Звездни Компромати - Февруари'26

• 89 729
  • 1 007
  •   60
Отговори
# 960
Това не е фотосесия на Мари с детето, а реклама.

# 961
Какво му е на свекъра на Николета? Вероятно чете социалните мрежи, за да му пишат там. Аз реших, че са скарани просто. Младият Гущер пишеше такива неща за баща си като му свършеха джобните.
Иначе никога не съм разбирала жалейките (черните лентички) като профилни снимки, оплакването на починал близък в социалните мрежи във второ лице, ед. число, все едно покойният ще влезе в мрежата и ще провери статусите на близките.
Също толкова непонятно ми е и качването на снимки на бебета с емотикони на главата, против зли очи. Ай сиктир и ню ейдж езотериката.

Внучето на Гала е много сладичко. Снимките и за мен не са подходящи за публични мрежи.
За Боби Михайлов, няма все още точна информация, но преди месец след прекаран инсулт, здравето му се е влошило. Не може да извършва дихателна функция самостоятелно..или поне такива данни изнесе пресата тогава.
Така че напълно разбирам, че семейството му споделя такива постове. Аз не бих коментирала в такъв момент... те си знаят какво преживяват.

# 962
  • София
Той още ноември получи инсулт, казаха, че е в тежко състояние тогава и не са казвали да е изписан. В медиите по едно време пишеше, че уж говорел вече, но не беше потвърдено от семейството, така че не е много сигурно. На мен поста на Ники Михайлов ми звучи сякаш не се е оправил Боби.

# 963
  • До морето
Снимките на Мари и фемили са фотосесия, рекламна, но фотосесия. За мен снимките с бащата са още по-неприятни. Видях 2 кадъра, в които дъщеря му е пред него, той й реше косичката. И двамата са "голи". Той вероятно не е, но идеята тя да скрива това, което не трябва да се вижда и да се оставя усещането, че са голи е отвратителна.

Да уточня, че не съм от тези дето ги притеснява близостта на Бекъм и дъщеря му. Тук границата на добрия вкус е толкова премината, че не се вижда изобщо.

# 964
Гадно е че ги е излющяла публично, реклама или не , детето е голо. Не е да умира гладна  Мари, да се нуждае от тия пари. Това е излишна показност. Все си мислех че има малко повече акъл и чувство за мярка. Иначе снимки, като снимки и аз имам подобни в бебешките албуми.

# 965
Представям си така недолюбваната тук Пипи ако беше направила такава фотосесия, ама Мари и тихичка, искромничка, па супер, ама тя има снимки по голо д@пе и още какво ли е, ама за нея може. За мен е крайно неприятна, известна, с това че е дъщеря на майка си.

# 966
И все съм гледала реклами с деца и шампоани, ама толкова интимни кадри никога не съм засичала…

# 967
Аз също не харесвам това - реклама ли е, какво е. Как може да си изтипосаш детето така интимно?

# 968
Точно идвах и аз с тази реклама. Надали Мустела са имали изискване да са голи. 🤣 Много неприятно ми е, признавам си. Детето е прекрасно, но самата фотосесия е за бебешките албуми да ги гледат и да се радват. На Мустела им правят много реклами, ама такава досега - не.

Тя гола, сгъната на 20, замъглено заради парата .. просто не е за СМ.

# 969
  • Пловдив
Ама то егати и рекламата това... Close

# 970
Как пък го нави и таткото да се снима? Като че ли нямат пари да си угаждат, та се излагат така

# 971
Аз в ни клин , ни в ръкав ,но тази Николета нямаше ли и друго дете или я бъркам с друга? Сега гледах в профила и виждам само бебето. А сякаш и едно момиче си спомням да имаше в миналото? Или му мина модата на него дете?

# 972
Никол от Валери Божинов има. Сигурно като е поотраснала си е направила собствен инстаграм и т.н.

# 973
Ashley Roberts, Nicole Scherzinger и Kimberly Wyatt (The Pussycat Dolls)

Скрит текст:

# 974
Те тийновете си умират майките им да ги публикуват по социалните мрежи, пораснала е Никол и си качва каквото на нея и харесва сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт