Звездни Компромати - Февруари'26

• 76 782
  • 827
  •   24
Отговори
# 735
 Сидни Суини перде ли е облякла?

# 736
  • Berlin
То и всички ние я гледахме много в очите в Еуфория, не е нещо ново.😀

# 737
Елорди-то е голям ласкател. По разни интервюта с екранните си партньорки, ги гледа топло-топло, хвърля им шарени птички - колко уникални и незабравими били, как се бил привързал силно и т.н. Излъчва един ленив флирт и дълбокомислие - да се чуди човек поза ли е, така ли му идва отвътре...
Марго Роби обясняваше колко съзависима била станала към него - постоянно я бил наблюдавал на снимачната площадка (без да имат обща сцена) до степен, че като го нямало в ъгъла да я гледа, тя се чувствала неспокойна и почвала да го търси.

# 738
  • на село
Аз разцъках Бад Бъни в спотифай, ама нещо не можах да намеря интересно парче. Кажете кое му е хит, щом чак Грами му дадоха. Или само дразнят Тръмп?

# 739
  • Berlin
Mia с Дрейк напр., Ojitos Lindos и DtMF, последните няма как да не сте чували мисля.
По повода, много ми хареса една реплика на Грами при представянето на наградата за нов изпълнителя мисля - ето това са изпълнителите/парчетата, които майките ви ще харесват/чуят след 5 години.😅 Аз съм типичен пример.😅

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 16:07 от abs

# 740
На мен любима ми е I Like It с Карди Би. Няма как да не сте чували тази песен, велика е.
Обаче съм сериозно разклатена - не стига, че не харесвате Елорди, ами и Килиън Мърфи, един от най-големите ми любимци. Вярно, че малко oдъртя и е малко нисък, но... Не, не го приемам.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:32 от Клото

# 741
Моето увлече по Килиан Мърфи започна с ролята му на гангстер в "Peaky Blinders".
Този актьор може да играе достоверно всякакви роли - от транс-джендър до Опенхаймер!

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:23 от Michone

# 742
  • София
Ooo Джейкъб Елорди  - висок, красив, секси...
По-хубав е с късата коса обаче.

# 743
Този Килиан на мен винаги ми е изглеждал като нещо средно между хуманоиден робот или манекен на витрина. Много застинала физиономия с празен рибешки поглед има за мен.

# 744
И аз започнах да харесвам Килиън в Peaky Blinders, преди това не ми допадаше.

Откакто някоя дама тук оприличи Елорди на Миодраг Иванов, вече друго не мога да видя.

От последния албум на Bad Bunny BAILE INoLVIDABLE е много хубава.

# 745
  • Berlin
Имам колега, който много успешно може да се използва за колажа "Килиън Мърфи след 1 месец на Балканите", аххах. Много си приличат. Много жилава, сурова красота има за мен Килиън, хубав мъж е.

# 746
Фен съм на Килиън от Peaky Blinders.

# 747
  • София
Преди няколко дни гледах Килиън в Дженезис с Леонардо Ди Каприо. Готин е и там - по - млад, но различен, интересен. И в друг филм с Ема Томпсън. Пийки Блайндърс му пасна идеално. С Опенхаймър изби рибата. Остарява чудесно. Фенка съм му.

# 748
Meghan
Скрит текст:

# 749
Нещо не е нейният този тоалет, цветът също.

Общи условия

Активация на акаунт