Звездни Компромати - Февруари'26

• 40 213
  • 497
  •   50
Отговори
# 465
  • Пловдив
ДжейЛо с децата
Скрит текст:

Ужас. Кое е момичето и кое момчето?! Приличат изцяло на баща си, за съжаление.
и аз това да кажа...как пък не взеха нещо от майка си Simple Smile

# 466
Ali Larter
Скрит текст:

# 467
  • София
Итън Хоук
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж
Скрит текст:
Крис Нот
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:
Лили Райнхарт
Скрит текст:
Даниел Радклиф и Меган Дъ Стелиън
Скрит текст:

# 468
Лили Колинс, коментирана в соц.мрежи за прекалено видимите импланти, иначе в изящна рокля Vivian Westwood
Скрит текст:

# 469
Скрит текст:
Марго е страхотна жена, има топло излъчване, което липсва при много жени от нейния тип “руса със сини очи”. Елорди до нея го гледам вече колко страници подред, този мъж има излъчване на мушкато. Много ми е странен, и като черти на лицето ми е направо неприятен.

Ох и аз се чудех на какво ми мяза Елорди, ама като прочетох мушкато и ми кликна точно 😂 много ми е ииъл

Като говорим за холивудски “кусури” нали знаете на Уилиям Дефо какъв му е.. ъм кусура? 🫢

Скрит текст:

# 470
След фиаското с Венета Райкова господин Георги Тошев е започнал работа в Пазарджишкия театър като Експерт международно сътрудничество.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22223219
Там арт директор е и Влади Люцканов.

Много интересна развръзка, от халтура направо в култура.

Ох, прочетох Ескорт вместо експерт😂

# 471
Jake Lacy
Скрит текст:

# 472
  • Mediterraneo
Харесвам Маргото, въпреки че на мен ми е леко бозава, за да е най- красива на света. И краката й са криви, да
Скрит текст:
[

Показахме ли Силвена Роу и бебета?
Скрит текст:

# 473
Не, какви са тия бебета?!?

# 474
Пишеше, че е баба "на две сармички"

# 475
Харесвам Маргото, въпреки че на мен ми е леко бозава, за да е най- красива на света. И краката й са криви, да
Скрит текст:
[

Ако цъкнеш в мрежата и ще изскочат поне три "близначки" на Маргото с далеч по-прави крака. Съвсем на първо четене - сестрите Спенсър

# 476
Нещо от миналото
Антонио Бандерас и Мелани Грифит

# 477
И аз съм се питала дали Дженката осъзнава късата клечка от генетичната лотария на децата. Отделно, не сме сигурни тя как би изглеждала към момента, ако не беше преправяна. Попадала съм на нейни снимки, когато е била на възрастта на дъщеря ѝ. Приличаха си. Много.

# 478
“Cringeworthy Pics... Totally Inappropriate,” е заглавието на статията със снимките на Бекъм и Харпър
Скрит текст:

# 479
И какво пък им е толкова криндж? Баща и дъщеря се прегръщат. Като започнат да го осъждат навсякъде този Бекъм… много ми е странно. Какво се очаква от бащата, да седи на три метра разстояние от дъщеря си и да не я прегръща никога по никакъв повод ли?!

П.П. Относно Марго Роби, според мен зависи как е застанала. На много снимки краката ѝ си изглеждат съвсем нормални.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт