Звездни Компромати - Февруари'26

• 12 173
  • 194
  •   71
Отговори
# 75
  • София
Дара пя покъртително зле снощи, а английският ѝ е без коментар. Има сценично поведение и е много сладка, но по първите две направления трябва много да работи. На всичкото отгоре остава горчивият вкус от нагласената победа, което явно си е традиция за нашата селекция за Евровизия. Истински ощетената е Михаела Маринова, която не харесвам, но не мога да отрека, че пее като звяр и работи много здраво.

Съгласна съм ,но ме изтриха..За мен Михаела Маринова ми беше фаворита.

# 76
  • Berlin
Той и Яворов не е бил първа хубост, а какви жени и драми и той е имал. Славейков явно също не е бил красавец.😅
Аз не разбрах много за връзката на Багряна с Пенев честно казано.

“ „ Дора Габе бе хубава жена, гореща, сластна и приятна. Боян Пенев – грозен, осакатен, страшен като Пенчо Славейков… Кривоуст… Аз, ако бях жена, никога не бих се доближил до него. А Дора го взе за мъж. Просто необясними неща”

# 77
Selena Gomez
Скрит текст:

# 78
Той и Яворов не е бил първа хубост, а какви жени и драми и той е имал. Славейков явно също не е бил красавец.😅
Аз не разбрах много за връзката на Багряна с Пенев честно казано.

Пенев и Багряна заживели заедно в София срещу паметника на В. Левски. Тя напуснала мъжа и детето си.
Той не бил отдавна с Дора, въпреки хората, обичат да твърдят , че Багряна го е откраднала.
Пенев тъкмо тръгнал да се развежда, но бащата на Дора починал и изчаквал подходящ момент. После се разболял и починал, неразведен с Дора и неоженил се за Багряна.

А Яворов е един хубавец, нямам думи! Явно по онова време са били предимно сапиосексуални Sweat Smile
И наистина Папи Ханс и Пенев има нещо по което си напомнят.

# 79
Джъстин Тимбърлейк на 45
Скрит текст:

Джесика го поздравява

# 80
На мен Михаела Маринова ми е креслива и без харизма. То не е само до техника на гласа и високи децибели. Дара има много хубави песни.

# 81
Сано си споделя менюто и дестинацията🙈
Скрит текст:

# 82
А откъде изтичат тези компромати за Епстийн? Кой ги е пуснал? Нали това не са официалните разсекретени документи, които пусна Justice Department,  при които имаше селекция и бяха спестени на много хора компроматите.
Мен ме съмнява тези имейли така свободно да си ги пишат извратеняците. Супер секретен остров, обаче всичко се коментира в Gmail....

# 83
Багряна е била страхотна красавица.
А мъжете, разбивачи на дамски сърца, все са някакви криви и черни, Яворов и той е такъв тъмен субект като Пенев
Яворов е бил живо превъплъщение на байроновия герой (самота, меланхолия, тайнственост, висока интелигентност, проницателност, магнетизъм, гордост и аристократизъм на духа, скитничество и търсене на приключения /четническият му период/) и това го е превръщало в магнит за жените. Най-привлекателните герои от книги и филми са точно изградени по байноровия "стандарт" - Джон Сноу, Джейми Ланистър, Батман, Хийтклиф, даже и Саурон в екранизацията на "Амазон".
Колкото до външността му - погледът му е бил много интензивен и той е покорявал. Яворов е бил меланхоличен - типичната "мирова скръб" за символистите, което също привлича.
Боян Пенев е гледал на жените като на обект на удоволствие или някакво интелектуално вдъхновение - класически коцкар. Докато Яворов издига възлюбената на пиедестал, обожествява я и търси в нея спасение.

# 84
Ей, този Саното не остарява.
Някой гледа ли интервюто на Лиана при мондьо.
Изглеждаше страхотно на възрастта си
Интервюто: все същото мяукане на тема да бъдем добри хора както тя е добър човек

# 85
Юлиян Костов споделя, че не е имало гласуване снощи
Можело е и без нагласения конкурс на мине
Скрит текст:

# 86
Много видеа излязоха в тик-ток, твърдят, че гласуването е подменено. Качват снимки на някакви компютърни данни като доказателство, но не разбирам от тези неща. Уж Мона била на първо място според реалното гласуване.

# 87
Исках да намеря гостуването на Лияна и попаднах на този рийл : https://www.youtube.com/shorts/NXGbVySVWLc

Вероятно, ако знам, че някой е болен и ще прочете коментара ми, който изразява мнение, че този човек е нелеп по една или друга причина, няма да го напиша, дори и да го мисля.
Но Лияна не трябва да очаква от хората да не пишат лоши неща, а детето й с поведението си да не буди подобни реакции.

# 88
  • Glasgow
Те спамят и под официалния пост на Евровизия във Фб, излиза ми без да го следя. Чужденци пишат, че харесват Дара🤷🏻‍♀️
Покрай нашата Евровизия вечно скандали, още от Слави&Софка и Кафе.

# 89
  • София
За Мона миналата седмица имаше много фалшиви гласове и официално ги махнаха, така че и този път най-вероятно така е станало. Дори и първа по вот пак не ѝ стигат точки, така че нямаше да е тя. Излишна е цялата сага. Човек ще каже, че се е представила добре, пък тя беше най-зле от всички на втория кръг. А по принцип харесвам песните ѝ.

Имаше гад с гласуването, не даваше, но не даваше за всички изпълнители, а не само за Мона, с рефреш се оправяше. Първият кръг нямаше този проблем, но пък масово фалшиви гласове и затегнаха гласуването, което пък доведо до този временен бъг.

Общи условия

Активация на акаунт