.

# 67
А аз смятам, че е добре Нели. За годините си изглежда достоверно и е симпатична. Не аниметата на които се прави по принцип и е комична.

# 68
По повод първия пост - наистина се впечатлих какво безразборно .... споделяне на партньори, колко изневери и лабилности, а всички споменати са интелигентни хора,  част от елита, когато е имал покритие. Клюкарско, но ... явно по хората ходи.
Боян Пенев нямам честта да го познавам като критик, не съм го изучавала или поне не си спомням. Вероятно като професионалист е добър, но като човек и половинка е абсолютно мекушаво л*йно! Много кофти ми стана от факта, че макар женени е накарал Дора да абортира и тя се уврежда завинаги. Лигльо. Млади били... Вие сте женени, най-нормалното нещо е да си имате детенце. А после как й разбива психиката с изневери, иди ми- дойди ми, студентки, познати - една, друга и като е в най-тежко време " ДОРААА, ела".  Л*йно!

Истински ме разсмяха думите на Буров за Пенев. Просто го почувствах толкова откровен в  своята почуда, същи съфорумец Grinning Че и Славейков си го отнесе Joy Цитирам ги:
Цитат
„ Дора Габе бе хубава жена, гореща, сластна и приятна. Боян Пенев – грозен, осакатен, страшен като Пенчо Славейков… Кривоуст… Аз, ако бях жена, никога не бих се доближил до него. А Дора го взе за мъж. Просто необясними неща! “

# 69
  • Sofia
Досиетата Епщейн ще се окажат мрежа за влияние на руснаците. Епщейн се е срещал с Путин, вече става ясно, че явно е бил финансиран да събира компромати. В Ангия вече четат подробно, освен Андрю срамни работи излизат и за Сара Фъргюсън, един английски лорд-дипломат е сниман по гащи до девойка в някаква стая и т.н. И норвежката принцеса Мете-Марит е затънала в обяснения какво е правила в къща на Епщейн. Пълно е с известни лица/политици, за които явно са събирани компромати.
Има едно писмо и за известния актьор Джордж К., който има връзка със свой колега. Слуховете за ориентацията на Клуни, които вървят от години, май ще получат потвърждение.

# 70
  • Glasgow
Той този лорд дипломат даже в един мейл споменава дъщерята на Андрю, а Епстейн казва- инцест ли се води🤮иначе той е женен за мъж.

# 71
Каква отврат.

# 72
И Мъск и брат му (не знаех че има) са там.

# 73
# 74
Замесени са много като бройка и като размер на властта.
Може ли 30 години някой да е разследван за трафик на момичета и с*кс с малолетни? 30 години, еб@ти разследването. И когато ги арестуват, те внезапно решават да се обесят... Бесят ги защото, ако си отворят кирливата уста всички, които са опитали от малолетните момичета има за какво да изгорят. Кой знае какви пиршества на извратеността са си организирали ...
В София една или две агенции. Ами Полша, Чехия, Русия, Украйна... сигурна съм, че са си набавяли това, което търсят от всички дестинации.

Чудя се колко от моделите на ВС, всъщност да били потребявани и сексуално.
Хайди и Жизел вече бяха имена, но Адриана. Бахати, Лили...

На Мъск му е изписано на физиономията, че много неща не са му наред. Да, богат, властен, идеен, новатор. Но извратеняк.

Общи условия

Активация на акаунт