Звездни Компромати - Февруари'26

• 19 100
  • 246
  •   9
Отговори
# 120
  • София
Това Нели Рангелова ли е? Едвам я познах.

# 121
Нели Рангелова прилича на анаконда.

# 122
Нели иска да каже, че няма филъри, ли? Та тя е наблъскана като пуйка с тях. А гърди си сложи преди около 20-тина години, един неин служител държеше да ме осведоми. Мъжът и е заможен.

# 123
Тя не е ли към 70 годишна? Как да изглежда?! Освен това е и шпаклована с 3 пласта ФДТ

# 124
Беше споменато, че не е виждана никъде във Франция. Не коментирам точно как, но определено е срещана и то не малко! Stock или не - лицето ѝ не се променя Wink
Благодаря за новата тема!
Понеже не успявам да цитирам Веселяшка, която казва че досега никога не е виждала Богдански да рекламира нещо във Франция, можете да видите в профила ми преди поне 4-5 г. я споделих като рекламно лице на осигурителната ми компания. Също и на мобилен оператор, а последно в видях като лице на туристическа агенция Simple Smile
Това, че компаниите са си купили stock images не я прави рекламно лице. Малко ги бъркате нещата.

# 125
Според Роксана това е тя.
Скрит текст:

# 126
  • Sofia
За невярващите и хейтърите целувка от Рангелова Joy
Скрит текст:
Привилегия е да остаряваме и колкото повече се трупат годините, толкова по-превилегировани сме. Никога няма да разбера защо жена на години, с кариера и име изпитва потребност да се прави на чучело.

# 127
В Реддит са намерили още една БГ връзка.
В един от документите има извлечения от кредитни карти на Епстийн от преди 20+ години, в които се споменават имената на две българки. Плащани са им самолетни билети между София и Ню Йорк през 2004 г., а на едната ѝ е изпратена и пратка до София няколко месеца по-рано.
Скрит текст:

За да пътуват свободно, би трябвало да са били пълнолетни към онзи момент и сега да са между 40 и 50 годишни. Няма да им напиша имената в поста, защото не са известни. Има ги в скрийншота, ако някого му се разследва. За втората няма никаква информация, но за първата излизат няколко фирми, както и профил във Фейсбук, които е много вероятно да са нейни. По снимките във ФБ, отговаря на възрастовия диапазон, висока, слаба, брюнетка, лицето ѝ е с моделски черти. Обаче ако не е тя, ще е малко ходи доказвай, че нямаш сестра.

# 128
Проблемът на Нели Рангелова не е, че изглежда така и има бръчки. Проблемът е, че се пълни с филъри и се замазва яко по снимките и кадри. И после извъднъж шок и ужас.

# 129
Май Дара е по-послушна и затова я лансират много повече от Михаела, въпреки разликата в гласовите данни

# 130
Catherine O’Hara през годините
Скрит текст:

# 131
Jason Momoa рекламира водка

Скрит текст:

Тя си е негова марка.
От  известно време има постоянно снимки с едни български момчета в Дубай..навява ме на мисълта, че скоро ще дойде  в БГ.

# 132
Lyna Khoudri и любимия Бензема в кадри, които нямат нужда от пояснение:
Скрит текст:

# 133
Михаела Маринова има глас, но винаги така ужасно вика и се дере, чак е неприятна за слушане. Дара пя на живо супер фалшиво.
Случайно ми попадна албанския изпълнител с тяхната песен за Евровизия. Страхотен глас, а оркестъра ме остави без думи.

# 134
Останах изненадана от вида на Ивайла Бакалова при Лора Крумова. Изключително състарена и ...различна от първообраза си. След 18 минута.
https://www.youtube.com/watch?v=7UJ7yyGtU_Q&list=PLQUBAhHuqA … dQ3MT&index=4

Общи условия

Активация на акаунт