Звездни Компромати - Февруари'26

• 99 251
  • 1 115
  •   31
Отговори
# 1 110
За аутфитите на Атижа  - едва ли да нейна идея, вдъхновението е от Бианка на Кание, да и това е взаимствала от някъде Simple Smile

И на мен ми е интересно за Караманански и Пепето - от къде знаете, че не са се разделили?

# 1 111
  • Пловдив
Ръката на Асап ли как се зовеше мъжа на Риана, видяхте ли? Joy 2м е поне, за да ги обгърне.

# 1 112
Още Св. Валентински
Скрит текст:

Карла и Никола

Виктория и Дейвид

Официалният портрет за Св. Валентин на Кейт и Уилиям

# 1 113
  • София
Кейт милата все по - изтормозена ми изглежда. Усмихната, но насила сякаш. Няма никакъв живец в нея както преди.  Дано е добре. Уилям и той един такъв английски сухар.

# 1 114
Уйлям по-скоро озъбен на официалния портрет. По принцип има много чаровна усмивка.

Интересна история за Натали Портман:
Скрит текст:
1998 г.: Докато снима „Междузвездни войни“, 17-годишната Натали Портман съавторства химическа статия за производството на водород. В Харвард тя публикува невронаучно изследване за образно изобразяване на мозъка. Тя казва на интервюиращите: „Не ме интересува дали колежът ще провали кариерата ми. Предпочитам да бъда умна, отколкото филмова звезда.“

Натали Хершлаг е на 12 години, когато режисьорът Люк Бесон я избира за ролята в „Леон: Професионалистът“ – спорен трилър за убиец и малко момиче. Изпълнението ѝ е забележително – зряло, сложно, завладяващо.
Холивуд иска още. Натали, използвайки сценичното име Портман (моминското име на баба ѝ), става една от най-търсените млади актриси в Америка.
Но Натали има и друг интерес, който Холивуд не го интересува: науката.

Докато учи в гимназията Syosset на Лонг Айлънд, Натали не само запаметява реплики – тя провежда истински научни изследвания. В предпоследната си година тя работи с учени Иън Хърли и Джонатан Удуърд по химически проект за ензимно производство на водород от захар.
Това не е проект за знаменитости. Това е истинско изследване, следващо научна методология и даващо резултати, достойни за публикуване.
През 1998 г., докато повечето 17-годишни се тревожат за SAT и абитуриентски бал, Натали съавторства рецензирана статия, публикувана в Journal of Chemical Education: „A Simple Method To Demonstrate the Enzymatic Production of Hydrogen from Sugar“.
Името ѝ се появява като Натали Хершлаг – истинското ѝ име, не сценичното. Защото в науката славата няма значение. Значение има данните.

Изследването е достатъчно сериозно, за да я направи полуфиналист в Intel Science Talent Search – едно от най-престижните научни състезания за гимназисти в Америка. Тя се състезава с ученици, чиято единствена фокус е академичната работа, а не блокбъстъри.

Когато дойде време за кандидатстване в колеж, Натали взема решение, което обърква Холивуд: отива в Харвард. Не като PR трик. Не с лесни курсове, за да поддържа кариерата си. Тя отива да бъде пълноценен студент.
Агентите я предупреждават, че това може да провали актьорската ѝ кариера. Кастинг директорите имат нужда от нея на разположение, а не заровена в библиотека в Кеймбридж. Моментът ѝ може да спре.

Отговорът на Натали става знаменит: „Не ме интересува дали колежът ще провали кариерата ми. Предпочитам да бъда умна, отколкото филмова звезда.“

През есента на 1999 г. Натали се записва в Харвард като специалност психология. Настанява се в общежитие. Ходи на лекции. Взема бележки заедно със състуденти, които не се интересуват от филмографията ѝ.
И почти изчезва от Холивуд.

Докато е записана в Харвард, Натали отказва множество филмови роли. Взема по-малко проекти, планирани около семестрите, и дава приоритет на изпитите пред прослушванията. Предисторията на „Междузвездни войни“ продължава – тя вече се е ангажирала с тях – но иначе актьорската ѝ кариера отива на заден план.
Състудентите ѝ в Харвард по-късно я описват като сериозна, фокусирана и неудобна от специално отношение. Тя се появява на часовете навреме. Участва в дискусии. Учи до късно в библиотеката като всички останали.

# 1 115
Sydney Sweeney с гаджето
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт