Отговори
# 165
Кло, предположих, че няма да стане, понеже е в много близък план, а бързах да я щракна.. нищо де, сънувала съм я нощес и викам това ни пасва на темата на 100% и реших да ви поздравя.
Много съм доволна от днешния фитнес, плюс пеша до там и обратно, че с колата не ми се рискува, а и докато я размразяя.. та сега душче и лягам да чета Франклин. Хубава вечер, общество!

# 166
Ренко, ИП с 2 капака за налягане и еър фрайер. Днес гледах, че освен да пържи, пече, даже може и да суши. Експерименталната ми душа взе връзка портокали и като ми остане време, ще пробвам сушенето.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 07:04 от zlatenceto

# 167
Всичко може,само не да пере и простора 🤭😂😂😂.Ули и мъж са профи на су вид.Аз така и не съм го ползвала това още.

# 168
А, да, има су вид. Ще го пробвам.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 07:05 от zlatenceto

# 169
Мъх половин час търси някаква оранжева флашка. Сто пъти ме пита къде е оранжевата флашка, аз хал хабер си нямам за какво говори, не знам да има в къщи оранжева флашка. Пуфти, сумти, накрая я намери.
На вашето внимание, оранжевата флашка Joy
Скрит текст:
После що не съм разбирала какво търси.

# 170
Ами голямата оранжева флашка бре мадам, голямата оранжев флашка! Кое не разбра ? Mr. Green

# 171
  • София
Бърде, хахахаха! Е, няма как да се сетиш какво търси.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:11 от бъръльо-бъръльо

# 172
Оранжева е, да Trollface

# 173
Е, оранжева е!
   Пак ме замисляте за тия извънземни уреди. Едно и също по това време на годината! Макар че, докато пихме по една греяна ракия, флейките се изпекоха, гарнитурата се задуши. И Джуфка мина през нас, три пъти четохме и разиграхме Трите прасенца, аз съм жълтото, тя розовото.
    Мъх извади едно червено вино, от някаква винарна в Бордо, от 2008 го, някой му го подарил незнамсикога . Не остана много.
    Айде, лека! Да е спокойна, до утре!

# 174
Ако Мисти може да се инфлуенсне от нещо, това е, че не се умирисва кухнята, даже и свинско с кисело зеле да си заложил в ИП. А и за 40 минути става на мозък.

# 175
  • Euskal Herria
Единствено липсата на място ме спира да вземем. Иначе съм "за"  всякакви удобства и улеснения в домакинството.

# 176
  • София
Сири, ММ каза, че заслужаваш държавна награда. Laughing

Поизсипа се плънка при сервирането, затова артЕстично украсих отгоре. Laughing

# 177
  • Пловдив
Добро утро!

Мисля го тоя уред, ама и аз нямам място...и пари, та хапвам и почвам мантрата да повтарям Grin

Уинде, от вчера нашия младеж ни ходи по нервичките...вика да питам нещо...М да, казвам: мога ли утре да ида до Варна с колата? Joy

# 178
Добро утро!
Във Варна е лед и студ, та кажи на младежа да изчака за такива пътешествия.
Ставам да правя кафето и да мятам задачите.
Хубав и спорен ден!

# 179
  • Пловдив
Ама то и тук е тъй....
Аз казвам, ама кой да слуша. Във влака е.

Общи условия

Активация на акаунт